Zaczne troszkę inaczej.... Świętej pamięci Tomasz Beksiński napisał kiedyś w czasopiśmie TylkoRock, że jego zdaniem filmy będą schodizć na dno.... i Boże jaką cholerną racje miał (jedynie ominęła Go trylogia Władcy Pierścini i pare innych filmów). Film wysokobudżetowy, z paroma dobrymi aktorami i niestety wyszło... coś. Pana Taylor'a od teraz będę omijał szerokim łukiem, na Zmierzchu jego aktorstwo powinno się zakończyć. Zresztą nierozumiem zupełnie dlaczego tego typu filmu w ogóle powstają... po co? 1 dać nie mogę bo dno totalne to nie było... ale na miano średniego trzeba sobie zasłużyć... niestety ten film tego nie robi. Pozdrawiam:)
To powiedz kolego co Cię skusiło żeby ten film obejrzeć?Nie czytasz recenzji i bierzesz film do domu!?
Mi wystarczy spojrzeć na okładkę aby wiedzieć czy film jest "coś" warty;-)
Faktycznie okładka określa wartość a może i treść filmu. Denna tak samo jak film. Film typowy dla niewybrednego widza, który z kubłem popkornu zasiądzie przed ekranem i siorpając colę włączy się w nurt akcji... zwłaszcza, że jest ona bez sensu. Typowa Ameryka. To kraj prostaków i dla takich robi się filmy. A my niestety jesteśmy zalewani tą tandetą...