In the dupa... wiesz chociaż jak jest dupa po angielsku?? Sprawdź w słowniku. Wtedy porozmawiamy. Jeszcze paru słówek po francusku... i wogóle już będzie elegancko...:/
No, proszę... miłej podróży.... jestem pod wrażeniem... w jakim filmie to usłyszałeś? Problem tylko w tym,że ja się nigdzie nie wybieram...
A może Panna ze mną pokonwersuje? Bo widzę, iż jest Panna na poziomie... w przeciwności do reszty...
A któż powiedział, iz na tym temacie? Nie ma potrzeby robić t większego syfu,niż jest... ogólnie... chciałem pokonwersować... na gadu, czy gdziekolwiek indziej... bo jednak miło wśród reszty znależć kogoś z łebem i na poziomie...
Zawsze można spróbować nawiązać jakąś znajomość... ale możesz zostać oskarżona o bratanie się z wrogiem... narażam się tym na setki wiadmości od antyfanów... ale niech będzie... me gg - 8075466.
Ja Cię do niczego nie namawiam, sam zaproponowałeś...
Gdybyś założył blog na FW to z pewnością mógłbyś się liczyć ze sporą ilością wiadomości.
Owszem, sam zapropowałem... i liczę, iż jakąkolwiek rozmowę poza tym forum nawiążemy... o ile takową podejmiesz. Bo ja, skontaktować się z Tobą nie mogę...
Masz taką możliwość. Możesz zostawić wpis u mnie na blogu [w temacie wolnym] albo zostawić wiadomość prywatną.
Sprytnie. Za wszelką cenę starasz się unikać konwersacji... ja do niczego już namawiać nie będę... zostawiłem numer. Będziesz chciała, to się odezwiesz... nie, mówi się trudno...
Ahoj! O w morde jeża co się dzieje!? Pokład w remoncie, nowe 15 stron, trailer chociaż był? No ej, dwa dni mnie nie było...litosci...wróciłam do domu a czuję się jak nietutejsza...
I atak mieliście...wszystko co najlepsze mnie omija. Kurde, nie mogliście z tym poczekać az wrócę? Puściłoby się armaty, nabiło sztućcami... Zdjęło Krakena z kagańca... A film by z tego wyszedł jak marzenie! Za póżno. O SZEŚĆ godzin:(
No to się cieszę:D Honorarium za Oscara podzielimy między siebie, a IM nawet otym nie powiemy:PP Dobra. Ile mamy kamer? :D
On sam sobie niszczy życie siejąc nienawiść. No, chyba, ze mu z tym dobrze... [w końcu się wyspałam]
Uuu... Nowe 15 stron, remont statku czy co... No ale gites, gratulacje... Taki temat ciekawy utworzyć;) Tłoczno tu i dobrze, chcemy trailera!
No cóz.. znowu sama. Pewnie siedzicie na czacie, który u mnie nie wchodzi :(. Ehhh... takie życie. Ide utopić smutek w rumie. Po drodze jeszcze odwiedze nasze forum.. :(
Nie było mnie jakiś czas więc mam prośbę.
Czy ktoś mi może pojaśnić co tu się znów stało????
I pojawił się pisarzyna Victorian, zaczął się rzucać że niby zaśmiecamy filmweb :)
Pomagał mu niejaki JA
Trochę mnie tu nie było, ale nic specjalnego się nie działo, jak widzę ;P Zastanawiam się, co chcieli osiągnąć tymi prowokacjami Victorian i Ja? Może wkurzają się, że ich topic upadł, a nasz wciąż trwa? Po za tym limit nie jest dla nas żadnym zmartwieniem, poprostu będzię dużo podobnych tematów. Dopóki nie pojawi się zwiastun ;P
ale sie tu porobilo...
nie wiem w koncu gdzie sie spotykamy...
wchodze na chat - nikogo nie ma;(
dziwne rzeczy sie dzieja z zaloga i intruzow mielismy z tego co widze;/
i znow jestem sama??? jak zwykle...
no i musze isc... nikt sie nie zjawil;(
moze mi jutro juz neta wlacza to bede znowu tu czesciej pisala a poki co BYWAJCIE PIRACI!!!:p
"Może wkurzają się, że ich topic upadł, a nasz wciąż trwa?" Że co, proszę? Myślisz, że to wszystko z zazdrości?! Nie rozśmieszaj mnie... czego mam Ci zazdrościć? Że cały filmweb przeklina Was za każdym razem,jak serwer siada?! Nie, dziekuję... A, jeśli chodzi o nasz temat... to został on zakończony, a nie upadł... zakończony. Przeze mnie. Bo, w przeciwności do Was, wiem kiedy skończyć.
Przeszkadza Tobie ta sytuacja? Co Ty w ogóle robisz w tym temacie? Nie lepiej żebyś się przeniósł na forum Spider-Mana albo Hannibala? Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Na tym temacie? Piszę. Komentuję. Wyrażam swoje poglądy i nagromadzoną od trzech miesięcy irytację. Wywołaną, swoją drogą, przez Wasze zabawy. A na forum spidera zaglądam, a jakże... tam jest zachowany porządek. Moglibyście
wziąć z nich przykład... a tematu nie opuszczę, bo tak wam się podoba... mam tu prawo pisać tak samo,jak Wy... Pozdrawiam. Dobrej Nocy.