no ja Ci wybaczylem Marta ale w sumie nie mam co, bo mailem lekkiego focha tylko
o przyszla moja pogromczyniu:P zaraz m,nie ostudzi znowu hehe:D Pani Policjantka na stateczku:D hehe:D dbailica hehe:D
ale podczas tego calego szumu nikt sie nie przejal (oprocz pchelki) ze bedzie czwarta czesc POTC!!!
nawet nie wiesz jak mi ciezko bylo mi napisac ze cie przepraszam jeszcze nikomu nigdy tego nie powiedzialam chociaz wiele razy wiedzialam ze powinnam wlasnie przez to rozstalam sie z moim chlopakiem
dzieki ze mi to powiedzialas:) ale powinnas nauczyc sie robic to czesciej, nie bede nic tutaj radzil za duzo i wyjasnial ale pomysl nad tym:) buzka:*
ojjj ELi przepraszamy:)) ja sie nie pojaralem jeszzcze bo nie widzialem jeszzce 3 wiec nie zacieszam mordki::D
Bo chyba tylko mnie interesują najświeższe newsy ze świata PIRACI Z KARAIBW..heheh...:D nie no żartuje.
Ale chyba nie bez przyczyny mam swoja rangę co??
wiem i nawet pisalo ze umrze orlando!!! ale teraz to jest potwierdzone to nie sa plotki oni te czesc juz kreca!!!
ahhh...ja słyszałam że owszem nakrecic czwarta częśc ale to za jakies pare lat ..przecież ile mozna po tym morzu karaibskim pływac i ciągle grac w jednym filmie..aktorzy muszą odpocząć:D
Jaki jest sens w tym, żeby umarł Will Turner, skoro Keira Knightley zapowiedziała, że 3 część Piratów będzie ostatnim filmem z jej udziałem z tej serii
ale niepotwierdzono ploty o smierci willa tylko potwierdzono nakrecenie czwórki..to dwie rózne rzeczy!!!
no pcheleczko maluta ta ranga do Ciebie pasujel;D
ale powinna byc tez ranga za najszybsze pojawianie sie i znikanie:D albo nie:D JA CI dam za to oscara S:D hehe
masz racje troche przesadzilam ale jak juz jestesmy przy randze to ja chce swoja zmienic!!! nie lubie gotowac a zupa byla za slona!!!:)
nie no Orladno przezyje, byla koncepcja smierci ale to byla plotka, w rezultacie zyc bedzie Orli;p heh:D a maoja krecic dopiero w 2009 rioku chyba nie wiem sam;pp
No no SPR jestem zaszczycona...:D lol
OSkar DLA Pchełki za Najlepsze POJAWIANIE SIE I ZNIKANIE>> oł jeeea to byłoby mocne!
tez to slyszalam ale mysle ze to bajka jaki sens by mialao pozbyc sie kury znoszacej zlote jajka!!!
mam klucz jeden:D na jezyku:PP wiec jest tylko jeden sposob zdobycia:P dobra zanowu przeginam:D prosze o kare;D hehe
http://www.polchat.pl/chat/?room=Curiosity+pokoik+naszej+zalogi+
ale nie wiem czy dobrze zroumiaałm chyba musicie sie zalogowac:D
i poczekac na rejestre:D