jejku sorrka ze nie pisalem ale pobieglem do tego sklepu hehe:D kupilem 4 czekoldady i owoce;p i herbatke:P hehe:D ale szybki jestem:D lOL
mam pomysl ja nie bede gotowac ale bede sie zajmowac wyszukiwaniem newsow o potc
jednak nie moge wejśc mam czyste okno na rozmowie czat i nic nie ma:(( moze javy jednak nie am bo ostatnio czysciielem kompa
ja tez nie moge wejsc na ten czat;( buuuuu jest napisane ze jakies niedozwolone znaki swipuje a to nieprawda!!!
Ojej... jeszcze ok. 420 postów... i kolejny temat Wam blokują... jak mi przykro... kolejny śmieciowy temat zablokowany... naprawde... współczuję. Ale nie maci się co martwić... Wasz głupota już przejęłą nad Wami kontrolę... już jutro, bądź za dwa dni... znowu rozpoczniecie kolejne odliczanie do 1000...
Dwie literówki... jak ja śmiałem... ale przynajmniej wiem,że zostałem zrozumiany... bo Wasz język jest... bez końcówek... bez jakiegokolwiek sensu gramatycznego... na co komu potrzebne takie wynalzki,no nie?
Pozdrafiam Koffany Statecek Kiuriosity...
Znów błąd... wynalazki,rzecz jasna... cóż... coraz bliżej 580... i 1000 też się stopniowo przybliża... jak ja śmiem coś takiego robić... muszę nie mieć sumienia,prawda?
Alerz Ty jesteś okrótny, Ragóelu - wypominać dziecikom z gimnazjóm, rze nie opanowali minimóm programowego z podstawuwki?! Bez sęsu - jakby to zpointował Jasiu Smietana...;-)
Pzdr...;-)
No proszę wielki poeta RaQuel jednak powrócił na filmweb...
niesamowite!!
Jak ci się nie podoba, to tu nie zaglądaj. Proste?
Mam nadzieję że dotrze do twojego móżdżku. Ludzie którzy tu piszą mają przynajmniej jakieś zajęcie, a nie wyszukują cudze błędy.
Zabawne. Żarty wysokich lotów. Im wyżej lecą, tym szybciej spadają. Taka zasada niepisana. Do Twego poziomu się nie zniże... i Twej jakże inteligentnej i przepoważnej ksywki tykać nie będę...
W sumie nie miałbyś się do czego zniżać gdyż skrzydełkami już ciągniesz po ziemi...
Do mojego poziomu mógłbyś ewentualnie podlecieć...
Ale jak to zrobisz?? Może ci sił zabraknąć....
Tylko na tyle Cię stać? I pomyśleć,że kiedyś Cię nazwałem swym podporucznikiem... a Twej przepoważnek ksywki użyłem w swym tekście...
Prawie?? Będzie się męczył wieczność...
Wieczność będzie go męczył fizyczny ból...
Ale gorsza będzie świadomość zdrady...
To koniec. Muszę Ci przyznać rację... teraz jest dwóch na zero. JA i ja. Na Was. Przyznaję rację. Z bólem serca.
Mam pytanie: Ty jesteś naprawde takim tępakiem czy się z dupą na głowy pozamieniałeś?
Czy do Twojego tępego umysłu dociera takie słówko jak infantylność? Tego właśnie u Ciebie w nadmiarze...
No no no...
JA też tutaj??
A opowiadania to nie miał kto pisać??
I mamy wyrównane szanse.. przynajmniej ilościowe.
Opowiadanie pisać pisałem, zanim stwierdziłem, że inteligencja większości czytelników (załogi Curiosity) jest straszliwie niska... Można powiedzieć, że jeśli chodzi o inteligencje, to jesteście impotentami...
Haha !! "jeśli chodzi o inteligencje, to jesteście impotentami..."
Ciekawe ! A ty jeśli chodzi o debilność jesteś aż uzależniony !!
"jeśli chodzi o inteligencje, to jesteście impotentami..." A ty jeśli chodzi o debilność jesteś uzależniony !!