ale nie zmienia to faktu ze bedziemy mieli najwiekszy dostep do rumu ale nie martwcie podzielimy sie z wami
Zastanowie się nad tym... chyba, ze będzie jeden klucznik i jeden strażnik.. trudna sprawa. No cóż.. najpierw musze poprzydzielać inne stanowiska ;]
dobra ale jak cos to po co robic dwa odzielne stanowiska dla klucznika i straznika skoro moze byc jedno:) a zreszta ja najmniej pije na tym statku:) jak juz bedziesz miala stanowiska to napisz to jacus moze na blogu napisze kto kim jest
I'm back bo mam juz dosc no moze nie ale jak wiecej zrobie tych brzuszkow to jutro nei wstane!
Pani Kapitan mam pytanie... czy jest w załodze ktoś, kto nie uzaleznił się od rumu?? :PP
Nie było mnie przez chwilę a na starym temacie 20 stron i jeszcze nowy...
którego nam nie mogą skasować!!!
gratuluję przebiegłości piraci!!
http://statek-curiosity-from-filmwebik.blog.onet.pl/
to jest zbyt boskie żeby się z wami tym nie podzielić :)
Właśnie byłam na testosteronie.
Niezła komedia :)
i fajnie się dowiedzieć że wszystko co robią faceci, robią wyłącznie po to by się kobietom przypodobać :)
zostane zeby nie bylo ze zostawiam was same anamaria jak ci idzie rozdzielanie stanowisk na statku a co do tej komedii testosteron to wlasnie mam zamiar sie wybrac
No jak narazie myśle nad najważniejszymi stanowiskami, ale myślę, ze przez weekend sie z tym uporam. Liste znajdziecie najpierw na moim blogu. Będziecie mogli protestować jesli coś wam sie nie spodoba.Potem dam to Pani Kapitan i jeżeli ona zatwierdzi to lista powędruje do jacka ;].
Dobra ja spadam! Musze zrobić listę i muszę się baaaaaaaardzo poważnie nad nią zastanowić :P. Pomyślnych wiatrów piraci! :*
ale jak go prosilam zeby nie dopisywal to nie on musial to zrobic a jak mu to powiedzialam to go wywialo
hehehe.
a niechj wybiera kogo chce!!
ja mam juz 96.4% 1cd edzia nozycoekiego:):):)