Moim zdaniem warto. Dzieje się, czasem można się pośmiać. Dawno oglądałam, ale wiem, że jest na prawdę dobry. ;3
Moim zdaniem film beznadziejny.Taylor nie popisał się aktorstwem, przez cały film miał jedną minę.Szkoda czasu :)
zależy na co się nastawiasz, fabuła jest całkiem ciekawa, ale motyw miłości nastolatków zabija cały film. Do tego super gwiazda ze zmierzchu jak już ktoś wcześniej powiedział ma przez cały czas jedną minę :D Jak dla mnie zmarnowany pomysł na dobry film... Jak chcesz ambitniejsze kino ale w podobnym klimacie to zobacz Taken/Uprowadzona.
Film bardzo słaby, wątek kryminalny pełna dziur i braku logiki, wątek miłosny, takich jakich wiele nic nowego. Muza w ucho mi nie wpadła, efektów właściwie nie ma. Aktorstwo kiepskie, co Sigourney Weaver robi w tym chłamie to nie wiem. Myślę że dla dorosłego widza film będzie stratą czasu.
Lekki film z ciekawą fabułą, można włączyć po ciężkim dniu pracy ;p Ja z ciekawości obejrzałam, jest dostępny na VOD na Nce…
jak nie ma się co zrobić z wolnym czasem, a chcę się pooglądać coś lekkiego, mało ambitnego (w sensie nie wymagającego analizowania tego co się dzieje, żeby się nie pogubić) to tak-warto ;)