data jest potwierdzona ze bedzie 18 albo 19 marca teraz juz nie wiem ale jakos tak!!
sciagnal mi sie edziu:):):):)
ide ogladac napewno nieobejze dzisasj calego ale ide papapaa:* a i jak wroci SPR to na gg pisac!!
To co ja sama zostaje czy jak?? A to, ze sie tak nazywam to rzeczywiście całkiem fajnie ;]
wlasnie przeczytalam ale mam pewien problem jak bede chciala rum to jak to powiem klucznikowi skoro sie do niego nie odzywam
Pzryjdziesz do mnie i ja mu powiem :D:D. Albo powiesz Karoli, przecież ona będzie tam z Wami siedzieć :P
Wiesz co Marta musze Cię zostawić... Mam do Ciebie jedną prośbę.. Jak ktoś przyjdzie to powiedz, ze lista rekrutacji stanowisk jest już na moim blogu, ok?? To dzięki z góry i papa :*:*
Takie pytani : Jak mam pisać dziennik pokładowy na blogu Curiosity jak nawet nie znam maila ani hasła ??
Alle żeście szybcy !! !!Tylke postów ! Z takim pośpiechem to niedługo 30 takich tematów zapełnimy !!
Nic Ciekawego !! A teraz zauważyłem że ja i Black Pearl zostaliśmy Kronikarzami Pokładowymi !! Jak fajnie :)
Jeszcze nie. Dopiero jak wszyscy potwierdza, ze sie wszystko wszystkim podoba. Narazie prosiłabym, zeby napisał na blogu, ze takowa lista jest u mnie ;]. Ja już na prawde lece. papa :*:*
jakie rangi o co chodzi czy ktos mi powie w skrocie co sie tu dzialo przez ostatnie kilka tygodni!!??!!
kazdy w zalodze ma przydzielone stanowisko mozecie sprawdzic kto jakie ma bo Anamaria napisala to na swoim blogu
O c chodzi z SPR nich wytlumaczy wam tos inny bo ja nie mam ochoty o nim rozmawiac albo poczytajcie sobie wczesniej
hej, jestem nowa :P. serdecznie was witam moi drodzy maniacy ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Karaibów :). Jestem siostrą waszego barmana z Curiosity- Head Over Heels In Love :)
Co tam u Was?
pozdrawiam
PS: Nie bijcie :P
Hmm...no ładnie znikasz na dzień ..niecały a tyle sie dzieje i sama nie wiesz o co chodzi... ((mówie o sobie))
Dlaczego obraziliscie sie na SPR.... ??
hm... zaraz wam cos ugotuje wlasnie dowiedzialam sie ze jestem pokladowym kucharzem!!!