PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297156}

Prosto w serce

Music and Lyrics
2007
6,6 74 tys. ocen
6,6 10 1 74328
6,0 24 krytyków
Prosto w serce
powrót do forum filmu Prosto w serce

Jestem zachwycona. Niesamowicie uroczy i zabawny film:)

maggie_16

ja jeszcze nie widziałam, ale juz nie moge sie doczkać!:) chyba w srode pojde do kina:) uwielbiam komedie romantyczne!

ocenił(a) film na 10
lola_23

Idz nie pozalujesz ten film jest naprawde slodki:)

ocenił(a) film na 6
maggie_16

popieram, bardzo fajny film. Rozluźniający, z zabawnymi dialogami, w dobrym smaku, świetny Hugh Grant i dużo muzyki. Plus pastisz na wszystkie gwiazdki typu Britney;) Sympatyczne i relaksujące.

ocenił(a) film na 7
Arlin

Odprężający film <nawet jak ktoś kopie cię w krzesło w kinie>, świetna muzyka.

ocenił(a) film na 9
maggie_16

Baardzo fajny i przyjemny film ;)
Chyba zacznę słuchać popu xD

Oktawia_

I said I wasn't gonna lose my head, but then pop! goes my heart.
I wasn't gonna fall in love again, but then pop! goes my heart.
xDxD

ocenił(a) film na 10
maggie_16

Film jest naprawdę REWELACYJNY! Bardzo zabawny i kolorowy :)). Również jestem zachwycona filmem, grą aktorów jak i muzyką :))) mm....I've been living with the shadow over head...itp:D suuper naprawdę!

ocenił(a) film na 9
maggie_16

bardzo miły filmik.jeszcze lepsza muzyka - pop!goes my heart jest swietne. nawet hugh grant mnie nie denerwował :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
maggie_16

Miałam okazje obejrzeć film..
Z początku wydawał mi się strasznie nudny...
No cóż, wiadomo,że komercja musiała się wkraść... no i zakończenie też było do przewidzenia.
Jednak nie zanudziłam się na śmierć.. piosenki może niezbyt powalające,ale przyjemne... zawsze lepiej wybrać się na jakiś film niż siedzieć w domu i sie nudzić..
Hugh Grant pomimo upływu lat wciąż ściaga grono fanów (a raczej fanek) przed kinowe ekrany

ocenił(a) film na 8
maggie_16

Świetny!!!!!!!!!!!! Zabawny i słodki!kawałki z filmu do tej pory chodzą mi po głowie. suuuuuuuuuuuuper! Warty obejrzenia ;)