dobra ja mykam na troszke;p bede za niecale 3 godziny albo wczesneej albo poxniej:D hehe:D
jeszcze nie ma konkretnych ustalen..bo jak nic mi sie nie uda zrobic to nic nie bedzie...:D Narazie kombinuje.Dajcie mi troche czasu..bo aktywacja mi nie chce przyjść
okey...ja ci powiem.
filmweb wprowadził limit na posty max 1000 odpowiedzi...:D nie da sie go przekroczyc.ogólne podbuzowanie
ja musze lecieć buziaczki for...ALL:D jesteście super..:D
mam nadzieje że jak wpadne wieczorem to odstane juz aktywacje..;d papapapap!!!!!
A pomysł z Chatem?? A moze ktoś z załogi potrafi stwrzyć forum?? Bo chat jest zbyt podobny do gadu i będziemy sie strasznie mieszać jeśli będzie tyle osób co dzisiaj!
No to pa Pchełko ;]. Też jestes super :P. Jakbyś przypadkiem piła rum beze mnie to napisz czy miałaś "efekt motyla" :P :*.
From Hell: O efekcie motyla sa ostatnie trzy strony tamtego tematu ;]
Marta62: Wzcoraj dobiliśmy do Tortugi gdzie ja, Liriel i Jacek Wróbel nieźle zasuwaliśmy żeby pownosić na pokład te 17l beczki i skrzynie z butelkami! :P Ale mamy zapas rumu na najbliższy miesiąc ;]
Nie czytałam ostatnich stron poprzedniego tematu... idę nadrabiać zaległości
Dzięki za wyjaśnienie ;*
No w sumie ja z Pechłką zabalowałyśmy z pewnym dość dziwnym rumem niewiadomego pochodzenia (ja załatwiałam :P) i widziałyśmy wstrętne kolorowe motyle latające po pokładzie. Moje miały na skrzydełkach napisane WOS, a Pchełki BILOGIA! Były okropne! Wystrzeliłyśmy wszystkie :PP.
No.. Marta.. to było moje źródło :PP Tylko nie mów nic nikomu, bo to tajemnica :P. Jest po piracku legalne :P. Ale tylko ja Pchełka to piłyśmy :PP.
a co do tego forum to bedzie nam potrzbna osoba ktora choc troche sie na tym zna bo zawsze mozemy wejsc na www.fora.pl i tam zalozyc
a co do tego forum to bedzie nam potrzbna osoba ktora choc troche sie na tym zna bo zawsze mozemy wejsc na www.fora.pl i tam zalozyc
dla mnie czat tez jest najlepszym rozwiazaniem ale gdyby sie nie udalo to wtedy bedzie trzeba bedzie pomyslec o tym forum
wiecie jak slysze o tym efekcie motyla to az nie chce mi sie pic tego rumu bo mam kolege ktory ma na nazwisko motyl i jak sobie ze on mialby mi tak latac przed oczami
Hehe to zes mnie rozśmieszyła!! Ale weź pod uwage, ze my z Pchełką do tych motyli strzelałyśmy :PP
ok ja nie bede pisac bo teraz sobie pocwicze:)(wiecie zmniejszyc brzuch:P) jak znam zycie to to bedzie pierwszy i ostatni raz akle jakos tak mnie natchnelo a potem bede ogladac jak oni spiewaja:):)
wiec papa
pomyslnych wiatrow wietr przywieje mnie tu o 22:)
A ja mam sprawę do naszej Pani Kapitan... kilka dni temu wpadłam na pewien pomysł, który może wejść w życie tylko z Pani Kapitan pomocą... Pomyślałam, ze jak na każdym pirackim statku kamraci powinni miec jakiś stopień. Sternik, kucharz pokładowy, ktoś na bocianie gniazdo, "kronikarz pokładowy" (ten od dziennika pokładowego) itd. Co Pani o tym sądzi??
Szczerze mówiąc ja już mam w głowie poprzydzielane niektóre stanowiska :P. niektórzy po prostu tak poasują do niektórych przydziałów, ze aż... a ty Marta co sądzisz o moim pomyśle?? Pani Kapitan jest???
ja jestem za! swietny pomysl ale jak cos to ja sie zglaszam do pilnowania rumu chyba ze masz jakis inny pomysl co do mnie