film historyczny.Władysław Pasikowski pokazał,że w Polsce istnieje antysemityzm i należy z nim walczyć.Film robi mocne uderzenie w historie Rzeczpospolitej Polski oraz pokazał,że Polska ma i ciemną stronę swojej historii.Tak jak w 1612 postanowiliśmy zawładnąć Rosją,która była pogrążona w chaosie jak wysłaliśmy swoje wojska do Czechosłowacji tak zamordowaliśmy Żydów i taka jest prawda.Historia Jedwabne pokazuje prawdziwe zacofanie polskie i zaścianek i daleko nam do Europy Zachodniej jak prawica ma więcej poparcia od lewicy.
Wałęsa ma swoje dobre jak i złe strony.Wyzwolił Polskę jako przewodniczący strajkujących stoczniowców i za to należy mu oddać hołd.Podpisał lojalkę i popełnił błąd,bo powinien się przyznać,a nie ściemniać i okrągły stół też według mnie nie jest najlepszym co spotkało Polskę,bo uważam,że coś jednak na tych szczeblach najwyższych było ustawione dla kariery obecnych politykow,a rządy jako prezydenta mi się nie podobały i uważam go za najgorszego prezydenta(Aleksander Kwaśniewski był lepszy,a Komorowski to ciota,bo podpisał ustawę o wieku emerytalnym i Acta za Tuskiem).Nie lubię go,ale oddaje mu hołd za to co robił za Rzeczpospolitej Ludowej.Nie jestem liberałem.
A ty wierzysz,że wysadził razem z Tuskiem kaczora w Smoleńsku. W zmowie z Merkel i Putinem,a Unia Europejska to popierała.Tak wierze.Wole kibicować Lechowi Wałęsie i głosować na Tuska niż wspierać pseudokatolików.
Na szczęście z takimi lewackimi szmatami jak Ty, mamy coraz bliżej do Brukseli, Ty żałosny "obywatelu europy".
Woje być obywatelem Europy niż zacofanym wyznawcom Pisu.Rosja,Niemcy,Hiszpania czy Rosja to mój dom,jestem za federacją europejską i wprowadzeniem euro.
Pisze się "wyznawcą" nieuku. "Rosja,Niemcy,Hiszpania czy Rosja to mój dom" - powtarzasz się. To nerwy? Musiało zaboleć... Teraz wiem dlaczego na koncercie Peji, fani na jego prośbę, zaatakowali chłopaka, który pokazał mu "fakera"... Dlatego, że sala była wypełniona ludźmi Twojego pokroju. Jesteś dla mnie za cienki gówniarzu. Źle się czuje pisząc do Ciebie - to umniejsza mojej inteligencji... Atak na Ciebie jest nie fair, ponieważ nie jesteś w stanie się bronić - nie pozwala Ci na to mały intelekt. Jak dorośniesz, to zrozumiesz.
Tak Europa to mój dom,a państwa takie jak Polska czy Niemcy to przeszłość.Jestem obywatelem świata.Nieukami jest ciemna masa wyznająca pis.Kibicuje Lechowi Wałęsie,głosuje na Platformę.Jestem za strefą euro i federacją europejską.Wierze w Boga i jestem katolikiem nie wyznawcą tv trwam. Popieram też Ruch Palikota i polską lewicę.
Bardziej prawdopodbne, że jednak sala była pełna krasicków niż Gierków, co - czytając Twe posty jest prawdopodobne. Ciekawi mnie Twoje podejście - jak ktoś nie chce się z wdawać z Tobą w kłótnie piszesz, że jest "za cienki" i ma "mały intelekt". Bardzo dużo to o Tobie mówi. Niestety nic dobrego, zwłaszcza jak na kogoś z godłem w avatarze.
Mam nadzieję,że masz chociaż podstawówkę skończoną,bo walisz błędy gramatyczne i stylistyczna,aż gały bolą.Ubierasz słowa w cudzysłów ("fakera"),bo nie wiesz jak to napisać poprawnie?:DDDD Żałosne i słabe.:D Zacznij czytać książki,a nie tylko esemesy od mamy.
Tak skończyłem podstawówkę i masz rację - nie jest ze mnie żaden Miodek. Posługuję się językiem angielskim w stopniu zaawansowanym, z samej tematyki relacji polsko-żydowskich przeczytałem więcej publikacji naukowych, niż Ty w całym swoim życiu. Sprawdź dlaczego pewne słowa ubiera się w cudzysłów.
Czytałeś swoje wpisy???Nic tam nie ma z Twojej wiedzy relacji polsko-żydowskich,tylko jeździsz po jakimś kolesiu z góry na dół.Wypominasz mu pisownię,rzucasz "szmatami" i "gówniarzami".Nie ma tam nawet Twojego stanowiska na temat filmu,ani nic z filmem związanego.Więc wybacz stary,ale o Ci chodzi?
Żałosne i słabe są wjazdy i wrzuty za ortografię, co świadczy o braku argumentów w dyskusji i próbie zmiany tematu. Taki cios poniżej pasa, który pokazuje tylko i wyłącznie desperację osoby, która stara się coś udowodnić, a sama nie wie co. Tak jak ta dziewczyna z młodzieżówki Pisu co ją spytali co to jest konserwatyzm. Szkoda, że nie powiedziała, że produkcja konserw hahah.