PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564462}

Porwanie

Abduction
2011
6,4 63 tys. ocen
6,4 10 1 62813
3,3 6 krytyków
Porwanie
powrót do forum filmu Porwanie

Raz ten film na pewno można obejrzeć za drugim razem byłby przynudzający. Dobry film to taki do którego chętnie się wraca. SPOJLER denerwowały mnie momenty w filmie np gdy wyszli z wody i spali w lesie nie byli ani trochę brudni wiem ,że to film ale mogli chociaż trochę zrobić to realistycznie. Gdy Nathan spadł z tego dachu na meczu uszkodził sobie nogę, akcja przeszła na patio po zabiciu Kozłowa nagle normalnie chodził. Widziałam wiele podobnych filmów do tego i autorzy filmu nie powalili mnie na kolana. Nie podobała mi się gra aktorska Lautnera uważam ,że powinien poszukać dla siebie innego gatunku filmowego. Uważam ,że reżyser bał się wprowadzić do filmu coś nowego co mogło by odróżnić ten film od reszty tego typu.

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Ja uważam że lipnie oceniasz filmy i się nie znasz jeśli oceniasz badziewia na 10 a dobre filmy od 6 w dół.

Adameczek1995

O co Ci chodzi podałam dobre argumenty. Po dwa dlaczego podważasz mój gust filmowy? Ja również mogę wejść i zobaczyć jakie Ty filmy oceniasz, a tego nie zrobię bo w przeciwieństwie do Ciebie używam mózgu i wiem ,że każdy woli inne filmy..

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Dobrze ale jeśli oceniasz film to sam negatyw a film miał na tyle plusów powiem nie ładnie miał w ch*j plusów że zasługuje spokojnie na 8-9 ale Tobie się nie podoba bo nie byli brudni -.- i porównujesz do podobnych filmów otóż nie ma podobnej tematyki i takiej roli aktorskiej w tych Twoich podobnych filmach.. Reżyser wie wszystko lepiej od Ciebie i skoro Tobie się nie podoba to czekam na Twój film zobaczymy czy zadowolisz każdego..

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Ja bronię dobrych filmów szczególnie jak widzę krytykę która jest błachostką w filmie i tylko zaniżasz średnią ..... Jeśli się nie rozumie filmu to tak później jest.

Adameczek1995

Po to istnieje opcja dodaj komentarz oraz oceń film. W takim razie pisz do reszty osób które dały niższą ocenę. Dlaczego mam dać ocenę 8 skoro uważam ,że ten film nie zasługuję na taką ocenę? Nie mam zamiaru do kogoś się dostosowywać i podwyższać ocenę. Najwyżej film nie był w moim guście, broniąc ten film obrażasz również mnie :) Ponieważ krytykujesz mój gust. Doskonalę zrozumiałam tematykę filmu również to nie jest film na którym trzeba dużo myśleć by go zrozumieć. Zobacz są filmy które Ty również inaczej oceniłeś a nie krytykuję Cię :) I zapewniam Cię ,że reżyser również zdaje sobie z tego sprawę ,że film nie każdemu przypadnie w 100% do gustu.

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Dobrze że jest to forum inaczej bym się z tobą nie mógł pokłócić haha :D wcześniej wspominałaś podobna tematyka podaj tytuł rzucę okiem lub może to widziałem ^^.

Adameczek1995

The Call, Uprowadzona tematyka o porwaniu i te dwa filmy bardziej mi się podobały ;) Ewentualnie 3096 dni ale fabułą trochę odstaje.

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

The Call zamierzam obejrzeć natomiast Uprowadzona widziałem obie części zamierzam także zobaczyć trzecią to także dobry film mocno doceniam ;))) Ale porwanie lepsze od Uprowadzonej niby tematyka ta sama lecz różnią się bardzo te filmy :) Jak dla mnie oczywiście ! Ale nie rozumiem na prawdę tylko 6 ? XDDD Ja nie dałem 10 tylko dlatego że było bardzo mało scen walki (jak dla mnie) i nie mam się do czego przyczepić efekty , pomysł , tematyka , rola aktorska po prostu nie mam do czego ale żeby do brudu xD?

Adameczek1995

Tak tylko 6 :) Niestety nie zmienię oceny.

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

daj 8 żeby było fajno ;D dla mnie haha xd

Adameczek1995

I co ja z tego będę mieć? :D

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

wirtualnego kusiola ;* XD satysfakcje że podwyższysz notę filmowi który na to zasługuje :D.

Adameczek1995

Nie :C Lepiej dostać uczciwe 6 niż naciągane 8 :)

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Ojj tam naciągane zaraz ja aż 9 dałem za to że mało walk a umiał sztuki walki :D ale 6 ;CCCCCC

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Zobacz sobie 72 godziny tylko tam też nie daj oceny 6 XD

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

Zobacz sobie 72 godziny tylko tam też nie daj oceny 6 XD

Adameczek1995

haha specjalnie dla Ciebie obejrze i postaram sie nie dac 6 :3

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

miło :) ale też nie niżej hahah :D

ocenił(a) film na 9
Belfegor6

No i polecam non-stop :D ogólnie wejdź sobie do mnie tam jest fajnie xD

ocenił(a) film na 6
Belfegor6

Zgadzam się z tobą ! Denerwowała mnie gra aktorska Lautnera bo nie pokazywał prawie żadnej miny . Również zauważyłam że najpierw skręcił nogę potem chodził normalnie a potem znowu skręcona noga .

ocenił(a) film na 4
Belfegor6

Zgadzam się również. Tematyka filmu= ciekawa; wykonanie i reżyseria-= masakra....W filmie można się było doszukać tyle abstrakcyjnych i sztucznych scen, że aż mdliło... a szkoda, bo to naprawdę mógł być dobry film.