PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564462}

Porwanie

Abduction
2011
6,4 63 tys. ocen
6,4 10 1 62808
3,3 6 krytyków
Porwanie
powrót do forum filmu Porwanie
ocenił(a) film na 1
nowkris

Dla Kasy, gdyby nie wystąpił w zmierzchu to by go nigdy do tego filmu nie wzięli, no chyba że by grał za darmo.

ocenił(a) film na 3
Valeriusz

Nic dodać ni ująć;)

nowkris

Jestem wielce ciekawa, jak wygląda twoja gęba... Ale żeby z zazdrości od razu zniechęcać ludzi do filmu?

Colorfull

Nie z zazdrości, tylko mój pies ma inteligentniejszy wyraz twarzy (pyska), niż to bożyszcze nastolatek ;)

nowkris

Twój pies jest inteligentniejszy niż on? Poznajesz to zapewne po wyrazie jego pyska jak sądzę... W takim razie gratulujemy i tobie inteligencji... Skoro tak to musisz udać się do specjalisty. Masz poważne problemy ze sobą:):) Nie przepadam za Taylorem w Zmierzchu, ale nie oceniam od razu wszystkich filmów z nim po tym jednym. Zesztą jak to możliwe, że po wyrazie twarzy wiesz kto jest inteligenty a kto nie?! Zapamiętaj, to, że coś wygląda na takie, wcale takim być nie musi...

lonley

Zamiast innych wysyłać do specjalisty zastanów się czy nie wypadało by odwiedzić okulisty samemu. Nikt nie pisał o inteligencji aktora tylko o jego wyrazie twarzy, który faktycznie najbystrzej się nie prezentuje. ;P

extrimo

Hm... Rzeczywiście nie zrozumiałam wypowiedzi... W każdym razie przepraszam, za obrażenie kogokolwiek...
Mam jeszcze jedno pytanie:):) Co to znaczy, że nie prezentuje się najbystrzej?! Bo już sama nie wiem czy mam oglądać ten film, czy odpuścić go sobie ze względu na aktora czy jego gry aktorskiej :) Przepraszam jeszcze raz jeśli kogoś uraziłam... :):)

lonley

Film filmem, aktor aktorem. ;) Najlepiej sama sprawdź jak Taylor sprawdził się w tej roli. pozdrawiam

extrimo

no nie wiem: nazwanie kogoś troglodytą wg mnie ewidentnie odnosi się do jego inteligencji.. a raczej jej braku - wg autora tematu

nowkris

No nie wiem widziałam już gości co mieli twarze jak autentyczni troglodyci a okazało się że to bardzo mili i sympatyczni ludzie na dodatek wysoce inteligentni.Wyraz twarzy(podobnie jak sama twarz) potrafi niestety zmylić i to mocno .Co do samego aktora ciężko oceniać mi aktorskie umiejętności skoro on właściwie nie grał tylko walczył i uciekał ale sam film jakoś mnie nie zachwycił widziałam lepsze.Z drugiej strony od 17latka z małym aktorskim doświadczeniem nie wymagam cudów,ocenię go jak naprawdę zacznie grać w filmach a nie pokazywać ciało.

Colorfull

Przecież on w ogóle nie jest ładny, ma paskudny ryj bulldoga, nie wiem jak on może być idolem nastolatek.

nowkris

Nie ośmieszaj się proszę. Co o nim wiesz ? To że jest "dobrze" zbudowany nie znaczy, że jest głupi. to tak jakbyś uznał że dziewczyna jest głupia bo ma duże cycki i jest ładna

użytkownik usunięty
Colorfull

On ma racje. A ty se cycki usmaz.

Colorfull

hmmm ktoś tu wycenił zmierzch na 10/10 i wszystko jasne xD i taylor też dostał 10/10 xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nowkris

Mi się bardziej podobały brwi niczym Marian Krzaklewski - Lily Collins.

nowkris

najbardziej razi mnie jego gęba i wzrost, przykurcz od ziemi nie odrósł i wielki hero się zrobił. żal!

galadriela

Aleś wyskoczyła! Piszemy o jego urodzie, a nie o wielkości wacka! Idąc typ tropem wogóle powinni zabronić grać wszystkim poniżej 180, albo co tam - 190! Słyszałaś kiedyś ile wzrostu ma np. taki nominowany do wielu nagród Tom Cruise?

nowkris

hehe ale gębę to mogłeś skomentować, to ja mogę skomentować że jest za niski do takiej "budowy" ciała. Hasło "uroda" odnosi się do wielu rzeczy.

galadriela

fakt faktem z ryja podobny do sprzedawcy kebabow.... nadal by sie do roli w power rangers!

nowkris

Ta laska, co gra, też nie lepsza - ma brwi jak mój dziadek ;)

nowkris

O gustach się nie dyskutuje.
Może zamiast obrażać wszystkich po kolei napisz że film ci się poprostu nie podobał.
Albo ja jesteś zazdrosny albo ja już sam nie wiem.
Nie znasz go, nic nie wiesz o jego inteligencji, poglądach i życiu to do jakiej cholery masz prawo pisać takie bzdury? Niektórym się on podoba, a niektórym nie, ale czy to znaczy ze masz nagabywać innych przeciwko temu aktorowi, ty wyraziłeś swoje zdanie, teraz inni wyrażą swoje. Niekoniecznie podobne do twoich.

Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Anscenic

Ludzie spokojnie! Film nie byl wcale taki zly. Wiadomo ze Taylora bedzie sie kojarzyc teraz tylko ze Zmierzchem, ale bez przesady. Nie jest takim zlym aktorem. Calkiem niezle zagral

Juumper08

hahaha xDDD Ja z was nie mogę. Poprawiacie ludziom samopoczucie xD Nic dodać nic ująć