PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1169}
7,5 147 tys. ocen
7,5 10 1 146662
7,6 44 krytyków
Poszukiwany, poszukiwana
powrót do forum filmu Poszukiwany, poszukiwana

Najlepszy!

ocenił(a) film na 8

Genialny film. Zdecydowanie najlepsza polska komedia :)

użytkownik usunięty
AnnaMa

dokładnie. brakuje teraz takich komedii. spójrzmy np. na film Weekend czy Och Karol 2...

ocenił(a) film na 8

Och Karol 2 to tylko marna podróbka oryginalnej wersji, która jest dla mnie mistrzostwem świata :) ale jak mówią, lepsze jest wrogiem dobrego.
A Weekend trzeba chyba potraktować po prostu jak zachciankę nadzianego polskiego celebryty..

ocenił(a) film na 7
AnnaMa

Nie przesadzasz?

ocenił(a) film na 10
AnnaMa

Film po prostu uwielbiam, oglądałam nieskończoną ilość razy i jeszcze mi się nie znudził.

AnnaMa

a wiecie ile bylo problemow z cenzura?.... Jakze to tak? Gosposia zarabiajaca wiecej niz urzednicy panstwowi... :)

ocenił(a) film na 10
AnnaMa

Film naprawdę wybitny, gra aktorska najwyższej klasy Pokora i Dobrowolski po prostu powalają. Dyrektor jest kwintesencją tamtej rzeczywistości. Miód.

tomislaf

Jerzy Dobrowolski za ten jakze znaczacy epizod, powinien dostac tytul honorowego mieszkanca osiedla, w ktorym zglosil "poprawki urbanistyczne"... W Krakowie, na Pradniku czerwonym jest rondo im Stanislawa Barei, wiec moze i Warszawka sie zdobedzie?

Havard

Film, który bawi mnie za każdym razem, a już parę razy się go obejrzało ;) Uwielbiam postać Marysi! :)

Weronekk

no......(noworoczna odpowiedz) zdrowia i czegostam w nowym roku