PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Nie ogladalem filmu, ale nie sadze by byl az tak tragiczny!!! Nie dawajcie mu idioci ocen 1 (pewnie wiekszosc z tych osob nawet nie widziala filmu)! Ocena 1, bo to polskie ehh... a jakies Dlaczego Nie czy inne gowniane komedie romantyczne tak wysoko sa ocenianie, to rozne gatunki filmowe, ale Pora mroku to jednak cos nowego w Polsce, troche obiektywizmu by sie przydalo jednak ;/ moze i byl slaby (nie wiem), ale chyba nie az tak by dawac ocene 1 ;/ ja mu dalem 10, ale tylko dlatego, aby nieco podwyzszyc ocene, JEDEN to mozna dac jakiemus slabemu filmowi amatorskiemu, ten jednak zasluguje na chociaz odrobine wiecej.

ocenił(a) film na 5
reaster

skad wiesz ze zasluguje skoro mowisz ze nie ogladales?

a po drugie srednia miedzy 3 a 4 troche sie rozni od 1.

ocenił(a) film na 4
reaster

człowieku, po co się wypowiadasz i oceniasz jak nie widziałeś...
też myślałem tak jak Ty, że ludzie zaniżają bo to polski horror i pewnie nie umieją wczuć się w klimat. Poszedłem do kina i się totalnie rozczarowałem, po prostu ten film to dno, z całych sił starałem się wczuć ale się nie dało... reszta widowni miała podobne odczucia.
Scenariusz nie trzyma się kupy, bohaterowie momentami zachowują się totalnie nie logicznie, czasem ma się wrażenie, że brakuje jakiś scen :/ gra aktorska strasznie słaba, mnóstwo jakiś niepotrzebnych wstawek typu futurospekcji, muzyka nie pasuje do obrazu itd. itd. mógł bym wymieniać w nieskończoność...
Jak obejrzysz film to oceń a nie na pałe dajesz 10...
ja dałem 4/10 co i tak uważam za super wysoką ocenę jak dla tego filmu.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 2
reaster

Nie nazywaj mnie idiotą bo jesli ktos tu nim jest to tylko i wylacznie ty! Dajesz ocene filmowi ktorego nie widziales czego K**wa nienawidze ;/ Pozyjesz troche, obejrzysz naprawde dobre i dajace do myslenia filmy to nie bedziesz dawal 10 takim gownom jak "pora mroku". Ode mnie tyle synku