ma tak wysoką ocenę?,wnioskuje że Polacy są już tak przerobieni przez media żydowskie że wierzą w każde kłamstwo które im podsuną.
Niemcy nie chcą już płacić za holokaust to teraz biorą się za Polaków,a takie filmy mają im pomóc
w tym
Manipulacja?? żal mi cie PIS-owski lemingu
Tobą manipuluje prezes Kłamczyński i Radyjo
PO-wski prowokatorze! Sługusie Moskwy i Izraela! Lepiej zamilknij! My, Wolni Polacy, brzydzimy się tobą! Jesteś tylko żałosnym śmieciem.
łączę się w bólu sługusie Moskwy i Izraela ;) to jest tragedia tego narodu, idę przełączyć na tvn24, w końcu to "nasze" media :) pozdrawiam a ten sienkiewiczowski bełkot "bóg horror ojczyzna" omijać szerokim łukiem i oczywiście hahhaa ale skorośmy sługusy Moskwy to może lepiej...trololololo :) pzdr.! :) i nie zwracaj uwagi na pisobolszewicką żółć
Stawianie pisu i bolszewików w jednym rzędzie? Może nie jestem fanem PiSu i czerwonego ścierwa, ale łączenie tych 2 wyrażen w jedną całość jest tak absurdalne, że można to porównać jedynie z tym co się dzieje w polskim sejmie;)
To ja wrzucę cały socjal, lewicę, komunę... do jednego wora. Skrajne, czy nie....wspólny mianownik :P
Takimi wspólnymi mianownikami to można wszystko udowodnić. np
PO i PiS ma wspólny mianownik: chęc dorwania się do koryta+wzajemna nienawiśc wśród wyborców(''zaglosuje na Pis, by PO nie wygralo). Niby takie odmienne, a cel wspólny.
szkoda na ciebie literki a co dopiero wysiłku, zresztą o jakim wysiłku można tu mówić, skoro wyżej wymieniony zabawny troll, na którego łóżeczku z dzieciństwa znaleziono ślady trotylu zamiast iść grzecznie spać uporczywie obrzuca inwektywami każdego kto popadnie, no więc sio już i nie zawracaj sobie głowy tym forum, najlepiej usuń swój profil a kiedyś, jeśli już dorośniesz i zmądrzejesz, co jest akurat wątpliwe może podejdziesz do sprawy w zupełnie innym nastawieniu, dobranoc prawdziwy polski "patrioto"! (jak to mawiał jeden z bohaterów filmu Kubricka "jesteś tym co spłynęło po dupie Twojej matki na stęchłą kanapę") póki co to niestety prawda...
nie ma to jak konstruktywna krytyka gościa, który wstaje do roboty przed 6-tą i jeszcze przed wyjściem wystawia obelżywe komentarze :D
Zmęczony.
Poganianiem niewolników - równie głupich, brzydkich, śmierdzących i leniwych, jak ty. :)
tak też myślałem, że zmęczony, jednak praca przy obrabiarce od 6 rano do (o której dziś skończyłeś? wiem, wiem, sobota ale i tak zasuwałeś) potrafi człowieka wymęczyć, a teraz nie pisz już więcej (proszę naprawdę), weź leki i pamiętaj jutro roraty o 6:30 (choć ty pewnie znowu pracujesz) biedny goj...
Roraty - ważna rzecz! Tak wykuwa się narodowa tożsamość! :) Ty tego nie wiesz i dobrze - roraty są tylko dla wybranych a nie dla śmieci. :)
dla ciebie w szczególności ważna, razem z proboszczem na zapleczu szybki numerek, nie ma co! :) dobra a teraz wypierdalaj bo już mi się znudziłeś psycholu :) shailem!
doniesiesz? czyli kabel jesteś? pierwszy szmalcownik RP! hehe wiesz co mnie obchodzi twoja zakrystia? a powiedz, ten jad i żółć to wyniesione z domu czy z kościoła? no przecież jesteś katolik prawda? hah :) te zaprzyjaźnione parafianki jak mają na imię: Łukasz, Marek, Paweł...a chociaż pełnoletni są?
haha...zmywaczek to jest ta misa przy wejściu do kościoła? jak tam "parafianki" co? pewnie im nawet nie sterczą na twój widok? jakoś nie spieszno mi do pracy bo w przeciwieństwie do ciebie nieudaczniku nie dość, że nie muszę pracować od rana do nocy to w dodatku nie gniję w tym zaścianku zwanym polską (celowo mała litera)
a powiedz jak z angielskim co? pewnie zawsze "yes boss!" "ol rajt boss" :D na którą jutro do roboty? żal co? jeszcze w niedziele zapierdalać, żeby pospłacać długi albo na utrzymanie starym dołożyć? hahaha:) ciekawe w ilu mieszkacie na flat (pomijając proboszcza) w 10? śmierdziele i tania siła robocza haha :D do roboty i nie wiruj! pracuj na nas goju :D
Słyszałeś o proxy? Dziś Dunboyne, jutro Yokohama... :)
ZMYWAK, ZMYWAK! :)
Ale się podcurfił jak go nakryłem, hehehehehe
Jezu, co za żałosny zmyyyyyywaaaaaaaak! :)
hahha nie mogę z tej yokohamy :D to jakaś knajpa sushi w tej pipidówie, to tam zapieprzasz na garach? teraz wszystko jasne, jutro yokohama czyli do roboty no ale odpisuj bo czekam na odpowiedź: w ilu śpicie z proboszczem, ile będzie na payslipie, jak angielski, tęsknisz za "złym dotykiem" tzn. za starym? :D
Zmyyyyyyywaaaaaak! Teraz już możesz sobie gadać, ja znam prawdę o tobie, żałosny ZMYWAKU! :)
no i co tam szmalcowniku? powinienem teraz siedzieć na zmywaku tak? hmm...zobaczymy (a będę sprawdzał twój timing) jak będziesz zasuwał do roboty a ja będę upajał się tymi chwilami i będę pisał oczywiście regularnie, z IP (aby nie było, że tu zmywak a tam komórka i odpisuję) ciekawe o której jutro startujesz mistrzu? a może wolne dostaniesz przed Nowym Rokiem co? da "boss" czy nie da? chyba da bo pewnie pucujesz gary, że aż lśnią :) angielski wciąż podstawowy czy już potrafisz swobodnie zapytać o najbliższy monopolowy...no i szkoda, że te kredyty i pomoc starym wciąż nad tobą wisi, kaskę zamiast odkładać wysyłasz wciąż do Polski, ale spełniasz pewnie swój sen biednego, brudnego, wierzącego w lepszy świat polaczka, którego każdy ma za zero bo jak tu nie być zerem skoro zasuwa się od rana do nocy tak jak ty chociażby dzisiaj heh (a to akurat jest do sprawdzenia) no więc miłego dnia jutro między garami parafialna cioto w tej 7-tysięcznej metropolii, yokohama haha, tylko nieudacznik życiowy nie spełniwszy swych marzeń pisze w ten sposób z jakiejś dziury, w której połowa to kumple z zawodówki zapieprzający w jednej fabryce :D
pewnie padnięty po robocie już śpisz, w końcu z rana skoro świt trzeba wstać, ja tymczasem idę obejrzeć film a ciebie będę bacznie obserwował (godziny twojej pracy również), może dołożymy kolejny wątek o tobie :)
Nie śpię, nie śpię! :)
Cieszę się, że przy tylu brudnych talerzach do umycia znalazłeś suche miejsce na komórkę by nadawać buńczuczne informacje ze ZMYWAKA! :)
Co, drogi londyński ZMYWACZKU?
Ludzka ściera, nic więcej, hehehehehehehe
No cienki bolku, zmywaczku - TU CIE MAM! :)
Ja właśnie wróciłem z impresski i gdzie jesteś? Skończyłeś już zmywać talerzyki i teraz jedziesz na szmacie? :)
Komórka poza zasięgiem umęczonych rączek, co zmywaczku? :)
hahhahha ty biedny, śmierdzący polaczku, którym pomiata cały świat a najbardziej twoi rodacy, oglądałem filmy, czekałem na jakąś odpowiedź ale nic, teraz wstałem i za chwilę wciągam kolejny film a ty oczywiscie widzę z samego rana do roboty? hahhaha i nie pieprz farmazonów o imprezce bo przylazłeś z roboty po 114tej a potem naginałem komentami tu na forum, jedyna imprezka to dzisiejsze roraty parafialna cioto ale ciebie tez ominę bo w końcu "boss" się wkurzy :D:D:D
a ile będzie na payslipie za gary co? w tej twojej yokohamie ahahha :D spłacasz kredyt, zdzira cie puscią z torbami i alimenciaki, starym wysylasz czy odkładasz na kawalerke mieszkając w 10 śmierdzielu? wspominalem: ja nie muzę pracowac :D
jak znasz kolejność porządku pracy: najpierw talerzyki potem jakaś szmata hmmm podejrzane :D widać, że zapieprzasz z połową swojej zawodówki jako murzyn z pakolami i największym marginesem, za który reszta się wstydzi, oczywiscie wkręciłeś tam pewnie swojego starego i wszystkich kuzynów, stara pewnie też zasuwa, jako ściera bo do niczego już nieprzydatne, zresztą jak już wspominałem (Stanley Kubrick) "jesteś tym, co spłynęło po dupie twojej matki na stęchłą kanapę" niestety wyklułeś się ty parafialna cioto (p.s. proboszcz jest zły, że jak to napisaleś? "wykuwałeś wczoraj swoją narodowość" z innymi chłopcami a nie z nim, hahha co to w ogóle ma być "wykuwać narodowość", widać, że sfrustrowany albo zmuszony przez życie patałach pojechał w "wielki świat" :D "yes boss" to wszystko co zna i żal mu dupe ściska, że inni mają się lepiej :D