Przez cały czas oglądając ten film miałem wrażenie, że patrze na niedojeb** wersje piłi. Nie wiem czy reżyser chciał pokazać, że Polak też potrafi ale niestety film okazał się porażką.. Aktorstwo w nie których momentach fatalne, sceny po których prędzej można dostać epilepsji ni jeżeli sie wystraszyć.
1/10
nie piły tylko taksańskiej masakry piłą mechaniczną ;)
kompletnie nie podobał mi się ten film :/
mnóstwo motywów żywcem ściagniętych z "TMPM" i hostelu. muzyka i odgłosy tragiczne. jak dziewczyny machały latarkami to dopasowano odgłos jakby machały laserami w gwiezdnych wojnach. za dużo "niby strasznych" klatek wplecionych w film, które do niczego nie pasują i wręcz psują klimat (o ile w ogóle jest?)
charakteryzacja tragiczna. jesli ktos komuś wbija w oko metalowe narzędzie, to krew powinna się lać i powinno być widac jakieś mięso, tkanki. na filmie był odrazu strup (?!)
moim zdaniem mnóstwo niedociągnięć (dziewczyna, której podcięto żyły,wybiegła z fabryki a następnie poszła spacerkiem uśmiechnięta drogą pod koniec filmu) sprawia, że film jest zwyczajnie głupi. strata czasu.
a miałam wieeeelkie nadzieje, że wreszcie Polska zrobiła COŚ dobrego.
nie polecam. a może wręcz odwrotnie - niech każdy przekona się na własnej skórze (oczach), że to totalne dno.