Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

kontnuacja tematu kiedy bedzie!!

Lady_of_the_Curiosity

zapomnialam ze ci z fw to bez mozgie istoty ktore najpierw cos zrobia a potem mysla

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

dobra ja mykam na troszke;p bede za niecale 3 godziny albo wczesneej albo poxniej:D hehe:D

Lady_of_the_Curiosity

jeszcze nie ma konkretnych ustalen..bo jak nic mi sie nie uda zrobic to nic nie bedzie...:D Narazie kombinuje.Dajcie mi troche czasu..bo aktywacja mi nie chce przyjść

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

papapapa SPr

Lady_of_the_Curiosity

no to narazie SPR;D

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

Powróciłam!!!! I..czy ktoś może mi powiedziec co się właściwie stało??

AnaMaria

widzisz wlasnie fw wprowadzi limit wypowiedzi do 1000 a my go zakonczylismy

Marta62

a mialo byc tak pieknie mielismy dojsc do 1500 komentow

ocenił(a) film na 8
Marta62

Że jaki limit????!!!! 1000????!!!! No to Curiosity będzie miało 15 tematów!!!!

AnaMaria

Wprowadzono limit wpisów i w poprzednim "kiedy będzie" nic nie można pisać

AnaMaria

okey...ja ci powiem.
filmweb wprowadził limit na posty max 1000 odpowiedzi...:D nie da sie go przekroczyc.ogólne podbuzowanie

Cpt_Pchelka

ja musze lecieć buziaczki for...ALL:D jesteście super..:D
mam nadzieje że jak wpadne wieczorem to odstane juz aktywacje..;d papapapap!!!!!

Cpt_Pchelka

Na razie Pchełko, wracaj szybciutko z dobrą nowiną :D

Cpt_Pchelka

to narazie pchelko ale mam nadzieje ze ktos ze mna zostanie

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

A pomysł z Chatem?? A moze ktoś z załogi potrafi stwrzyć forum?? Bo chat jest zbyt podobny do gadu i będziemy sie strasznie mieszać jeśli będzie tyle osób co dzisiaj!

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

zrobili liomit postow do 1000!! i zalozylismy niwey temat

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

papap pchelko!!

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

No to pa Pchełko ;]. Też jestes super :P. Jakbyś przypadkiem piła rum beze mnie to napisz czy miałaś "efekt motyla" :P :*.

AnaMaria

a tak wogole to skad wzielyscie ten rum???????

AnaMaria

Efekt motyla? Jaki efekt motyla? O co chodzi z efektem motyla?

From_Hell

efek motyla jest wtedy gdy wypijesz za duzo i widzisz latajace wokolo motyle

ocenił(a) film na 8
From_Hell

From Hell: O efekcie motyla sa ostatnie trzy strony tamtego tematu ;]
Marta62: Wzcoraj dobiliśmy do Tortugi gdzie ja, Liriel i Jacek Wróbel nieźle zasuwaliśmy żeby pownosić na pokład te 17l beczki i skrzynie z butelkami! :P Ale mamy zapas rumu na najbliższy miesiąc ;]

AnaMaria

a jakie bylo zrodlo tego rumu bo z tego co pamietam to po tamtym nie mielismy takiego efektu

ocenił(a) film na 10
Marta62

TORTUGA ale skad trotuga wziela rum to nie wiem

AnaMaria

Nie czytałam ostatnich stron poprzedniego tematu... idę nadrabiać zaległości
Dzięki za wyjaśnienie ;*

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

No w sumie ja z Pechłką zabalowałyśmy z pewnym dość dziwnym rumem niewiadomego pochodzenia (ja załatwiałam :P) i widziałyśmy wstrętne kolorowe motyle latające po pokładzie. Moje miały na skrzydełkach napisane WOS, a Pchełki BILOGIA! Były okropne! Wystrzeliłyśmy wszystkie :PP.

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

No.. Marta.. to było moje źródło :PP Tylko nie mów nic nikomu, bo to tajemnica :P. Jest po piracku legalne :P. Ale tylko ja Pchełka to piłyśmy :PP.

AnaMaria

Zmykam na troszkę. Wpadnę później :) do zobaczenia.. to znaczy do następnego napisania :D

AnaMaria

a co do tego forum to bedzie nam potrzbna osoba ktora choc troche sie na tym zna bo zawsze mozemy wejsc na www.fora.pl i tam zalozyc

ocenił(a) film na 8
Marta62

PAPA From Hell :*:*

AnaMaria

a co do tego forum to bedzie nam potrzbna osoba ktora choc troche sie na tym zna bo zawsze mozemy wejsc na www.fora.pl i tam zalozyc

AnaMaria

Marta62

narazie form hell cholerny filmweb klonuje posty

ocenił(a) film na 8
Marta62

Trzeba to jeszcze przedyskutować ;]

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

ja jestem za czatem!!

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

Pani Kapitan.. rozkaz! ;]

AnaMaria

dla mnie czat tez jest najlepszym rozwiazaniem ale gdyby sie nie udalo to wtedy bedzie trzeba bedzie pomyslec o tym forum

AnaMaria

wiecie jak slysze o tym efekcie motyla to az nie chce mi sie pic tego rumu bo mam kolege ktory ma na nazwisko motyl i jak sobie ze on mialby mi tak latac przed oczami

ocenił(a) film na 8
Marta62

Hehe to zes mnie rozśmieszyła!! Ale weź pod uwage, ze my z Pchełką do tych motyli strzelałyśmy :PP

AnaMaria

a to ja chetnie bym sobie postrzelala do nie go :D

ocenił(a) film na 10
Marta62

ok ja nie bede pisac bo teraz sobie pocwicze:)(wiecie zmniejszyc brzuch:P) jak znam zycie to to bedzie pierwszy i ostatni raz akle jakos tak mnie natchnelo a potem bede ogladac jak oni spiewaja:):)
wiec papa
pomyslnych wiatrow wietr przywieje mnie tu o 22:)

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

A ja mam sprawę do naszej Pani Kapitan... kilka dni temu wpadłam na pewien pomysł, który może wejść w życie tylko z Pani Kapitan pomocą... Pomyślałam, ze jak na każdym pirackim statku kamraci powinni miec jakiś stopień. Sternik, kucharz pokładowy, ktoś na bocianie gniazdo, "kronikarz pokładowy" (ten od dziennika pokładowego) itd. Co Pani o tym sądzi??

AnaMaria

o to ja moge robic za straznika rumu najlepsza praca na calym statku:))

ocenił(a) film na 8
Marta62

Szczerze mówiąc ja już mam w głowie poprzydzielane niektóre stanowiska :P. niektórzy po prostu tak poasują do niektórych przydziałów, ze aż... a ty Marta co sądzisz o moim pomyśle?? Pani Kapitan jest???

Marta62

to narazie Dorotko milego cwiczenia:D

ocenił(a) film na 10
Marta62

jestem za!! lece teraz na serio!!

Lady_of_the_Curiosity

ja jestem za! swietny pomysl ale jak cos to ja sie zglaszam do pilnowania rumu chyba ze masz jakis inny pomysl co do mnie

ocenił(a) film na 10
Marta62

ty zamiast pilnowac to go caly wypijesz:P ok juz lece papa

ocenił(a) film na 8
Marta62

Ha! Mam pozwolenie Pani Kapitan na przejęci rekrutacji stanowisk!! :D Więc Marta... Masz zagwarantowaną pozycję strażnika rumu, razem z naczelnym pijakiem naszego statku Retrospectem ;]