PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Film o tym jak nie powinno się kręcić horrorów. Moim skromnym zdaniem TRAGEDIA.

Malenstwo86

Miałam " przyjemność" obejrzeć dzisiaj ten film, głównie oglądałąm go ze względu na obsadę.
Film okazał się porażką. Za dużo wątków ( i niech nikt nie pisze, że go nie zrzumiałam i dlatego tak uważam, bo zrozumiałam go doskonale).
Wiele niewyjaśnionych sytuacji, co widać na forum, że ludzie proszą o wyjaśnienie niektórych rzeczy. Ja z filmu niezrozumiałam końcóki ( kim była pani z mercedesa i dlaczego pan z niekształconą twarzą kazał być jej cicho i kto to był).
Film muszę niestety ocenić na 1 i oby już nikt nie kręcił takiego czegoś.
Film okazał się horrorem ze względu na sceneriusz itp.

ocenił(a) film na 10
A5000

Moim zda nie fajny film jezeli jestes fanka komedii roma ntycznych i telenowel nie zrozumiesz.To jest film moim zdanie dla tych co lubio Zgubionych ,Z archiwum X ,Gdyby taki film powstal w ameryce byscie sie podniecali a ze nasze krajowe to niewiem czemu jedziecie na en film a jest niezly ,zdjecia sa supwe,muzyka tez.gra aktorska tez dobra

Kamila

eska10

Zastanawiam się czy oglądałaś ten sam film? Po pierwsze nie jestem zwolenniczką komedii romantycznych, a już tymbardziej telenowel. Po drugie doskonale znam seriale tj. "Zagubieni" czy "Z archiwum X" Po trzecie nie przepadam za filmami produkcji amerykańskiej. Uważam nawet, że kino europejskie jest dużo lepsze a co ważne bardziej ambitne. Jednak nie oszukujmy się... "Pora mroku" to jeden z najgorszych filmów polskich. Wiele niewyjaśnionych wątków, pozostawiająca wiele do życzenia gra aktorów. Moim zdaniem TRAGEDIA. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie. O gustach nie powinno się przecież rozmawiać, ale jeśli chodzi o mnie, to jestem głęboko rozczarowana tym filmem... na pewno już nigdy więcej po niego nie sięgne.

ocenił(a) film na 10
Malenstwo86

Moim zaniem gra aktorow jest dobra trzeba patrzec na dobra gre nie kiepska nie wystaiwaj zlej oceny calej obsadzie.

Kamila

ocenił(a) film na 10
eska10

Jezeli mowisz jeden z najgorszych to zerknij na filmy tylko mnie koc haj,testosteron,lejdis,dlaczego nie.Dawno nie bylo takiego filmu ,malo tegoi takiego gatunku ,obejrzyj sobiue jeszcze raz ten film i sprobuj zrozumiec ten film wiem ze fani tlenowle maja zablokowane myslenie ale sprobuj
Kamila

eska10

Jeżeli już tak bardzo chcesz wyrażać swoją opinię na temat "Pory mroku" to staraj się chociaż porównywać ten film do innych produkcji tego samego gatunku. Poza tym czytając Twoją wypowiedź odniosłam wrażenie, iż prawdopodobnie masz kłopoty z własną osobą lub z wyrażaniem swoich myśli. Może mają na to wpływ jakieś traumatyczne przeżycia z wczesnego dzieciństwa, związane z oglądaniem telenowel? Ciągle (i do znudzenia) o nich wspominasz. Usilnie czepiasz się mojej osoby, ale gdybyś choć trochę "odblokowała swoje myślenie" wiedziałabyś, że nie jestem zwolenniczką serialowych tasiemców. Z pozdrowieniami dla Kamili / Eweliny / Dominiki (różnie podpisujesz swoje posty)