Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

kontnuacja tematu kiedy bedzie!!

Within_Destruction

nie mam zagadki bo nie chcę zgadywać !! I tu sie Victorian zdziwił !!

Jacek_Wrobel

Tak. Bardzo się zdziwiłem. Szok po prostu.

Within_Destruction

I prawidłowo.
Szok to najpoprawniejszy stan dla ciebie.

Liriel_

A miejsce pobytu to psychiatryk !!

Jacek_Wrobel

Zdziwił nie zdziwił i tak mam cię in the dupa !!

Jacek_Wrobel

In the dupa... wiesz chociaż jak jest dupa po angielsku?? Sprawdź w słowniku. Wtedy porozmawiamy. Jeszcze paru słówek po francusku... i wogóle już będzie elegancko...:/

Within_Destruction

Ja mam dwa do ciebie i grzezne : Bon Voyage !!

Jacek_Wrobel

No, proszę... miłej podróży.... jestem pod wrażeniem... w jakim filmie to usłyszałeś? Problem tylko w tym,że ja się nigdzie nie wybieram...

Within_Destruction

No !! Ale ja sie wybieram do łóżka !!

Jacek_Wrobel

Cześć Jacek!

From_Hell

A może Panna ze mną pokonwersuje? Bo widzę, iż jest Panna na poziomie... w przeciwności do reszty...

Within_Destruction

Nie widzę na tym forum tematu do rozmów z Tobą, więc wybacz...

From_Hell

A któż powiedział, iz na tym temacie? Nie ma potrzeby robić t większego syfu,niż jest... ogólnie... chciałem pokonwersować... na gadu, czy gdziekolwiek indziej... bo jednak miło wśród reszty znależć kogoś z łebem i na poziomie...

Within_Destruction

Aktualnie między nami występuję kulturalna... wymiana zdań

From_Hell

A na kulturalną wymianę zdań zawsze znajdę chwilę czasu...

Within_Destruction

Jeśli uważasz, że mamy o czym rozmawiać [oprócz tego tematu] to zostaw wiadomość na moim blogu

From_Hell

Zawsze można spróbować nawiązać jakąś znajomość... ale możesz zostać oskarżona o bratanie się z wrogiem... narażam się tym na setki wiadmości od antyfanów... ale niech będzie... me gg - 8075466.

Within_Destruction

Ja Cię do niczego nie namawiam, sam zaproponowałeś...
Gdybyś założył blog na FW to z pewnością mógłbyś się liczyć ze sporą ilością wiadomości.

From_Hell

Owszem, sam zapropowałem... i liczę, iż jakąkolwiek rozmowę poza tym forum nawiążemy... o ile takową podejmiesz. Bo ja, skontaktować się z Tobą nie mogę...

Within_Destruction

Masz taką możliwość. Możesz zostawić wpis u mnie na blogu [w temacie wolnym] albo zostawić wiadomość prywatną.

From_Hell

Sprytnie. Za wszelką cenę starasz się unikać konwersacji... ja do niczego już namawiać nie będę... zostawiłem numer. Będziesz chciała, to się odezwiesz... nie, mówi się trudno...

Lady_of_the_Curiosity

A teraz polskie bo jestem polakiem Dzień dobry- DobranoC!!

Jacek_Wrobel

Zdecyduj się... Dzień Dobry, czy Dobranoc?

Within_Destruction

Dobrej Nocy wszystkim. I wrogom. I... no, przyjaciół tu sie jeszcze nie dorobiłem... na szczęście.

Within_Destruction

Ahoj! O w morde jeża co się dzieje!? Pokład w remoncie, nowe 15 stron, trailer chociaż był? No ej, dwa dni mnie nie było...litosci...wróciłam do domu a czuję się jak nietutejsza...

Within_Destruction

I atak mieliście...wszystko co najlepsze mnie omija. Kurde, nie mogliście z tym poczekać az wrócę? Puściłoby się armaty, nabiło sztućcami... Zdjęło Krakena z kagańca... A film by z tego wyszedł jak marzenie! Za póżno. O SZEŚĆ godzin:(

Martucha_Zla

Marto ie martw się. Ten cholerny zdrajca pewnie tu wróci.
Tacy zawsze wracają.

Liriel_

No to się cieszę:D Honorarium za Oscara podzielimy między siebie, a IM nawet otym nie powiemy:PP Dobra. Ile mamy kamer? :D

Lady_of_the_Curiosity

nie rozumiem podejścia niektórych ludzi do zycia...
to czasem dołujące...

Cpt_Pchelka

On sam sobie niszczy życie siejąc nienawiść. No, chyba, ze mu z tym dobrze... [w końcu się wyspałam]

ocenił(a) film na 9
Lady_of_the_Curiosity

Uuu... Nowe 15 stron, remont statku czy co... No ale gites, gratulacje... Taki temat ciekawy utworzyć;) Tłoczno tu i dobrze, chcemy trailera!

Lady_Gothic

Owszem przydałby się!!
coraz bliżej zwiastun.. coraz bliżej zwiastun :)

Lady_of_the_Curiosity

nie mam zagadki bo nie chcę zgadywać !! I tu sie Victorian zdziwił !

ocenił(a) film na 8
adrian14

Helou... Jest tu kto??

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

No cóz.. znowu sama. Pewnie siedzicie na czacie, który u mnie nie wchodzi :(. Ehhh... takie życie. Ide utopić smutek w rumie. Po drodze jeszcze odwiedze nasze forum.. :(

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

Nie było mnie jakiś czas więc mam prośbę.
Czy ktoś mi może pojaśnić co tu się znów stało????

Karola

Poprzedni temat zablokowano ze względu na ilość wpisów [limit 1000].

ocenił(a) film na 8
From_Hell

To jest jakaś paranoja
Jak słowo daję ;/

Karola

I pojawił się pisarzyna Victorian, zaczął się rzucać że niby zaśmiecamy filmweb :)
Pomagał mu niejaki JA

ocenił(a) film na 8
Liriel_

Chciałabym zauważyć, że jeszcze trochę i tu też będzie 1000 komentów ;D

Karola

pięć stron ...

króliczek:
http://www.cda.pl/gry-online/3/swi.php

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Trochę mnie tu nie było, ale nic specjalnego się nie działo, jak widzę ;P Zastanawiam się, co chcieli osiągnąć tymi prowokacjami Victorian i Ja? Może wkurzają się, że ich topic upadł, a nasz wciąż trwa? Po za tym limit nie jest dla nas żadnym zmartwieniem, poprostu będzię dużo podobnych tematów. Dopóki nie pojawi się zwiastun ;P

TheCloudEater

ale sie tu porobilo...
nie wiem w koncu gdzie sie spotykamy...
wchodze na chat - nikogo nie ma;(
dziwne rzeczy sie dzieja z zaloga i intruzow mielismy z tego co widze;/
i znow jestem sama??? jak zwykle...

Justys

no i musze isc... nikt sie nie zjawil;(
moze mi jutro juz neta wlacza to bede znowu tu czesciej pisala a poki co BYWAJCIE PIRACI!!!:p

Justys

Hej załogo ,a dlaczego wy nie na chacie??

Lady_of_the_Curiosity

Hmm.. co tam słychac załogo..dlaczego wy nie na chacie??

Cpt_Pchelka

na czacie nie widać co było jak ciebie nie było :(

Cpt_Pchelka

"Może wkurzają się, że ich topic upadł, a nasz wciąż trwa?" Że co, proszę? Myślisz, że to wszystko z zazdrości?! Nie rozśmieszaj mnie... czego mam Ci zazdrościć? Że cały filmweb przeklina Was za każdym razem,jak serwer siada?! Nie, dziekuję... A, jeśli chodzi o nasz temat... to został on zakończony, a nie upadł... zakończony. Przeze mnie. Bo, w przeciwności do Was, wiem kiedy skończyć.

Within_Destruction

Przeszkadza Tobie ta sytuacja? Co Ty w ogóle robisz w tym temacie? Nie lepiej żebyś się przeniósł na forum Spider-Mana albo Hannibala? Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie.

From_Hell

Na tym temacie? Piszę. Komentuję. Wyrażam swoje poglądy i nagromadzoną od trzech miesięcy irytację. Wywołaną, swoją drogą, przez Wasze zabawy. A na forum spidera zaglądam, a jakże... tam jest zachowany porządek. Moglibyście
wziąć z nich przykład... a tematu nie opuszczę, bo tak wam się podoba... mam tu prawo pisać tak samo,jak Wy... Pozdrawiam. Dobrej Nocy.