Wybacz zaśmiecanie tego uroczego tematu, ale... krajst. skąd ja Cię znam?
(i czy to nie zabrzmiało, jak typowa barowa zaczepka, tudzież urocza uwaga wygłodniałego pedofila-psychpaty?)
No właśnie... :) Jak o 6 rano (wtedy ma już być na Onecie) nie będzie zwiastunu to po porstu nie wiem co zrobie :P
no to je ten tego no właśnie jak mówiłam
dlaczego ja po raz pierwszy jestem na tym temacie???
to podłogę mogę zmyć
Nie stresujcie się jak nie będzie na onecie.
Od czego są oficjalne strony dineya?
Na przykład ta:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
ja mam tylko jedno malutkie pytanko czy wszyscy zapomnieliscie o naszym Chacie!!!! :( Zawsze jak tam wchodze jestem sama!!!:(
sorki ze nic sie nie odzywalam na chacie ale musialam isc na chwileczke do garazu wiec nie myslcie se ze jestem nie mowa a raczej nie pisa!!!
Sorki że zapytam w tym temacie ... ale wśród was napewno jest ktoś kto był na premierze Piratów z Karaibów Skrzyni Umarlaka i chcę się was zapytać ile w waszym kinie kosztował bilet na ta premierę .... tak żebym wiedziała ile na wstepnie sobie odłożyć teraz na premierę bo chciałabym się przejść .. proszę pomóżcie ... :)
12-14 ale to zalezy tez od wieku, bo dla najmłodszych jest promocja ;)
Przypomniała mi sie pewna anegdoda z zycia wzieta, byłam kilka lat temu z kolega w kinie na filmie od lat 18, (wtedy jeszcze młodzieniaki bylismy)i pani w kasie pytała czy ulgowe (ulgowy dla dzieci do 15 l), poprosiłam o te ulgowe...
Film był taki sobie, jakby ktos pytał :)
ja chcialm tylko jedno slowko napisac jakby ktos kiedys sobie przypomnial ze istnieja statek o nazwie cruistosy to dajcie mi znac bo brakuje mi tych spotkan i oczekiwania na film!!! jak juz jest zwiastun to zapomnieliscie o nazej pieknej zalodze o piciu rumu i o plywani i balangowaniu po pijaku!!! Jak znowu bedziemy pisac dajcie mi znac na moim blogu!!! pozdrowionka dla calej zalogi!!! wyzalilam sie teraz ide popic rumu w samotnosci!!!