Z całym szacunkiem do głównego bohatera, ale wygląd też trzeba mieć a ten gość wygląda grzecznie mówiąc jak małpka. Niekiedy nie mogłem się skupić na filmie a tylko na jego facjacie. Skąd go wytrzasnęli? Film generalnie taki na odprężenie, trochę mnie irytuje taki lans amerykańsko-młodzieżowy, że "co to nie oni" ale ogólnie jak komuś się nudzi to może looknąć. 5/10 pozdrawiam
zgadzam się że słaba produkcja, gdybym miała iść do kina to bym żałowała że wydałam pieniądze, ale tak o sobie pooglądać dla zabicia czasu można
Co do aktora to kto powiedział że aktorzy muszą być ładni? bo ja pierwsze słyszę, jest mnóstwo osób (chociażby Woody Harrelson, Bill Cosby, Danny Trejo, John C. Reilly czy Steve Buscem) w tej branży jak to nazywają, którzy urodą nie grzeszą, ale to im niczego nie ujmuje bo są świetni w tym co robią, a wszyscy pięknych i młodych grać też nie mogą, bo tak w życiu nie ma to i w telewizji nie będzie
Heh, no masz rację dorotko, może moja myśl wyniknęła stąd, że nie mogłem pogodzić jak to ująłem wcześniej lansu amerykańsko-młodzieżowego z takim fejsem:) Ale właśnie z drugiej strony taka twarz zostaje zapamiętana:) no i może nudzą się już pięknisie.
Nie zgadzam się z tym zupełnie według mnie Taylor Lautner jest bardzo przystojny. Jest to mój ulubiony aktor. -.- a takie uwagi o jego wyglądzie zatrzymajcie dla siebie komętarze są po to rzeby wyrazić opinie o filmie a nie o bochaterze i jego wyglądzie O.o
właśnie, że forum jest po to, aby wyrażać swoją opinię nie tylko o filmie, ale i o aktorach, którzy grają i nikt nikomu tego nie zabroni
a aktorzy jak nie chcą być oceniani to niech się nie angażują w branże, która się kręci w ogół subiektywnych opinii widzów i mediów-takie prawo
ps ile ty masz lat, że takie błędy ortograficzne robisz?
Całe życie będziesz "bochatersko" dodawać w "komętarzach", że masz "dyzortografię"? Zacznij czytać książki!!
Zgadzam się :-) Aktor z buzi małpowaty i mało apetyczny. Pomysł na film ciekawy...sama produkcja średnia.5/10.
Podpisuje się pod tym, aktor trochę z twarzy małpkowaty ,ale zabłysnął w filmie zmierzch to teraz będą go obsadzać także pewnie w innych filmach.Jak dla mnie aktor troszkę mało charakterystyczny i trochę mało charyzmatyczny.