Ja też chcę!!! Dajcie mi medalik... Jacek, masturbujesz się przy plakacie Deppa czy wolisz Orlando Blooma?
Ojej... załoga Kiuriositi przygotowuje sie do abordażu... na pojedyńczą jednostkę niepływającą... współczuję.
To samo pytanie pragnę zadać wam... Po co, tak bardzo zaśmiecacie ten i tak bardzo chorowity serwer? Piszecie o jakiś pierdołach, jakby to było forum Bravo girl! Może tam powinniście spróbawać?
Nie, nikomu nie przeszkadzało? A jak myślisz, dlaczego wprowadzono limity, dlaczego blokują wam tematy? Dla waszej tępej załogi kurizoiti, która musi się pozbyć kompleksów przez internet...
Może faktycznie serwer trochę wolniej chodził, ale jakby nie patrzeć teraz sam się przyczyniasz do jego spowolnienia i rozwinięcia tematu, nie zauważyłeś tego?
fonetycznie zapisuję k-a-ż-d-ą g-ł-o-s-k-ę p-o m-y-ś-l-n-i-k-u
bądź w nawiasie za pomocą alfabetu fonetycznego.
Ja działam ludziom na nerwy??!! To Wasze popierdolone zabawy w zajebisty steteczek blokują serwer i pozwalają normalnym użytkownikom FilmWebu normalnie korzystać... I kto tu jest bardziej irytujący??!!
Waszym językiem pisane. Może dotrze. Choć wątpie.
Irytujący to ty jesteś bo ludzie rozmawiają a ty im przeszkadzasz !! A jakbyś nie zauważył to powoli opuszczamy ten serwer !!
Po co piszesz w tym temacie? Nie zauważyłeś przypadkiem, że sam się przyczyniasz do blokowania serwera, pisząc tutaj?!
Ja działam na nerwy?! To przez Waszą zabawę w stateczek serwer się wiesza.... i normalni użytkownicy nie mogą normalnie korzystać... i kto tu kogo irytuje...
Au. Dostałem. Pierdol się... jak mogłeś... już się nie podniosę... (ironia)
Ech... żenada... Pierdol się już dawno wyszło z mody... postaraj sie bardziej.
No... Jacku... widzę, iż próbujesz nawet myśleć... Wasza ekipa nie ma pisać... i sprawdzacie me reakcje... sprytne. Ale zupełnie bezcelowe. Skąd wiem? Sądzisz,że Wasz czacik jest tajny? Phi. Nicki są tymczasowe. Mogę być Liriel, bądź kimkolwiek innym... albo mam wtykę. I teraz dopiero masz zagadkę,no nie?
W sumie, to nie... Do Ciebie nic nie mam... widzę, że jesteś najrozsądniejsza z calej tutejszej gawiedzi... a taka oto zabawą... staram się Wam pokazać,jak to jest być non stop irytowanym...