PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

ma tak wysoką ocenę?,wnioskuje że Polacy są już tak przerobieni przez media żydowskie że wierzą w każde kłamstwo które im podsuną.
Niemcy nie chcą już płacić za holokaust to teraz biorą się za Polaków,a takie filmy mają im pomóc
w tym

ocenił(a) film na 8
ElRio

hahha wow! myślałem, że znasz tylko "yes boss" a tu jeszcze "night shift" (przyznaję tego drugiego nie znałem ale sądzę iż chodzi o nocną zmianę czy coś w tym rodzaju) ty oczywiście widzę znasz doskonale środowisko i warunki pracy, zauważyłeś, że nawet nie wymieniam jakichś shiftów gdyż ja po prostu nie pracuję i wbij to sobie do łba, pamiętaj: twój podatek idzie na NASZE utrzymanie heh :)

ocenił(a) film na 8
ElRio

jak tam ci dzisiaj "wykuwał twoją narodowość" proboszcz na zakrystii co? boli pupcia? heheh :D i taka gnida jak ty łazi do domu bożego, jak to się ma z twoimi przykazaniami co?

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Powinieneś przypomnieć sobie przykazania Boże, śmieciu: Zaczniemy od początku - PIERWSZE: NIE PYERDOL. :)

ocenił(a) film na 8
ElRio

polski 100% katolik! radiomaryjny wieprz :D sam sobie wystawiłeś świadectwo :D idź i nie pogrążaj się już więcej :)

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Nigdzie nie pójdę.
Zawsze i wszędzie bezmyślna tłuszcza zmywakowa yebana będzie! :)

literkaABC

żydowski 100% talmudysta-rasista.Wy żydzi jesteście największymi rasistami ,a jak ktoś wam zwróci uwagę to zaraz faszysta i antysemita. Na koniec małe pytanko czy rabin ssał ci krew przy obrzezaniu?

ocenił(a) film na 8
mitemite

dziękuj Żydom, że możesz wyrażasz swoje obleżywe komentarze tu na forum, wszak to ich wynalazek, nieprawdaż?

literkaABC

Może i masz rację ,jednak Sam też musisz przyznać że nie dajesz dobrego przykładu i mile się tu nie wyrażasz.
W sumie chodzi tylko o prawdę i aż o prawdę,jeśli wszyscy się będą trzymać prawdy i szukać jej,nie będzie niezgody między ludźmi.

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Ja też nie odstawiam panie lekarzu! ;)

ocenił(a) film na 8
buttle

to akurat prowokacja wynikająca ze złości, nie mnie oceniać czy bierzesz czy nie bo nic to akurat nie wnosi do tematu więc rozmawiajmy po...ludzku :)

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Co ty masz z tą nienawiścią i złością? Może ktoś tu innym powinien pójść do lekarza? Nie każdy kto "mówi co myśli" jest roznosicielem Twojej uwielbionej "Nienawiści".

ocenił(a) film na 8
buttle

twoim zdaniem słowa (i tu cytuję) "wyp...aj do Palestyny" są przepełnione miłością tak?

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Owszem ale już tyle napisałem z tobą że nie chce mi się tłumaczyć, jak tak lubisz Palestyna to po prostu tam jedź, ja lubię Palestyńczyków jak i żydów, ale różnica jest w tym czy mówimy o ludziach czy o władzy!

ocenił(a) film na 8
buttle

no i tu mamy już normalny wstęp do rozmowy (chodzi mi o ostatnie zdanie), o tym możesz ze mną rozmawiać choć to będzie długi wywód gdyż nie sposobna opisać tego w kilku zdaniach, Palestyńczyk jak każdy inny, zgodnie z powiedzeniem "człowiek człowiekowi człowiekiem"

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Nie, nie mamy o czym rozmawiać, o Palestynie nie będziemy rozmawiali, to jak na lekcji matematyki opowiadanie o historii. W jaki w tym sen? Ty chcesz gadać o pierdołach o wygodnych tematach. Kompletnie nie rozumiesz sytuacji, "człowiek człowiekowi człowiekiem"? A co unia europejska mówiła że "wszyscy będą braćmi", też w to uwierzyłeś? Na takie teksty nabierają się dzieci, a Ci mądrzejsi zdejmują z nich skórę. Prosty przykład - nasi przodkowie przelewali krew za wolną i niepodległą Polskę, co zrobiło debilne pokolenie w 2004 roku, oddało je, od tak Niemcom bo uwierzyli że "Wszyscy będą braćmi" - po prostu wstyd. Teraz oddajemy drugi raz niepodległość - "pakt fiskalny".

ocenił(a) film na 8
buttle

dobra ok wystarczy, nie mamy o czym rozmawiać

ocenił(a) film na 1
literkaABC

Nie ma o czym rozmawiać ? bez jaj pisałem o niczym..... a może za trudne tematy, czy w ogóle czytałeś co napisałem? Szczerze sam nie wiem po co się tyle produkuje, pewnie jakiś "ubawniś ma frajdę".

ocenił(a) film na 8
ElRio

A twoja buzka jaka jest ?? radiomaryjny wieprzu

ocenił(a) film na 8
giovanni50

biało-czerowna zapewne :D biała od złości czerwona od wina ;) uważaj na tych patryjotów bo mają tutaj niezłe "pokłosie" :) ten "wieprz radiomaryjny" to niezłe jest :)

ocenił(a) film na 8
literkaABC

Dzięki
Wiesz umiem sobie radzić z takimi kmiotami

ocenił(a) film na 8
giovanni50

jeden gośc wyskakuje wciąż z tekstem "google" "google" w pełnym imperatywie więc odpisałem "nie wiem czy wiesz ale google założyli Jewrejczycy, których tak bardzo nienawidzisz" zero argumentacji :)

ocenił(a) film na 8
literkaABC

Tak samo jak narodowcy co bluzgaja na Żydow a nosza spodnie Levi Straussa

ocenił(a) film na 8
giovanni50

a modlą się do Boga i matki Jego...wiadomego pochodzenia :)

ocenił(a) film na 8
literkaABC

Jezus był Nazarejczykiem
W tamtych czasach były państwa-miasta

mitemite

Może dlatego że film ocenia się po jakości jego wykonania a nie TREŚCI jaką niesie ... Jest bardzo dużo dobrych i bardzo dobrych filmów które są rugane tylko dlatego że nie spodobał sie przekaz komuś co przecież nie powinno mieć znaczenia wiadomo że gusta są różne...

ocenił(a) film na 1
rafal_szczepanski

Bardzo dobrych filmów polskich to jest jak na lekarstwo, przeważa szmira lansowana przez reklamę (im więcej reklamy tym bardziej badziewny film), a najwięcej jest produkcji, które trudno nazwać filmem kinowym. Ciągle te same twarze grające bez finezji, denne scenariusze, spartolone aktorstwo. Tylko jakiś niszowy film może sie udać, gdzie ważny jest temat i 2, 3 aktorów skupiających sie na roli, a nie na obnoszeniu ciuchów, fryzur, reklamowaniu samochodów, piwa, banków itd.

ajron1960

... dodał bym jeszcze że te same denne twarze a jak nie te same to ICH DZIECI które w aktorstwie się rozpychają g. potrafią ale dla jakiś obiecujących młodych twarzy jest na polskiej scenie bardzo mało miejsca noo i do czego doszło a no do tego że całe to towarzystwo wzajemnej adoracji prosi Polaków o kasę na następne produkcje bo niesttety nikt za to im płacić nie chce ... paranoja i cynizm a prawdziwe perły polskiego kina takie jak D. Kędzieżawska pozostają tylko dla tych którzy się do tego dogrzebią...

ocenił(a) film na 7
mitemite

Czasami nie jest ważna tematyka, jeśli film jest ciekawy i dobrze zrobiony to warto dać mu wysoką ocenę. Według Twojej teorii to większość osób na filmwebie jest neonazistami skoro dają tak wysokie oceny temu filmowi http://www.filmweb.pl/film/Triumf+woli-1934-98840