Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

kontnuacja tematu kiedy bedzie!!

ocenił(a) film na 8
Marta62

Klucznik to osobne stanowisko niestety.. ale z kim sie dobrze dogadujesz na statku, bo i tak komuś musze to przydzielić z kim będziesz spędzała dużo czasu ;]??

AnaMaria

bedzie trzeba sie ludzi popytac kto bedzie chcial spedzac ze mna duzo czasu przy pilnowaniu rumu:)

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

rum zaczyna działać bo już sie gubie w tym co pisze :PP

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

oo masz medal ;] A ja mam order :PP

Lady_of_the_Curiosity

dlaczego fw nie pokazuje moich komentow????

ocenił(a) film na 8
Marta62

U mnie pokazuje. Czasami tak jest, ze nie widzisz swoich komentów. Musisz wtedy kombinować z odświerzaniem strony ;]

Lady_of_the_Curiosity

masz racje chyba zaczyna dzialac bo nie widzialam swojego komenta:) mam tylko nadzieje ze ne bede miala efektu motyla:)

ocenił(a) film na 8
Marta62

efekt motyle sie ujawnia po napraaaaaaawde wielu butelkach rumu :PP NIe wiem czy to jest wina rumu czy moja i Pchełki :P.

AnaMaria

ale to mogloby byc zabawne strzelac do mojego kolegi:P hehe:D

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

ja myslalam ze klucze ma zawsze kapitan?? Jack miał!

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

A może Karola będzie klucznikiem?? Nie pije dużo więc cie upilnuje, z tego co widze, to sie dogadujecie, jest chyba najstarsza z nas, więc w miare odpowiedzialna :PP.Może nie pogubi kluczy :PP

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

Ale ktoś musi trzymac kopie zapasowe w razie gdyby Kapitan przesadził z rumem :P. A tak w ogóle to witam ;]

AnaMaria

a jak bedzie tak ze ona nam wszystkim ograniczy rum to co wtedy ja jestem za kims mlodszym:)

Marta62

witaj Dorotko:)

ocenił(a) film na 8
Marta62

nie wierze... dostanie zastrzeżenie:PP

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

jestem:D elow;D jak leci:D ale pospiochalem hehe:D zasnelem wczoraj o 21:D hehe:)

____7

dobra to kto bedzie tym klucznikiem bo musze sobie z nim cos obgadac skoro ma ze mna spedzac napprawde duzo czasu

Marta62

o czesc SPR:))

ocenił(a) film na 8
Marta62

Cześć SPR. No nie wiem.. czekam na zdanie Pani Kapitan na temat tego stanowiska ;]

ocenił(a) film na 10
Marta62

ja bede miala klucze!! ale oprocz mnie no to moze hmm... SPR malo pije!!

Lady_of_the_Curiosity

jasie zgadzam na SPR:) bedziemy sobie oboje siedziec:)

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

SPR zgadzasz sie być klucznikiem?? Wtedy Karola byłaby strażnikiem razem z Marta i byście ucztowali w trójkę :PP

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

hej hej hej:D mniam jakie powitanko:)) hehe;D widze ze gadacie o jakims kluczniku a po co on:D?? do pilnowania rumu tak:D hehe;)

____7

od pilnowania rumu bede ja i karola a klucznik jest od pilnowania kluczy do rumu:)

ocenił(a) film na 8
____7

dokładnie. Dostałam od Pani Kapitan pozwolenie na rekrutacje stanowisk na naszym statku i cce cię zrobić klucznikiem!! :P Siedziałbyś sobie pod pokładem z Karolą, Martą i całym zapasem rumu :PP

ocenił(a) film na 10
____7

hehe;PP no nie wiem:D to bardzo odpowiedzialne stanowisko:D hehe:D a ja moge rzadac za butelke calusa np.; hehe;D

____7

ty to tylko o jednym to zostaniesz tym klucznikiem bedzie fajnie:)

ocenił(a) film na 10
____7

hehe:D ok to ja moge byc;D hehe Klucznik SPR:D Mniam hehe:))

ocenił(a) film na 10
____7

tak i ty masz nim byc chcesz?? a zreszta nie masz wujscia nie pytales sie nas o umieszczenie na liscie wiec my sie ciebie tez nie pytamy:P:P

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

Właśnie od takich zachowań będą Cię powstrzymywać Karola i Marta :PP

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

Dorotka klucznika i strażników już mamy ;]. Obsadziłam jeszcze kilka innych stanowisk, ale lista nie jest jeszcze kompletna, więc przesle ci ją jak będzie gotowa ;]

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

SPR umiesciles mnie na liscie ale mnie z niej nie zmazuj. nie pytales sie ale ja sie zgadzam:0 mowie ci jakby co:)

Lady_of_the_Curiosity

no to SPR bedziemy teraz skazani na siebie:) mnie sie to podoba:)hehe:)

ocenił(a) film na 8
Lady_of_the_Curiosity

Tylko dziewczyny uwarzajcie, bo jak za dużo rumu wypijecie to SPR może byc niebezpieczny :PP

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

ok heh:D zniose jakos to:D ale dziewczyny mowie wam cena za butelke jest taka; wielki calus dla mnie;D mniam:D

ocenił(a) film na 8
____7

Widze, ze już Ci się podoba to stanowisko :PP. Wiecie co ja na chwile spadam (na obiadek), ale niedługo do Was wrócę ;]

AnaMaria

tylko wracaj szybko:))

____7

w jego obecnosi bede musiala zwolnic troche z piciem ale to chyba dobrze nie:) chce SPR zebys wiedzial ze mnie nie da sie tak latwo upic:)

ocenił(a) film na 10
Marta62

Nio to smacznego AnaMaria;D pamietaj kazdy kes za kogos z zalogi:D hehe:D a za mnie az 2:D heh;))

ocenił(a) film na 10
____7

hehe:D no Mratus nie wiem:D zobaczymy:D <mniam> hehe:D

____7

a wiec tak prosilabym o butelke rumu ale bez teo calusa:) wiesz tak po starekj znajomosci;)

ocenił(a) film na 10
____7

ja jeszcze jestem i bede pilnopwac SPR zeby cie nie upil nie martw sie:):)teraz ide sobie po pomaranczke zaraz wracam:L)

Lady_of_the_Curiosity

tylko szybko bo jeszcze zaczne sie bac bo SPR jestnie obliczalny:)

ocenił(a) film na 10
Marta62

NIo nie Marta! cena jest ustaliona;D calus:D a tak po starej znajmosci to moze byc w policzek:PP jakos sie zadowole;P

ocenił(a) film na 10
____7

ja nie obliczalny:D hehe:D malo powiedziane;D potrafie zaskoczyc jeeszzce hehe:))

____7

dobra niech ci bedzie :* ale jak dalej pojdzie to nie bede wcale pic

ocenił(a) film na 8
Marta62

Obiad jednak za chwilke... SPR Ty jeszcze tym klucznikiem oficjalnie nie jest! To jest narazie projekt :PP. Całusy będzie zbierał jak dostaniesz klucze od Pani Kapitan i jak lista stanowisk będzie zapisana :PP

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

AnaMaria nie odbieraj mi tego:(( nieeee:()((( hehe:D

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

Ups... gramatyka mi pada po tym rumie :PP

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

Przepisy sa przepisami.. Nie chce Ci zabierać stanowiska zanim je dostaniesz więc troche cierpliwości :PP