W scenie jak czwórka głównych bohaterów siedzi przy ognisku i jara zioło, podchodzi do nich koleś i się do nich przysiada.Po tym jak dali mu do spalenia zioło, z uszu, nosa i ust zaczyna się mu wylewać krew, a bohaterowie uciekają i po chwili znajdują się przy samochodzie z przebitymi oponami. Wszystko oka, ale jak dostali się do samochodu, jak samochód był po drugiej stronie jeziora, a ktoś wcześniej zajebał im kajaki?
Film słaby, zdecydowanie niestety kolejny nieudany thriller/horror. Dawniej robiliśmy lepsze horrory, np. "Lokis - rękopis profesora Wittembacha" (1970) czy "Wilczyca" (1982). Ja "Porze mroku" wystawiam 3,5/10.
Albo jeszcze inny błąd logiczny - w trakcie pierwszych 30 minut filmu była scena, w której winda która jechali bohaterowie się zrywa. Pod koniec winda normalnie funkcjonuje.
Dla mnie ten film to dno. Bardziej przestraszył mnie "Dług", mimo iż nie był żadnym horrorem.
Dla ciebie ten film to dno bo ty pewn ie oglądasz w kinie telenowele kinowe tzw product plecamenty w ktorym nie ma fabuly tylko sie reklamuje produkty jak np nie klam kochanie a jak Polacy zrobia nowy gatunek nie robiony od lat ze swietna muzyka i zdjeciami i gra prawdziwa nie tlenowelowa to odrazu dno pewnie ty ogldasz wszystkie telenowele w kinie romantyczne i seriale dla debili 39 i pol z karolkaiem z wada wymowy miernota totalna jak on jest aktor to ja krolewna sniezka mi sie film podobal dawno takiego nie bylo W polsce wygladal jak amerykasnki film.A ty na forum nagonka jak niewiem na niego moze tu sa same glaby co ogladaja tylko w kinie nie klam kochanie.................
Widzę, że masz jakiś poważny problem, bo wypisujesz te same obraźliwe teksty pod moim drugim wpisem. Nie zrobię tak jak ty: "Kopiuj/Wklej", tylko wykaże sie dedukcją i inteligencją i odpiszę na tego posta inaczej, niż na "tamtego"...
Moje pytanie brzmi: jaki film cię najbardziej przestraszył?
Jeśli już znajdziesz taki film, to porównaj go z Porą Mroku.
I nie zachowuj się jak siedmiolatka tupiąca nowymi bucikami w ataku złości na samym środku hipermarketu.
Właśnie przejrzałem listę twoich ulubionych filmów. Jeszcze ich nie masz... Hmm... A oceniłaś tylko jeden film: porę mroku i to na 10 gwiazdek! Gratuluje! Widzę, że znasz się na filmach jak mało kto.