oglądałam już chyba z 4 albo 5 razy i za każdym razem jest trzymający w napięciu i bardzo fajny pełen akcji :)
Główna bohaterka świetnie odegrała swoją role :)
Masz rację film ten zawsze jest ciekawy i trzymający w napięciu, widziałam go chyba z 10 razy,ale bardzo lubię go oglądac.
potwierdzam:) Oglądam go za każdym razem jak idzie w tv i zawsze trzyma w napięciu i zaskakuje. Niewiem co w nim takiego jest ale poprostu ma w sobie to coś:)
Nom bardzo fajny film dobra obsada i fabuła , sceny akcji też niczego sobie 8/10
I ja też :) Szczególnie podobała mi się scena w trumnie, była naprawdę przerażająca!
A przy okazji witam, niedawno się zarejestrowałam i to mój pierwszy post na forum :) Pozdrawiam wszystkich
Ten film ma coś w sobie, jest naprawdę dobry ;] Już trzy razy widziałem go w tv i zawsze z zaciekawieniem i z wielką radością oglądałem go. Jak znowu nadarzy się okazja to powtórzę go jeszcze raz. Jest to jeden z tych filmów które można oglądać wiele razy ;] Ma to coś !!!
To ciekawe, to mój trzeci raz i mam podobne spostrzeżenia. W sumie nie często spotyka się filmy do których wraca się wielokrotnie.
Ja już go trzeci czy czwarty raz oglądać nie miałem, ale jak już leciał początek w telewizji, to jakoś nie chciało mi się przełączać. :)
Niby ni ciekawego, a jednak przyjemnie się go powtarza. Tak samo mam z "Długim pocałunkiem na dobranoc". Nie wiem czemu. :)
Średni, ale dobrze że TLJ gra tutaj bo jednak dobry aktor poprawia całokształt średniego filmu, całkiem spoko film do obejrzenia w TV :)
A ja obejrzalem 1 raz, i okreslam ta porazke 3/10; przewidywalny, z lukierkowym zakonczeniem, mnostwo malologicznych zagrywek, i tak jak napisal to ktos w tej bardzo dobrej recenzji, wypisujac wszystkie minusy tego kiepszczaka, ze to taka zenska forma zbiega, temat na sile naciagany, zwykla tandeta kryminalna.