PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564462}

Porwanie

Abduction
2011
6,4 63 tys. ocen
6,4 10 1 62813
3,3 6 krytyków
Porwanie
powrót do forum filmu Porwanie

Włączałam z myślą, że skoro główną rolę otrzymał młodociany wilkołak, to nic dobrego z tego być nie może. Jakże się myliłam! Naprawdę fajne kino. Jestem zaskoczona, pozytywnie.

ocenił(a) film na 3
Cartner

Ja także do tego filmu podchodziłem sceptycznie i niestety nie zawiodłem się w swoich przewidywaniach. Fabuła była do bólu przewidywalna, dialogów mogłoby w sumie nie być. Wyraz twarzy wkurzonego Taylorka był nad wyraz komiczny, podobnie zresztą jak przerażenie Lily Collins. W ogóle ten chłopak ma coś nie tak z twarzą, nie dziwię się, że porównują go do lamy :)

ocenił(a) film na 3
skalp_el

Miałam napisać dokładnie to samo, więc powiem tylko, że zgadzam się z Tobą w zupełności. Bardzo słaby film, strata czasu. Nie rozumiem skąd tak wysoka ocena na filmwebie, gdzie tyle dobrych filmów i seriali ma ocenę zaniżoną... Większość seansu zastanawiałam się, co takiego widzą dziewczyny w tym aktorze (w końcu ma mnóstwo fanek) i nie wymyśliłam co to może być... Swoją drogą, z tą lamą naprawdę coś jest na rzeczy, haha.

ocenił(a) film na 7
Cartner

Ja również zostałam pozytywnie zaskoczona:) Podeszłam do filmu sceptycznie, z powodu głównego aktora, ale jak się okazało, należała mu się szansa.

ocenił(a) film na 4
Cartner

dla mnie ten film to niewypał
pomysł ciekawy ale gorzej z realizacją
gra aktorska na poziomie szkoły podstawowej :/
Taylor ma w sobie tyle drewna co leśniczówka Koła Łowieckiego w Pierdziszewie Górnym
rozbieranie go do spodni nie uratowało filmu ;) choć muszę przyznać że chłopak lubi ćwiczyć

fabuła niestety też przewidywalna do bólu

film sprawdza się przy prasowaniu stery koszul - zerkasz na ekran od czasu do czasu i nic nie tracisz ;)))