Zapowiada się ciekawie. Fajnie będzie widzieć Lautnera w czymś innym niż tylko w roli wilkołaka ;D
"to obejrzyj rekina i lawe" hahaha! pięknie skwitowane :]
a tak szczerze powiedziawszy, to jakoś nie widzę Lautnera jako 'dobrego aktora', co najwyżej "top teen actor". no ale... niech pokaże co potrafi, o ile w ogóle coś umie.
Najbardziej dziwi mnie nazwisko reżysera John Singleton, zrobił kilka dobrych filmów a to co teraz promuje to głupia historyjka dla dzieci. Syn super szpiegów ukryty przez swojego ojca u swoich przyjaciół. Po 16 latach dziewczyna chłopaka odkrywa, że na super stronie, że on to nie on i mówi mu o tym. Była to podpucha tajnej komórki rządowej i teraz jakaś organizacja na niego poluje. Chłopak trenował zapasy a teraz prowadzi samochód jak prawdziwy kierowca rajdowy, zna chyba każdą sztukę walki, pokonuję 2 razy cięższych, 2 razy silniejszy, szybszych przeciwników od siebie, którzy trenują kilka naście lat. Z broni palnej strzela jak mistrz olimpijski. Tego bym się nie spodziewał, że od tego reżysera może wyjść coś takiego, liczyłem bardziej na jakiś mroczny, mocny film sensacyjny/thriller a nie kiczowaty film dla małolatów.
Zapowiada się ciekawie ?! Zapowiada się MEGA NUDNO i PRZEWIDYWALNIE. Nie mam pojęcia, po co powstaje film, który nie ma nic w sobie.