PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104496}

Plan dziewięć z kosmosu

Plan 9 from Outer Space
1959
4,3 6,8 tys. ocen
4,3 10 1 6800
3,3 28 krytyków
Plan dziewięć z kosmosu
powrót do forum filmu Plan dziewięć z kosmosu

Sluchajcie dziwna historia, mialem sen o ataku kosmitow ktorzy probowali podbic ziemie w jakis bardzo dziwny sposob tzn ustawiajac siatke czujnikow czy czegos rozstawionych wg wzoru plastra miodu, wewnatz ktorej ludzie tracili sile woli, mniejsza z tym cos glupiego i w tym snie postanowilem ze bylo by super nakrecic o tym film. Tego samego dnia dowiedzialem sie ze starego czasopisma o filmach Ed Wood i jak zobaczylem plakat Plan 9 from outer space to od razu sie w nim zakochalem (choc moze innym wydaje sie glupi to dla mnie jest genialny) Nie wiem co to byl za sen, czy to duchowy kontakt z Woodem, w kazdym badz razie jedna rzecz mnie zastanawia- jego inspiracje. Jest taka brutalna teoria ze scenariusze wymyslal po pijanemu, hej moze on to wszystko bral ze swoich snow, przeciez w nich nic nie jest logiczne, moze mial on problemy cos go nękało i nawiedzaly go koszmary o ktorych potem chcial opowiedziec. Hej roznie mozna odbierac filmy ja tam byl bym za oczyszczeniem reputacji tego artysty. W kazdym badz razie mam zamiar obejrzec wszystkie jego filmy a moze nawet potem cos nakracic, czuje talent do krecenia dziwnych tanich filmow.

koval321

Spoko. Jak będziesz coś kręcił w Lublinie to dawaj znać :P