PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564462}

Porwanie

Abduction
2011
6,4 63 tys. ocen
6,4 10 1 62813
3,3 6 krytyków
Porwanie
powrót do forum filmu Porwanie

nie oglądałam tego filmu watro oglądnąć czy nie ?

agnieszka25xd

Moim zdaniem warto. Dzieje się, czasem można się pośmiać. Dawno oglądałam, ale wiem, że jest na prawdę dobry. ;3

agnieszka25xd

Też polecam... jest naprawdę SUPER;]

agnieszka25xd

Moim zdaniem film beznadziejny.Taylor nie popisał się aktorstwem, przez cały film miał jedną minę.Szkoda czasu :)

agnieszka25xd

dzięki

agnieszka25xd

Jak masz 14-16 lat to pewnie Ci się spodoba.

ocenił(a) film na 7
agnieszka25xd

zależy na co się nastawiasz, fabuła jest całkiem ciekawa, ale motyw miłości nastolatków zabija cały film. Do tego super gwiazda ze zmierzchu jak już ktoś wcześniej powiedział ma przez cały czas jedną minę :D Jak dla mnie zmarnowany pomysł na dobry film... Jak chcesz ambitniejsze kino ale w podobnym klimacie to zobacz Taken/Uprowadzona.

ocenił(a) film na 2
agnieszka25xd

Film bardzo słaby, wątek kryminalny pełna dziur i braku logiki, wątek miłosny, takich jakich wiele nic nowego. Muza w ucho mi nie wpadła, efektów właściwie nie ma. Aktorstwo kiepskie, co Sigourney Weaver robi w tym chłamie to nie wiem. Myślę że dla dorosłego widza film będzie stratą czasu.

agnieszka25xd

Lekki film z ciekawą fabułą, można włączyć po ciężkim dniu pracy ;p Ja z ciekawości obejrzałam, jest dostępny na VOD na Nce…

agnieszka25xd

moim zdaniem fajny. i nic poza tym. jakoś nie porwał mnie.

ocenił(a) film na 7
agnieszka25xd

Arcydzieło to to nie jest, ale film jest prosty, lekki i przyjemny.

ocenił(a) film na 3
agnieszka25xd

jak nie ma się co zrobić z wolnym czasem, a chcę się pooglądać coś lekkiego, mało ambitnego (w sensie nie wymagającego analizowania tego co się dzieje, żeby się nie pogubić) to tak-warto ;)

ocenił(a) film na 5
agnieszka25xd

Można, ale nie trzeba :P Taki "Bourne" dla nastolatek ;]

ocenił(a) film na 6
Sol

dobrze powiedziane, ;)

agnieszka25xd

Można do 30 minuty, do tego czasu film wydaje się być jeszcze interesujący ale zaraz przychodzi dwóch gości z bronią których jego matka spokojnie okłada... więc koniec.