Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

kontnuacja tematu kiedy bedzie!!

Jacek_Wrobel

Właśnie, niejaki JA pisze do ciebie bądź do tego zdrajcy, choć treść wypowiedzi wskazuje na niego.

Liriel_

"Choć treść wypowiedzi wskazuje na niego..." jak zwykle nieumiejętność czytania ze zrozumieniem daje o sobie znać. Ale muszę Wam podziękować. Wykonujecie mój plan z diabelską wręcz dokładnością... im więcej postów... tym bliżej do 1000...

ocenił(a) film na 5
Jacek_Wrobel

Do Twojej dupy, wszak Twa głowa to dupa, jak wnioskuje po sposobie i toku myślenia Twojego "rozumu" (całkiem empirycznie załóżmy, że takowy posiadasz)...

_Ja_

JA nie rób z siebie ofiary...
I kto tu jest inafantymny ...

Liriel_

Och jej... czyżby medalik dla mnie??
Pierwszy od skasowania.. aż sie mi łezka w oku kręci!!

_Ja_

Jeśli jego głoewa to dupa ( z czym sie nie zgadzam ) to ty masz aż dwie dupy !!

Lady_of_the_Curiosity

Poprawka !! Nie jego lecz jej !!

Jacek_Wrobel

Yyy... aha. Tą swa poprawka sprawiłeś, iż Twa wypowiedź stała się jeszcz mniej zrozumiała... o ile to tylko możliwe...

ocenił(a) film na 8
Within_Destruction

Yyy.. o co chodzi?? Ktoś jest zdrajcą, ktoś inny nas atakuje, a my próbujemy sie bronić?? Dobrze zrozumiałam??

AnaMaria

Nie próbujemy. Odpieramy atak z całą możliwą zaciekłością.
I stopniowo spychamy zdrajcę Vistoriana(byłego RaQuela poetę od siedmiu boleści) i jego pomocnika JA

AnaMaria

Tak. Raguel jest zdrajcą... Wróbel powinien trafić za kratki... Liriel do elfiego lasu... a Wy (już w trójkę) nie dajecie rady obronić się przed jednym oponentem... i Wy śmiecie się zwać załogą??

Within_Destruction

Albo jest zrozumiała lecz ty jesteś analfabetom lub po prostu jestem bardziej roswinięty niż ty !!

ocenił(a) film na 5
Within_Destruction

Wiesz Victorianie, toć Krzysiek Kononowicz potrafi składniej i ładniej od tego pedałka mówić...;-) Aż żal czytać tych grafomańskich wypocin...

ocenił(a) film na 5
Jacek_Wrobel

"AnalfabetOM jesteś"... Co masz z polskiego? Do której klasy podstawówki uczęsczasz? Wygląda mi na 4...;-)

_Ja_

A ty wyglądasz mi na przedszkole !!

ocenił(a) film na 8
_Ja_

To skoro jestesmy aż tak infantylni profesorze Miodku to pozwól nam na nasze infantylne zabawy i do widzenia!

AnaMaria

Spróbuj mnie stąd wygonić. Masz... 200 szans. Tak na początek.

Within_Destruction

Och niesamowita łaskawość wierszokleto.
Nie jesteś pierwszy i zapewne nie ostatni.

Within_Destruction

Więc zaczne ! Spieprzaj Spieprzaj Spieprzaj Spiepszaj Spieprzaj x 196 więc teraz możesz spieprzać co Victorian ??

ocenił(a) film na 5
AnaMaria

Nie... Wasze niedoczekanie... To forum to jeden wielki śmietnik, na którym to wy śmiecicie... Ja urządzam tylko akcje "Sprzątanie świata".;-)

_Ja_

A porównując ciebi z Zytą Gilowską Psni Wicepremier jest najbardziej inteligętną osobą świata !!

ocenił(a) film na 8
Jacek_Wrobel

Wiecie co ja musze iść... I nie wiem o czyjej infantylności świadczy takie prowokowanie... Narazie!

AnaMaria

JA, takie sprzątanie....
Sam nabijasz ten śmietnik wiesz o tym??

ocenił(a) film na 5
Liriel_

Moje wypowiedzi mają ogromną i niepowtarzalną wartość merytoryczną, której to Ty, z oczywistych wrodzonych przyczyn, nigdy nie będziesz w stanie pojąć...

_Ja_

Jak wydrukujesz to będą warte bo możesz oddać na makulature !!

ocenił(a) film na 5
Jacek_Wrobel

A jak się czujesz? Wszyscy w domu zdrowi? Czy Twoja głupota odbiła się już na reszcie członków rodziny?

_Ja_

Liriel osobiście czije się świtnie.
A u ciebie w porządku?

Liriel_

Wróbelku... 4 spieprzaj... razy 196... to jest 786 spieprzaj... a miałeś tylko 200 szans... przekroczyłeś limit o 586... nieładnie.

Within_Destruction

No właśnie !! I dla tego możesz aż 3 razy opuścić to forum !

ocenił(a) film na 5
Liriel_

Jakbyś nie wiedziała, to pytanie skierowałem do tego tępaka, wielkiego mi fana Johnnego Deppa, który inteligencją nie przewyższa jednokomórkowego pantofelka...

_Ja_

Byś się zdziwił. Taka paprotka ma kilkaset razy więcej chromosomów niż człowiek.
To ile ma pantofelek??

_Ja_

Wszyscy zdrowi panie DeBILNY JA !! Lecz niestety w psychiatryku w którym sie leczysz na nieszczęście zamontowano kompy !!

Jacek_Wrobel

A czemu aż trzy razy? Na podstawie jakich działań algebraicznych, bądź arytmetycznych osiągnąłeś taki wynik?

Within_Destruction

A więc jeśli chcesz 4 spieprzanie prosze !!
Spieprzaj x 14 !!

ocenił(a) film na 5
Jacek_Wrobel

Ty naprawdę jesteś ciemny jak Maciuś z Klanu, czy tylko takiego udajesz?

Within_Destruction

nakaz spieprzania skumulował się trzykrotnie RaQuelQ

Jasne??

Liriel_

No proszę i JA spieprzył....

Liriel_

Spieprzaj to jedyne na co Was stać? A spróbujcie jakoś bardziej... agresywanie.

Within_Destruction

Agresywnie. Przepraszam. Literówka. Ale czy ktokolwiek to zauważył...

Within_Destruction

Agresywnie ? Spierdalaj Popizdańcu bo ci nogi z dupy powyrywam !!!

ocenił(a) film na 5
Jacek_Wrobel

Czas na lekcje słownikową: Słowo na dziś: Abderyta... Doskonale określa Twoją osobę... Leć teraz do słowniczka i sprawdź znaczenie...

Within_Destruction

Agresja to wasza domena. Jest ona oznaką braku inteligencji.

Liriel_

Popizdańcu. Hm. Ładny NEOlogizm... gratuluję.:D

Within_Destruction

Zapraszał Cię ktoś do tego tematu?? Temat Ci nie odpowiada to żegnam!

From_Hell

Come Back From Hell... hm. Strach się bać. A temat mi odpowida. Jak widać na załączonym obrazku.

Within_Destruction

Po Twoich postach wnioskuję, że niekoniecznie. Przejdź na inne forum i tam sobie pisz

From_Hell

Zmuś mnie.

ocenił(a) film na 5
From_Hell

Nie chodzi czy temat mi odpowiada, bo jest tak samo bzdurny jak załoga kurioziti. Po prostu zaśmieca całe forum i w tym tkwi gryps... Poza tym należy zwalczać NEO na tej stronie...

_Ja_

Tak samo zwalczać ciebie !!

From_Hell

no cóż... czterokrotnie wypieprzył.....
Ale cholera go coś tu trzyma!!
Może jednak chce być w załodze tylko boi się do tego przyznać?