Może to szczegól,ale 1wszy raz widzę,żeby jakiś film mial 3% (!) w średniej ocenie krytyków zebranej na popularnym serwisie rottentomateos.Że co?Że powinienem się na wlasne oczy przekonać jak marny jest to film?Nie zaryzykuję...
Nie obraź się,ale prędzej uwierzę grupie krytyków z rt niż tobie,transformersie. Chociaż mam dla ciebie i dobrą wiadomość-jego średnia ocen podskoczyla z 3 do 4%.
Wcale się nie dziwię, ten film zdążył mnie powalić swoim poziomem już w trailerze:) A najlepszy jest główny aktor, powinni dla niego zrobić coś takiego:
http://c.wrzuta.pl/wi9037/7027cb7f0005fcf9455c525b/giertych
No i co z tego że ma 4%? Dla mnie mógłby mieć nawet 0,5%.
Fakt film nie był wyśmienity, był poprostu dobrą rozrywką.
A-wedlug twojej oceny filmwebowej-nawet bardzo dobrą rozrywką. Pozostaję w wierze iż na tak wysoka ocenę nie mial wplywu fakt zainfekowanie groźnym i popularnym-zwlaszcza wśród nastolatków-wirusem "Zmierzchu".
To jest znana destrukcyjna witryna internetowa. Zalecane jest NIEODWIEDZANIE tej witryny. szczegółowy raport przedstawia zagrożenia bezpieczeństwa w tej witrynie.
Ta witryna internetowa została zablokowana ze względów bezpieczeństwa. Przejdź do witryny Symantec zawierającej dodatkowe informacje na temat wyłudzania danych i zabezpieczeń internetowych.
zgadzam sie, na forum mozna lyknac spyware/virus. Bylem raz i juz nie bede wiecej
Aha, nie doczytałem. Norton cośtamcośtam, pewnie Internet Security. Osobiście postawiłem krzyżyk na tym badziewiu jeszcze w tamtym tysiącleciu.