PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=839870}

Platforma

El hoyo
2019
6,5 71 tys. ocen
6,5 10 1 70520
5,9 28 krytyków
Platforma
powrót do forum filmu Platforma

Film poleca sporo osób a ja nie mam pojęcia dlaczego?... Dla mnie film był średni. O ile sam pomysł trzymania ludzi na różnych poziomach walka o jedzenie i to jak się zachwaja jest mega super to film ma za jak dla mnie za dużo niedomówień...
1. Skoro ta kobieta zjeżdżała tyle razy po swoje dziecko, to czemu jej po prostu nie zabrała ze sobą do góry? Czy ta dziewczynka cały czas była na ostatnim poziomie
2. Dlaczego ludzie sami chcieli trafić do,, Dziury "? Kto nią kierował? Skąd o niej wiedzieli?
3. Czemu ta dziewczyna była sama na swoim poziomie? Każdy inny miał współtowarzysza
4. Jak oni ich przenosili? Skoro ktoś zmianił im poziomy to nie zorientował się ze jest tam dziewczynka
5. Jak mama tej dziewczynki wracała na swój poziom skoro platforma tak wracała na górę
6. Gdzie na koniec trafił główny bohater? Umarł?
7. Zakończenie... Dla mnie mega słabe. Wydaje mi się że lepiej by było gdyby była scena że ta dziewczynka dojeżdża na samą górę i znajdują kucharze.
Wydaje mi się że film miał spory potencjał ale ma za dużo niedomówień, nie jasnych...

ocenił(a) film na 5
zoha_filmweb

miałem dziś takie samo odczucie , wiele pytań , żadnych odpowiedzi. Wg mnie to film mógł by trwać 30 min , niestety...   Ciężki film  dla fanatyków,

ocenił(a) film na 4
Goldencar

Dokładnie, ten film powinien albo się skończyć szybciej albo właśnie mogli jeszcze zrobić jedną dwie sceny gdzie by to jakoś wyjaśnili dopowiedzieli czy cokolwiek

użytkownik usunięty
zoha_filmweb

Też się zgadzam,niewykorzystany potencjał. Mimo że film trwa zaledwie półtorej godziny to i tak się dłuży. Bardzo trudno przez niego przejść do nadejścia napisów końcowych ze 100% skupieniem uwagi,bo jest męczący i brutalny. Dużo niedomówień sprawia,że nie ma się ochoty do niego więcej wracać. W pewnym momencie miałam nawet ochotę wyłączyć w trakcie,ale zawsze oglądam filmy do końca,aby według mnie w miarę sprawiedliwie ocenić. Szkoda,że wyszło jak wyszło,bo mogła powstać z tego całkiem interesująca i przyzwoita produkcja.