NO ładnie ładnie plotkowaliście żeście o mnie.... chwila jestem na 4 stornie dopiero.!!!!!!!!!!
Hmm... to że przemilczałam protest nie oznacza że nie protestowałam...
aha no widze ze Pani Marta sie na mnie obrazilia:| fajnie ja juz nie wspomne o sobie
przeczytam komenty bo ostatnio chyba pisalem na 7 stronie wiec przeczytam sobie co to bylo
nie chodzi ze ty na mnie zganiales tylko to tak wygladalo ze to przezemnie sobie poszedles dobra ale juz nie wazne mozemy juz o tym nie mowic
i jak wam nie odpoiwada moja osoba to ja juz nie musze pisac, szkoda ale ok jak chcecie, bo dzisiaj odnioslem wrazenie ze nie odpowiada wam moj sposob rozmowy z wami, wiec jak chcecie
Przepraszam juz wróciłam. Musiałam przeczytać te wszytskie bardzo ekscytujace strony i dochodze do jednego wniosku który zachowam dla siebie jeżeli pozwolicie...
A mampytanie do dziewczyn dlaczego wszystkie chciałyscie wygrac??
Trche się zmeczyłam to czytajac..heheh...
SPR...może ty mi dokładnie wyjaśnisz na co one sie obraziły bo ja nie moge skapować??
wszsytkim jednak to nie odpoiwiada i Nickole byla dowodem ze ostatnio jestem inny:(
Marta -SPR... koniec kłótni macie sie natychmiast pogodzic bo nie wiem jak to zrobie ale was udusze!!
chyba pozniej napisalam ze wcale zadna z nas cie nie wygania ale nie ty oczywiscie zrozumiales to innaczej i nie mam juz ochoty o tym gadac z reszta ten temat chyba nie powienien tego dotyczyc dobra juz dwie strony wczesnie przepraszalam cie i wiecej juz tego nie zrobie bo nie lubie sie powtarzac
oo widzze ze niezle glupoty pisalyscie sobie tutaj i jak dla mnie jest to durne infantylne gadanie typu: ide sie powiesic czy cos, to jest choree i glupie no sorryy;]
to jest pierwsza lepsza puszka pchelko a tak konkretnie to o co oni sie poklocili moglabys mi powiedziec??
Prosze ws to nie jest powód do kłótni.. nikt tu tak naprawde nie jest winny.
Nie zachowujcie sie jak małe dzieci.
Oboje jesteście rozdrażnieni. Marta cię przeprosiła SPR... daj jej szanse...
nie bo oczywiscie dla niego zwykle przepraszam nie wystarcz co mam jeszcze zrobic zebys przestal ze mna rozmawiac w taki sposob w jaki teraz to robisz
ja nie wiem jak was dziewczyny urazam tym swoim gadaniem to moge juz tak sie nie odzywac jak was to nie wiem obraz czy rdazni, moge byc sztywny i juz pisac inaczej i jupi jej klekajcie narody wybrane hej;\
!!!!!!koniec klotni!!!!!!
UWAGA WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI
wlasnie w radiu powiedzieli ze fani piratow z karaibow maga sie cieszyc bedzie krecona CZWARTA CZESC!!!!!!!!!
Oh prosze was..po raz kolejny..... uspokujcie się...dajcie sobie luzu....
nie warto sie kłócic o pierdoły!!
no...zwłaszcza jeżlei chodzi o takie pierdoły... złe zrozumienie zdan...mała sprzeczka i już macie oboje do siebie żal.... nie warto ....mówie wam
ja chce zebys byl taki jak wczesniej i chyba sie pytam co mam zrobic zebys wybaczyl mi te wszystkie glupoty
dobrze to jak nie potrafisz mi wybaczyc to juz tu nie bede wchodzic zeby nie musial pisac z taka jak ja moze byc
SPR.... czy chcesz być naszym kumplem jak dawniej czy nie??
Wyciągnij reke....do Marty....
NO dalej ..juz kochane dzieciaczki godzić mi sie tu...NOW
wczoraj byli moi rodzice i mama mi przywiozla jakis placek czekoladowy z nugatem czy czyms;p nie wiem sam ale pyszka;p heh:D chcecie:D??