Wow. Masz Medalik. Amazing. Bez kitu... Za pozdrowienia dziekuję. Jak również za konstruktywną wymianę zdań. Widzicie? Z załogi Waszej, a rozmawiać w miarę grzecznie potrafi..
jakbys nie widzial naszego tematu to ci cytuje:
OFFTOPIC
czyli rozmowy o wszystkim i o niczym. taki temat do zasmiecania!!
Victorianku, każdy z naszej załogi potrafi grzecznie rozmawiac. A napisałeś tak, jakby członkowstwo w załodze było synonimem wszelkiego "menelostwa, plebsu, ordynarności wypowiedzi i wszystkiego, co najgorsze". Zastanawiam się, czy sprawia ci przyjemność sprawianie przykrości i pseudokulturalne "bluzganie" ludzi...?
Skoro potraficie, to mam propozycję: zacznijcie. Wiem, Victorian też używał słów potocznie używanych za obraźliwe, ale ktoś musi zacząć. Rozumiem, że film ma wywoływać emocje, ale chyba nie takie. Wy macie swoje czaty, serwer nie będzie się wieszał. Moje propozycja numer dwa brzmi: zamknijmy ten temat i jemu podobne, bądź ograniczmy ilość postów. Sami, bez odgórnego reżimu - odrobina samokontroli nie boli. Tylko proszę, nie piszcie pode mną tekstów: to on zaczął, niech on skończy, nie będziesz nam rozkazywał itp. Apeluję do Waszej dojrzałości. Niech fani piratów będą fanami, a nie dziećmi z piaskownicy. Życząc sobie i Wam szybkiej premiery zwiastuna (zwiastunu?), żegnam się i idę oglądać "M jak Miłość "bądź inny pasjonujący serial (Sparrow wymięka przy Mroczkach :P)
Drogi Victorianie Raguelu cz jak ci tam. Nie przyszłam tutaj żeby cie zwymyślać o nie. Chce ci tylko uświadomić jaki straszny błąd popełniasz, gdyby nie ty nikt dawno już by nie pisał na naszym temacie więc jeżeli serwer się tnie to nie z naszej winy tylko z twojej. Więc po co to wszystko ciągnąć dalej. Acha i skoro my nie piszemy już na tym forum to miło by było gdybyś ty nie wchodził na nasz czat i nam nie truł że to wszystko nasza wina bo to nie prawda. Więc bardzo cię proszę daj sobie spokój z tymi głupotami bo i tak nic ci one nie dadzą.
Z poważaniem Marta62.
Drogi Mikaelu!
chcialam ci tylko powiedziec jedno... juz dawo piszemy na czcie a nie na tym forum wiec jakbys tego nie zauwazyl odzywamy sie tu tylko sporadycznie... przykro mi ze duzo ludzi jest nieprzyjaznie nastawiona do naszego tematu ale to juz nie nasza winaPiszemy poprostu a wszystkim i niczym bo tak nam sie podoba;) przykro mi ze to irytuje ludzi. wydaje mi sie ( a przynajmniej ja osobiscie) nikt nie zamierzal tu nikogo obrazac nawet jakze dla nas przemilego viktoriana czy tam raquela... szkoda ze nie potraficie tego zrozumiec...
oto moje zdanie na ten temat;p
Droga Panno Sparrow!
Chciałem Ci powiedzieć nie tylko jedno... wiem,że od dawna piszecie na tym forum... i dopiero od NIEDAWNA piszecie na czacie... i nie jest mi przykro,że dużo ludzi jest nieprzyjaźnie nastawiona do Waszego tematu... bo mają do tego pewne podstawy. To Wasza wina, bo piszecie o wszystkim i o niczym. Wam się tak podoba. A mi się podoba tu pisać i wyrażać swą irytację. Mi nie jest przykro, że irytujecie ludzi... bo pokazujecie, jak niski poziom intelektualny posiadacie. Nikt nie zamierzał tu nikogo obrażać. Ale bolokować serwer i owszem. "Tak! Jeszcze kilkdziesiąt postów! Niech mają za swoje! Niech im się wiesza serwer!" To jest cytat nie do końca prawidłowy... bo nie ma w nim błędów,jak w oryginale. I cieszy mnie,że uważacie, iż jestem dla Was przemiły.... (tak. wiem,że to była ironia... aż dziw bierze, że potrafisz się nią posługiwać...) Nie potrafię tego zrozumieć. Widocznie jestem za mało infantylny.
Oto moje zdanie na ten temat.
No to ja ci tylko współczuję. Bo jesli jesteś już za mało infantylny, to znaczy, ze pozwoliłeś swojej wyobrażni umrzeć i juz nie potrafisz się bawic i cieszyc jak dziecko. Moze cieszy cię twoja dorosłość. No to się ciesz. Ja na przykład moją wyobraźnię i infantylność traktuję jak skarb, bo kiedy raz pozwolisz jej się zestarzeć, nigdy już nie wróci. Czy ty nigdy nie kochałeś Kubusia Puchatka?
Nie wiem na jakiej podstwie uwarzasz mnie za jakas idiotke? " wiem,że to była ironia... aż dziw bierze, że potrafisz się nią posługiwać..." wcale mnie nie znasz i nie masz prawa mnie oceniac! dlaczego uwazasz ze jestes lepszy niz inni? taka wyskoka samoocena swiadczy o bardzo zaawansowanym narcyzmie... to tyle co ci mialam powiedziec na temat tej wypowiedzi i mam jeszcze tylko pytanie: juz od bardzo dawna nie blokujemy tego kochanego serweru wiec dlaczego ciagle to wspominasz? nie umiesz podac nam innych przykladow naszego, jak to nazwales, niskiego poziomu intelektualnego? my wlasnie w taki sposob pokazujemy to jak lubimy piratow i niestety nie musi ci sie to podobac a serwer jakbys nie zauwazyl dziala bez zarzutow.
Dziekuje za uwage.
Jednak apelowanie do Waszej dojrzałości to zbyt wiele. Zatem bawcie się dzieci...
:) Z Twoim przyzwoleniem od razu jakoś lepiej się czuję. Patrzcie, mam pozwolenie zeby sie bawić!
Co za głupi ci dorośli: myslą ze to oni rządzą na tym świecie...
A czy Disney jest dla nich stworzony?
Disney to wytwórnia tworząca produkcje familijne... nie tylko dla dzieci...
zapewne,jakby producenci Disneya zauważyli, co kilknaście gimnazjalistek wyrabia... zaśmiecając sieć kilkoma prawie identycznymi blogami... czatami... forami... to zaprzestaliby robić filmy, które mogą negatywnie wpłynąć na dziecieńcą psychikę... A co do postawionych wyżj zarzutów, jakoby ja pozbawiony zostałem swego wewnętrznego dziecka... wręcz przeciwnie. Uwielbiam Piratów z Karaibów, ekranizację komiksowe... ale. Trzeba być dzieciuchem totalnym,żeby BAWIĆ SIĘ W STATEK!!! To jest jak zabawa w dom. Tylko,że na większą skalę. Przecież ja nie chcę dla Was źle... chcę przemówić do Waszych rozsądków...
Nie odważyłem się... ojej... jest się czego bać... na prawdę... nie odpowiedziałem, bo uznałem,że nie ma sensu. Bezcelowa jest Wasza reformacja... jesteście niereformowalne...
Mimo twoich starań nadal czuję się zdumiewająco dumna z mojego przedłużającego się dzieciństwa. Ale dziekuję za troskę ;)
Nie wierzę... emanuję od Ciebie pierwotna i niczym nieskażona dobroć. Jestem pod wrażeniem. Na prawdę. Gdyby tylko tacy ludzie,jak Ty byli na tym... statku... to już by było po sprawie... a temat mej i Twej infantylności możemy rozwinąć... ale nie tutaj... gdzieś tam zostawiłem numer gg... dla ludzi,którzy chcą podjąć konstruktywną konwerscję...
uuuuuuuuuu... czyli nawet nie umiesz spojrzec prawdzie w oczy i ocenic swojego wysokiego mniemania o sobie. Dlaczego na swiecie istnieja ludzie tak pelni nienawisci jak ty? to jest okropne! czy poprawia ci humor obrazanie nas i wyzywanie ( nie powiedziales tego wprost ale nie jestem na tyle glupia zeby nie zrozumiec)? naprawde przez takich ludzi jak ty mozna stracic wiare w czlowieka... heh... musze powiedziec ci tylko to ze slowa potrafia ranic, bo nie wiem czy to zauwazyles;/
Nie mam o sobie wysokiego mniemania... i nie jestem pełen nienawiści, tylko irytacji. Którą, swoją drogą, Wy wywołałyście... Ogólnopojęty szacunek... zauważ... zaimki osobowe z dużej litery... wszystkie. A to,że słowa potrafią ranić... doskonale zdaję sobie z tego sprawę.
Za to ja mam o sobie wysokie mniemanie. Jestem pełen egocentryzmu i pewności siebie, o czym przekonali się już fani Millera.
Wypowiedź panny Sparrow jest bardziej bełktoliwa niż mowy wygłaszane przez Kononowicza. Serio - w porównaniu do Ciebie, panno Sparrow - Krzysiek to mistrz elokwencji.
Czy nie miasz czasami kompleksów z powodu swoich ubytków na umyśle?
Pzdr...
Ja... hmmm... nawet nie wiesz jak bardzo twoja wypowiedz mnie rozsmieszyla. Szkoda mi czasu na odpisywanie na ten komentarz wiec jezeli ktomus uda sie dorownac inteligencja szanownemu panu Ja to prosze bardzo... ;D hahaha:P
I dziekuje za urocze komplementy... ;D haha;p
Na pewno nie mniej śmieszą mnie te Twoje grafomańskie wypociny, napisane tak, jakby minimum programowe podstawówki było dla Ciebie za wysokim progiem...
Jesteś tępa, jak strzała - zdaj sobie z tego sprawe, zakompleksiona kretynko, która żyje w świecie marzeń, jako żona Deppa...
JA... niekoniecznie fani Millera przekonali się, że jesteś nieustąpliwy i że zawsze dasz radę wszystkich pokonać swoimi wygórowanymi argumentami bo ja choć jestem już po niczyjej stronie na forum Millera nadal mam swoje poglądy, których nawet ty JA nie zdołałeś i nigdy nie zdołasz zmienić... Proszę cię... Nie zaczynaj się znów kłócić na forum... Czy ty zawsze się kłócisz... Ja osobiście nic już do ciebie nie ma bo jusz na tamtym forum zabrzmiało słowo ZGODA ale nie chcę żebyn na każdym temacie na jaki wejdę było twoje zdani krytykujące jakąś osobę... Prześladujesz mnie człowieku!!!!
Rzeczywiscie nie masz wysokiego mniemania... jakos nie zauwazylam... uwazasz ze jestesmy gorsi od Ciebie to w takim razie dlaczego znizasz sie do naszego poziomu i znami rozmawiasz na naszym temacie? chyba chcesz tylko aby znowu dorobic do tych 1000 komentow i znow skasowac nam temat... chyba tylko to chcesz osiagnac przez wieczne obrazanie nas. mam nadzieje ze sie tym znudzisz bo ja juz nie zamierzam sie bawic w te bezsensowne i do niczego nie prowadzace konwersacje. Zegnam!
Z powazaniem Panna Sparrow
Poczekaj na mnie. Przebywanie tutaj jest niebezpieczne... Można np. zostać oplutym jadem.
Tak serious (nie, nie będę Wam wyjeżdżał z tekstem słowo na dziś, po prostu lubię to słowo): jeżeli jedna ze stron nie da spokoju i nie zamilknie mimo, że druga ciągle pluje wyżej wymienionym jadem, to ta kłótnia będzie trwała w nieskończoność. I coby nie było niejasności: nie jestem po żadnej ze stron. Victorian i JA - skoro jesteście tacy dorośli - dajcie spokój, bo też zaśmiecacie serwer. Statek - piszcie sobie dalej, tylko zastanówcie się, czy to ma sens. Można rozmawiać gdzie indziej.
"Pierdolę, wychodzę..."
ponownie zapraszam wszystkich na chat bo nikogo tam nie ma;D
od rana siedze tam sama hehe;p ale nie mam dzisiaj co robic wiec jeszcze pobede i poczekam na kogos z zalogi hehe;D
Może dajmy sobie wszyscy spokój z tym całym tematem. Jak narazie jest to świetne miejsce na to aby JA pokazywał jaki to on jest dorosły. Wybacz kolego ale mówisz, że zachowujemy się jak dzieci a ty wcale lepszy nie jesteś. Może znajdz sobie jakiegoś frajera, na którym będziesz mógł wyładować się za wszystkie swoje życiowe porażki. A skoro nie pasuje ci nasz wiek to tylko twój problem.
Nie rozumiem, po co sobie psuć dobre nastroje i ciągle się kłucić? Jak chcecie kulturalnej rozmowy, to nie obrażajcie nikogo (skierowane do Ja i Victoriana, niestety też do kilku naszych) Przyznaję Victorian, że twój temat został zakończony, ale dopiero po bolesnym upadku, a zakończenie jest wielce dramatyczne. I nie porównój forum Spidera (ja Spidera uwielbiam, jego się nie czepiam) do naszego, bo tam co rusz znajduję zablokowane tematy (ze względu na treść). Kiedy ostatnio tam zaglądałam, to na większości tematów trwały kłótnie z soczystymi obelgami. Radzę skończyć z tym szambem i pogadajmy normalnie, ale raczej nie tu, "bo blokujemy temat" ;P Pozdrawiam wszystkich bez wyjątków ;PPP
Fakt, temat Victoriana został zamknięty ale z powodu niezrozumienia ludzi.
Praca nad opowiadniem miała być wspólna a wiele osób miało wkład następujący:
"napiszcie coś, bo nie mogę się doczekać ciągu dalszego...."
To musiałaś być na forum spidera w grudniu, wtedy żeczywiście był tam burdel i jeden wielki syf, bo pojawiła sie jednocześnie taka trójka która pisała tematy z bluzgami na innych, to był koszmar, ale od lutego udało mi się z paraoma fajnymi osobami odbudować forum, co prawda dzisiaj pojawił się jeden taki oszołom który twierdził że jest mną, potem żę widział film i jeszcze kilka beznadziejnych histori, ale to jeden taki od dawna. Wasze, bo tak to moge ująć (sam jestem takim, jak by nieofocjalnym władcą forum spider-mana 3, głównie przez to że bardzo dużo newsów, zdjeć, filmów dodałem i od roku wchodze tam coedziennie i wszystko w pewien sposób "kontroluje" , wieleosób tak mówi a wiele mnie nie lubi i twierdzi żę się żądze, mnie poprostu krew zalewa jak widze takich idiotów co zaczynają awantury, bluźnią i wymyślają jakieś głupie historie) forum jest fajne, macie tu ogólem spokuj, a co najważniejsze nie ma idiotów którzy twierdzili by że widzieli film i chcą wszcząć awanture.
ja ma zamiar pomóc wam dobić do 1000, bo ostatnio jak chcialam to juz bylo 1000 i nie moglam wiecej napisac;-((( postaram się pisać jak najwięcej!!!
Pzdr...
Muszę Cię zmartwić, gdyż zakończyliśmi pisanie na tym foum ze względu na nieżyczliwość paru osób i utrudnienia serwera. Teraz pisujemy na własnym czacie ;P
W takim razie będę częściej zaglądać na forum Spider'a, nie obawiając sie "burd" ;P
Słyszałem że piszecie na czacie ale zapomniałem, dziwiłem się dlaczego nikt tu już nie pisze.
the trailer will premiere online at Yahoo.com in High Definition, on Disney.com, and other premium online destinations around the world at 10:00 pm PST on Monday, March 19th.
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=19258
To informacja na temat Trailera POTC 3..
bedzie 19 Marca tak jak wszyscy przewidywalismy...
ale pamietajcie o tym że 10pm. ich czasu((wiecie te strefy czasowe))
Żałosna, niereformowalna banda dzikusów, która nie rozumie co to jest netykieta. Żal mi was ludzie. Traktujecie filmweb jak śmietnik. A przecież on służy nie tylko wam, ale też innym.
Dlaczego na komunię nie daje się teraz zegarków i rowerów? -.-'
wypraszam sobie porównania do dzikusa... i zapewne nie tylko ja. Jeżeli masz zamiar nas obrażać to sobie daruj bo i tak nikt normalny twoimi nie zbyt interesującymi tekstami sie nie przejmie.
poza tym dla twojej informacji.... nie zauważyłes że od dawna nic sie juz tutaj nie pisze??!! Nie rozumiem z kąd u ciebie te nerwy...
weź coś na uspokojenie chłopie...
Hej hej:* jeszcze ja dochodzę do tego tematu:D Ale widzę,że i tutaj ktos sie juz zdążył o coś pokłócić<nie wiem o co,bo nei chciało mi się czytać:D>,pogadajmy może lepiej o filmie!!:) Wiadomo,że premiera 25 maja:DJeeeeezu już nie wytrzymam:D Mam nadzieję,że to się wszystko jakoś dobrze skończy,tylko nie rozumiem jednego... czemu mi jeszce nie wysyłaja scenariusza??<lol>,pozdr.dla fanek i fanów JOHNNY'EGO:*