"Choć treść wypowiedzi wskazuje na niego..." jak zwykle nieumiejętność czytania ze zrozumieniem daje o sobie znać. Ale muszę Wam podziękować. Wykonujecie mój plan z diabelską wręcz dokładnością... im więcej postów... tym bliżej do 1000...
Do Twojej dupy, wszak Twa głowa to dupa, jak wnioskuje po sposobie i toku myślenia Twojego "rozumu" (całkiem empirycznie załóżmy, że takowy posiadasz)...
Yyy... aha. Tą swa poprawka sprawiłeś, iż Twa wypowiedź stała się jeszcz mniej zrozumiała... o ile to tylko możliwe...
Yyy.. o co chodzi?? Ktoś jest zdrajcą, ktoś inny nas atakuje, a my próbujemy sie bronić?? Dobrze zrozumiałam??
Nie próbujemy. Odpieramy atak z całą możliwą zaciekłością.
I stopniowo spychamy zdrajcę Vistoriana(byłego RaQuela poetę od siedmiu boleści) i jego pomocnika JA
Tak. Raguel jest zdrajcą... Wróbel powinien trafić za kratki... Liriel do elfiego lasu... a Wy (już w trójkę) nie dajecie rady obronić się przed jednym oponentem... i Wy śmiecie się zwać załogą??
Wiesz Victorianie, toć Krzysiek Kononowicz potrafi składniej i ładniej od tego pedałka mówić...;-) Aż żal czytać tych grafomańskich wypocin...
"AnalfabetOM jesteś"... Co masz z polskiego? Do której klasy podstawówki uczęsczasz? Wygląda mi na 4...;-)
To skoro jestesmy aż tak infantylni profesorze Miodku to pozwól nam na nasze infantylne zabawy i do widzenia!
Więc zaczne ! Spieprzaj Spieprzaj Spieprzaj Spiepszaj Spieprzaj x 196 więc teraz możesz spieprzać co Victorian ??
Nie... Wasze niedoczekanie... To forum to jeden wielki śmietnik, na którym to wy śmiecicie... Ja urządzam tylko akcje "Sprzątanie świata".;-)
Wiecie co ja musze iść... I nie wiem o czyjej infantylności świadczy takie prowokowanie... Narazie!
Moje wypowiedzi mają ogromną i niepowtarzalną wartość merytoryczną, której to Ty, z oczywistych wrodzonych przyczyn, nigdy nie będziesz w stanie pojąć...
A jak się czujesz? Wszyscy w domu zdrowi? Czy Twoja głupota odbiła się już na reszcie członków rodziny?
Wróbelku... 4 spieprzaj... razy 196... to jest 786 spieprzaj... a miałeś tylko 200 szans... przekroczyłeś limit o 586... nieładnie.
Jakbyś nie wiedziała, to pytanie skierowałem do tego tępaka, wielkiego mi fana Johnnego Deppa, który inteligencją nie przewyższa jednokomórkowego pantofelka...
Byś się zdziwił. Taka paprotka ma kilkaset razy więcej chromosomów niż człowiek.
To ile ma pantofelek??
Wszyscy zdrowi panie DeBILNY JA !! Lecz niestety w psychiatryku w którym sie leczysz na nieszczęście zamontowano kompy !!
A czemu aż trzy razy? Na podstawie jakich działań algebraicznych, bądź arytmetycznych osiągnąłeś taki wynik?
Czas na lekcje słownikową: Słowo na dziś: Abderyta... Doskonale określa Twoją osobę... Leć teraz do słowniczka i sprawdź znaczenie...
Nie chodzi czy temat mi odpowiada, bo jest tak samo bzdurny jak załoga kurioziti. Po prostu zaśmieca całe forum i w tym tkwi gryps... Poza tym należy zwalczać NEO na tej stronie...