Klucznik to osobne stanowisko niestety.. ale z kim sie dobrze dogadujesz na statku, bo i tak komuś musze to przydzielić z kim będziesz spędzała dużo czasu ;]??
U mnie pokazuje. Czasami tak jest, ze nie widzisz swoich komentów. Musisz wtedy kombinować z odświerzaniem strony ;]
masz racje chyba zaczyna dzialac bo nie widzialam swojego komenta:) mam tylko nadzieje ze ne bede miala efektu motyla:)
efekt motyle sie ujawnia po napraaaaaaawde wielu butelkach rumu :PP NIe wiem czy to jest wina rumu czy moja i Pchełki :P.
A może Karola będzie klucznikiem?? Nie pije dużo więc cie upilnuje, z tego co widze, to sie dogadujecie, jest chyba najstarsza z nas, więc w miare odpowiedzialna :PP.Może nie pogubi kluczy :PP
Ale ktoś musi trzymac kopie zapasowe w razie gdyby Kapitan przesadził z rumem :P. A tak w ogóle to witam ;]
jestem:D elow;D jak leci:D ale pospiochalem hehe:D zasnelem wczoraj o 21:D hehe:)
dobra to kto bedzie tym klucznikiem bo musze sobie z nim cos obgadac skoro ma ze mna spedzac napprawde duzo czasu
Cześć SPR. No nie wiem.. czekam na zdanie Pani Kapitan na temat tego stanowiska ;]
SPR zgadzasz sie być klucznikiem?? Wtedy Karola byłaby strażnikiem razem z Marta i byście ucztowali w trójkę :PP
hej hej hej:D mniam jakie powitanko:)) hehe;D widze ze gadacie o jakims kluczniku a po co on:D?? do pilnowania rumu tak:D hehe;)
dokładnie. Dostałam od Pani Kapitan pozwolenie na rekrutacje stanowisk na naszym statku i cce cię zrobić klucznikiem!! :P Siedziałbyś sobie pod pokładem z Karolą, Martą i całym zapasem rumu :PP
hehe;PP no nie wiem:D to bardzo odpowiedzialne stanowisko:D hehe:D a ja moge rzadac za butelke calusa np.; hehe;D
tak i ty masz nim byc chcesz?? a zreszta nie masz wujscia nie pytales sie nas o umieszczenie na liscie wiec my sie ciebie tez nie pytamy:P:P
Dorotka klucznika i strażników już mamy ;]. Obsadziłam jeszcze kilka innych stanowisk, ale lista nie jest jeszcze kompletna, więc przesle ci ją jak będzie gotowa ;]
SPR umiesciles mnie na liscie ale mnie z niej nie zmazuj. nie pytales sie ale ja sie zgadzam:0 mowie ci jakby co:)
Tylko dziewczyny uwarzajcie, bo jak za dużo rumu wypijecie to SPR może byc niebezpieczny :PP
ok heh:D zniose jakos to:D ale dziewczyny mowie wam cena za butelke jest taka; wielki calus dla mnie;D mniam:D
Widze, ze już Ci się podoba to stanowisko :PP. Wiecie co ja na chwile spadam (na obiadek), ale niedługo do Was wrócę ;]
w jego obecnosi bede musiala zwolnic troche z piciem ale to chyba dobrze nie:) chce SPR zebys wiedzial ze mnie nie da sie tak latwo upic:)
Nio to smacznego AnaMaria;D pamietaj kazdy kes za kogos z zalogi:D hehe:D a za mnie az 2:D heh;))
ja jeszcze jestem i bede pilnopwac SPR zeby cie nie upil nie martw sie:):)teraz ide sobie po pomaranczke zaraz wracam:L)
NIo nie Marta! cena jest ustaliona;D calus:D a tak po starej znajmosci to moze byc w policzek:PP jakos sie zadowole;P
ja nie obliczalny:D hehe:D malo powiedziane;D potrafie zaskoczyc jeeszzce hehe:))
Obiad jednak za chwilke... SPR Ty jeszcze tym klucznikiem oficjalnie nie jest! To jest narazie projekt :PP. Całusy będzie zbierał jak dostaniesz klucze od Pani Kapitan i jak lista stanowisk będzie zapisana :PP