ma tak wysoką ocenę?,wnioskuje że Polacy są już tak przerobieni przez media żydowskie że wierzą w każde kłamstwo które im podsuną.
Niemcy nie chcą już płacić za holokaust to teraz biorą się za Polaków,a takie filmy mają im pomóc
w tym
hahha wow! myślałem, że znasz tylko "yes boss" a tu jeszcze "night shift" (przyznaję tego drugiego nie znałem ale sądzę iż chodzi o nocną zmianę czy coś w tym rodzaju) ty oczywiście widzę znasz doskonale środowisko i warunki pracy, zauważyłeś, że nawet nie wymieniam jakichś shiftów gdyż ja po prostu nie pracuję i wbij to sobie do łba, pamiętaj: twój podatek idzie na NASZE utrzymanie heh :)
jak tam ci dzisiaj "wykuwał twoją narodowość" proboszcz na zakrystii co? boli pupcia? heheh :D i taka gnida jak ty łazi do domu bożego, jak to się ma z twoimi przykazaniami co?
Powinieneś przypomnieć sobie przykazania Boże, śmieciu: Zaczniemy od początku - PIERWSZE: NIE PYERDOL. :)
polski 100% katolik! radiomaryjny wieprz :D sam sobie wystawiłeś świadectwo :D idź i nie pogrążaj się już więcej :)
Nigdzie nie pójdę.
Zawsze i wszędzie bezmyślna tłuszcza zmywakowa yebana będzie! :)
żydowski 100% talmudysta-rasista.Wy żydzi jesteście największymi rasistami ,a jak ktoś wam zwróci uwagę to zaraz faszysta i antysemita. Na koniec małe pytanko czy rabin ssał ci krew przy obrzezaniu?
dziękuj Żydom, że możesz wyrażasz swoje obleżywe komentarze tu na forum, wszak to ich wynalazek, nieprawdaż?
Może i masz rację ,jednak Sam też musisz przyznać że nie dajesz dobrego przykładu i mile się tu nie wyrażasz.
W sumie chodzi tylko o prawdę i aż o prawdę,jeśli wszyscy się będą trzymać prawdy i szukać jej,nie będzie niezgody między ludźmi.
to akurat prowokacja wynikająca ze złości, nie mnie oceniać czy bierzesz czy nie bo nic to akurat nie wnosi do tematu więc rozmawiajmy po...ludzku :)
Co ty masz z tą nienawiścią i złością? Może ktoś tu innym powinien pójść do lekarza? Nie każdy kto "mówi co myśli" jest roznosicielem Twojej uwielbionej "Nienawiści".
twoim zdaniem słowa (i tu cytuję) "wyp...aj do Palestyny" są przepełnione miłością tak?
Owszem ale już tyle napisałem z tobą że nie chce mi się tłumaczyć, jak tak lubisz Palestyna to po prostu tam jedź, ja lubię Palestyńczyków jak i żydów, ale różnica jest w tym czy mówimy o ludziach czy o władzy!
no i tu mamy już normalny wstęp do rozmowy (chodzi mi o ostatnie zdanie), o tym możesz ze mną rozmawiać choć to będzie długi wywód gdyż nie sposobna opisać tego w kilku zdaniach, Palestyńczyk jak każdy inny, zgodnie z powiedzeniem "człowiek człowiekowi człowiekiem"
Nie, nie mamy o czym rozmawiać, o Palestynie nie będziemy rozmawiali, to jak na lekcji matematyki opowiadanie o historii. W jaki w tym sen? Ty chcesz gadać o pierdołach o wygodnych tematach. Kompletnie nie rozumiesz sytuacji, "człowiek człowiekowi człowiekiem"? A co unia europejska mówiła że "wszyscy będą braćmi", też w to uwierzyłeś? Na takie teksty nabierają się dzieci, a Ci mądrzejsi zdejmują z nich skórę. Prosty przykład - nasi przodkowie przelewali krew za wolną i niepodległą Polskę, co zrobiło debilne pokolenie w 2004 roku, oddało je, od tak Niemcom bo uwierzyli że "Wszyscy będą braćmi" - po prostu wstyd. Teraz oddajemy drugi raz niepodległość - "pakt fiskalny".
Nie ma o czym rozmawiać ? bez jaj pisałem o niczym..... a może za trudne tematy, czy w ogóle czytałeś co napisałem? Szczerze sam nie wiem po co się tyle produkuje, pewnie jakiś "ubawniś ma frajdę".
biało-czerowna zapewne :D biała od złości czerwona od wina ;) uważaj na tych patryjotów bo mają tutaj niezłe "pokłosie" :) ten "wieprz radiomaryjny" to niezłe jest :)
jeden gośc wyskakuje wciąż z tekstem "google" "google" w pełnym imperatywie więc odpisałem "nie wiem czy wiesz ale google założyli Jewrejczycy, których tak bardzo nienawidzisz" zero argumentacji :)
Może dlatego że film ocenia się po jakości jego wykonania a nie TREŚCI jaką niesie ... Jest bardzo dużo dobrych i bardzo dobrych filmów które są rugane tylko dlatego że nie spodobał sie przekaz komuś co przecież nie powinno mieć znaczenia wiadomo że gusta są różne...
Bardzo dobrych filmów polskich to jest jak na lekarstwo, przeważa szmira lansowana przez reklamę (im więcej reklamy tym bardziej badziewny film), a najwięcej jest produkcji, które trudno nazwać filmem kinowym. Ciągle te same twarze grające bez finezji, denne scenariusze, spartolone aktorstwo. Tylko jakiś niszowy film może sie udać, gdzie ważny jest temat i 2, 3 aktorów skupiających sie na roli, a nie na obnoszeniu ciuchów, fryzur, reklamowaniu samochodów, piwa, banków itd.
... dodał bym jeszcze że te same denne twarze a jak nie te same to ICH DZIECI które w aktorstwie się rozpychają g. potrafią ale dla jakiś obiecujących młodych twarzy jest na polskiej scenie bardzo mało miejsca noo i do czego doszło a no do tego że całe to towarzystwo wzajemnej adoracji prosi Polaków o kasę na następne produkcje bo niesttety nikt za to im płacić nie chce ... paranoja i cynizm a prawdziwe perły polskiego kina takie jak D. Kędzieżawska pozostają tylko dla tych którzy się do tego dogrzebią...