PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Chciałem tylko zaapelować do niezdecydowanych:NIE Oglądajcie tego "dzieła" .Po obejrzeniu tego filmu powiedziałem sobie że już do niego nigdy nie wrócę,nawet myślą.Dzień po obejrzeniu oglądałem Dzieńdobry TVN i usłyszałem że gośćmi będą reżyser i para aktorów tego gniotu.Zaciekawiło mnie co oni mogą powiedzieć i jak będą w ogóle mieć czelność polecać ten film.Szczerze przyznam że z ulgą obejrzałem ten wywiad bo zarówno Wieczorkowski jak i ta druga aktorka wyglądali jakby zdawali sobie sprawę w czym wzięli udział i potraktowali to jak przymusowe wypełnienie kontraktu.Jedynie reżyser(żal człowieka) przeholował z rażącymi superlatywami... Ktoś może powiedzieć że kupiony bilet jest najważniejszy dla reżysera i moje słowa go nie interesują - to prawda.Dlatego nie popełniajcie mojego błędu i nie ładujcie pieniędzy w ten film.Na zarobek trzeba zasłużyć a reżyser zasłużył jedynie na to by wyrzygać na niego wszystko co podczas tego filmu zostało zjedzone i wypite oraz głośny śmiech prosto w ryj !!!
Jeśli chodzi o sam film to nie mam na tyle samozaparcia by wymienić jakieś racjonalne powody mojej niechęci do niego...
Jeszcze jedno,tak mi przyszło do głowy że powinny być kary dla twórców takich fajnych filmów np. dożywotni zakaz pokazywania publicznie swoich tworów.
Ciągle mi mało ale dam już se spokój...

użytkownik usunięty
trikozolud

Niepotrzebnie sie czepiasz!!! Nie oglądałem tego filmu, ale uważam, że dzięki temu filmowi ruszy sie polskie kino grozy!!! Przecież to jest pierwszy polski horror zrobiony z tak wielkim rozmachem medialnym. Wiadomo początki nie zawsze są udane, ale po tym filmie z polskiem kinem grozy może być już tylko lepiej!!!

trikozolud

Wątpię, żeby ktoś posłuchał twojego apelu