PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=824938}

Poziom mistrza

Boss Level
2020
6,5 13 tys. ocen
6,5 10 1 13124
6,1 9 krytyków
Poziom mistrza
powrót do forum filmu Poziom mistrza

Jedynym sensownym wyjaśnieniem na tak wysokie oceny tego badziewia jest to, że gimbaza utknęła w domu na lockdownie, pozakładała konta gdzie się da i szaleje teraz na filmwebie, innego, logicznego NIE MA!!!!!!
Nie będę rozwodzić się nad fabułą i grą aktorską, bo ich po prostu brak. Dawno nie zmarnowałem sobie 2 godzin takim syfem.

ocenił(a) film na 1
NIEZMIENNIEZMIENNY

zgadza sie

użytkownik usunięty
LANC1980

typowe ujadanie gimbusa. a lekcje odrobione?

a gały opier.d. ne na pobliskim dworcu ? nie? to do roboty !

ocenił(a) film na 8
NIEZMIENNIEZMIENNY

ja akurat mam 41 lat wole bardziej ambitne filmy niż Boss Level, ale ten był super.Świetna rozrywka. ps widziałeś 26 filmów i się znasz

tomek221079

No to jesteśmy rówieśnikami o odmiennych gustach, choć również u mnie na topce kino które zmusza do myślenia a nie tępego gapienia się w ekran, jak po zastrzyku z Fenaktilu. To że na filmwebie mam ocenionych kilka pozycji, nie świadczy o tym że widziałem 20 filmów, oglądam je praktycznie codziennie, nie codziennie jednak wchodzę na filmweb żeby je ocenić lub opisać. Przeważnie wchodzę tu żeby sprawdzić opinie i oceny zanim coś obejrzę, ale od niedawna zauważyłem pewna tendencje, mianowicie im film głupszy, tym ma wyższe oceny ,stąd mój komentarz.

użytkownik usunięty
NIEZMIENNIEZMIENNY

'dopoki nie wszedlem do internetu nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow' (St. Lem).

ocenił(a) film na 9
NIEZMIENNIEZMIENNY

"zauważyłem pewna tendencje, mianowicie im film głupszy, tym ma wyższe oceny ,stąd mój komentarz."
I oczywiście nawet przez myśl ci nie przeszło że to widocznie z tobą jest coś nie tak? Jakiś rodzaj egocentryzmu połączony z IQ dzisiejszych czasów?

Damian_Boj

Oceniając ten gniot na 9 chłopcze płaskostopcze, dałeś dobitny przykład, że sugerowanie się ocenami na filmwebie jest jak chodzenie do burdelu żeby się poprzytulać, i to jest właśnie IQ dzisiejszych czasów, tiktokowe matołki i ich opadające szczęki na widok byle gówna klasy B.

NIEZMIENNIEZMIENNY

Ja na szczęście wyłączyłam po kilkunastu minutach, takie to było beznadziejne. Źle grane, niewciągające i wtórne. Ostatnio dużo powstaje takich filmów drugiej, a może trzeciej kategorii.

użytkownik usunięty
Margo_M

wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.

NIEZMIENNIEZMIENNY

PS. I ten "humor"! Że gość w żółtym ubranku przewrócił się w barze. Ha ha.

użytkownik usunięty
Margo_M

wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.

Margo_M

Dokładnie, żenada.

użytkownik usunięty
NIEZMIENNIEZMIENNY

typowe ujadanie gimbusa. a lekcje odrobione?

Stary, jarasz się jakimś badziewiem i krytykujesz ludzi, że mają odmienne zdanie? Atencji przyszedłeś tu szukać czy jaki ch*j, po ryju na zdjęciu widać że kilkanaście wiosenek za tobą i próbujesz tu zabłysnąć swoimi wypocinami ? Mam pewną sugestię i niech to będzie rada dla ciebie na lata, zanim położysz swoje koślawe paluszki na klawiaturze, upewnij się proszę, że są podłączone do mózgu. A teraz wracaj do lektury i zadań domowych cienki jak sik pająka biedaczku.