PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564462}

Porwanie

Abduction
2011
6,4 63 tys. ocen
6,4 10 1 62852
3,2 4 krytyków
Porwanie
powrót do forum filmu Porwanie

Taylor Lautner mi się podoba ,ma fajną klatę ..coś takiego przyciągającego uwagę.Fajnie
wygląda w skórzanej kurtce <3 W zmierzchu ''patrze głównie na niego.W dodatku wg mnie
jest jednym z najzdolniejszych młodych aktorów.

pati1109

Dziecinko takie komentarze to na jego profilu, a nie na temat filmu... Rozumiem, że ogarnia Cię fascynacja jego osobą, ale innych nie musisz karmić swoją słowną masturbacją;-)

ocenił(a) film na 7
Marcus_gd

żałosne... ,, masturbacją '' ? dowartościowujesz sie takimi tekstami ,myślisz ,że błyszczysz ?

pati1109

Zgadzam się z tb całkowicie. Też w Sadze Zmierzch patrze tylko na niego jak patrze na Patinsona to rzygać mi się chce a taylor jest taki ładny i wogle. <3 kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
użytkownik usunięty
pati1109

zboczone dupy!!!

ocenił(a) film na 2
pati1109

Niech zgadnę,Pati jest pewnie kolejną nastolatką kochającą się w dzieciakach typu Lautner.Spoko,kiedyś zmieni gusta :)
Film porażka,ale w sumie dla małolatów dobry.Jakiś romantyczny wątek jest,akcja też.Gdybym miałam 15 lat mniej może nawet by mi się spodobał.Haha.
Gwiazdka dla Sigourney.Uwielbiam ją.

ocenił(a) film na 7
aerivin

On nie jest dzieciakiem i jest przystojny a przeciwieństwie do starych dziadów takich jak Deep czy Pitt którymi jarają się stare ,nie wyżyte babska.

ocenił(a) film na 2
pati1109

Aha.Jestem niewyżyta.NIEWYŻYTA,dziecinko ;) nad ortografią proponuję popracować :))

pati1109

sory, ale jesteś kurde zajebiście żałosna.

dawno się tak nie uśmiałam, czytając wypowiedzi na Filmwebie....
przecież Lautner to takie totalne drewno, te same miny, pozy, tylko cały czas by klatę pokazywał, zero jakiegoś aktorstwa na poziomie... Jest naprawdę wiele innych młodych, przystojnych aktorów, a Ty się jarasz akurat nim...Aale w sumie jak podobał Ci się Zmierzch, "Kevina w nowym jorku" oceniasz na 10 a "Kill bill" na 4, to juz zaczynam wszystko rozumieć...

Ale dorośniesz do ambitniejszych filmów, masz czas.

Jeszcze będziesz się śmiała z siebie.

LOL.