dobry filmik. najstraszniejsze jednak jest to, ze tacy psychole istnieja i tu jest caly horror.
P.S. jak go ta laska na koniec zalatwila ...mmmhh majstersztyk:)
Hej, a oglądałeś ten film z lektorem czy napisami ?? Bo ja mam filmik ale niestety nie mam napisów. Szukłem na napisy.info i paru innych stronach i nigdzie ich nie ma :(
dasz rade oglądnąć bez napisów, bardzo mało dialogów, które i tak są bardzo zrozumiałem. Myślałem, że będzie gorszy, ale ostatecznie może być. 6/10
Dobry filmik? Moim zdaniem cieniutki, że hej.
Po pierwsze fatalna charakteryzacja i efekty gore. Najlepsza była scena gdy widzimy martwą koleżankę Rudy. Manekin był tak fatalnie ucharakteryzowany, że budził śmiech a nie grozę.
Po drugie idiotyczna i mało przekonywująca końcówka (Rudy przebiera się w sukienkę ślubną - aha już to widzę - w rzeczywistości laska spieprzała by gdzie popadnie; te gonitwy po całym domu mimo, że parokrotnie i jedna i druga strona mogła to wcześniej "zakończyć").
A w ogóle to wieje nudą. Owszem, pierwsze 10 minut jest bomba, ale później nuuuuda. A teksty bohaterów to już zupełne nieporozumenie.
Słabo, spodziewałem się (szczególnie po pierwszym kwadransie) dużo więcej.
Mimo wszystko polecam miłośnikom "mocnych hostelowskich" wrażeń. Parę scen warto obejrzeć.