PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

na kino nie bede tracil kasy a chetnie obejrze aby ocenic polski horror,wiec prosze o jakies linki z rapidshare lub moze torrenta. z gory dzieki . moje gg: 9369665

użytkownik usunięty
kazik_1910

Przyłączam się do prośby!!! Niech ktoś wrzuci jakieś linki.

ALe i tak chyba nie ma... trzeba pewnie czekać aż wyjdą na DVD to wtedy kotś wstawi:)

ocenił(a) film na 10

Nikt nie wstawi m oze jak wyjdzie na dvd ale super sie oglda ten film w kinie dobra muzyka z netu to wszystko bedzie splaszczone obraz nie ma glebi postacie sa wtedy paskie na takim ekranie najlepiej takie filmy oglda sie w kinie takie dzwieku nie uzyskamy z glosnikow kompa pozatym to pierwszy prawdziwy horror Polski od nie pamietam ilu lat bo nigdy nie ogladalam Polskiego horroru w kinie i wogole wiec warto pojsc fajny
pozdr Dominika

ocenił(a) film na 1
eska10

Naucz się używać znaków interpunkcyjnych.

użytkownik usunięty
eska10

Pomimo tych złych komentarzy z chęcią poszedł bym na niego do kina, ale niestety są 2 powody dlaczego nie zobacze tego w kinie po pierwsze mieszkam w małej wiosce a do najbliższego kina mam 50km i po drugie nie mam kasy na kino, mam ważniejsze wydatki;]

użytkownik usunięty
eska10

Pomimo tych złych komentarzy z chęcią poszedł bym na niego do kina, ale niestety są 2 powody dlaczego nie zobacze tego w kinie po pierwsze mieszkam w małej wiosce a do najbliższego kina mam 50km i po drugie nie mam kasy na kino, mam ważniejsze wydatki;]

Też chciałbym obejrzeć film i choć do kina mam z 5 minut drogi, to trochę szkoda mi kasy:/ poza tym mieli grać jakoś na dniach i nie wiem czy jeszcze będzie w kinie ten film :( a jestem bardzo ciekaw jak to wyszło.

Na DVD coś czuję, że nie wyjdzie :// jak już, to długo będziemy czekać.

Może ktoś nagrywał kamerą?? Najlepiej w formacie .rmvb z góry thx