Jak dla mnie kompletnie bez rewelacji . Troche nudny , troche blee :)
Po 80 % filmu myślałem o ocenie 6/10 , ale trzeba przyznać że końcówka była bardzo dobra dlatego wystawiam 7/10 .
Dla mnie za to totalnie bez rewelacji. Gdzie było napięcie w tym filmie? Stosunkowo dobra "końcówka" nie uratuje całości.
by ratowała, gdyby zachęciła do oglądnięcia filmu jeszcze raz, ale film jest mało złożony i średnio psychologiczny. Końcówka dobra, ale generalnie film bez rewelacji.
dałam 9/10 bardzo ciekawy ale końca spodziewałam się bardziej powalającego:) myślałam że bardzo mnie zaskoczy:) i nie wiem czemu ale je mąż mnie bardzo irytował miał brwii takie jak by je sobie markerem nakreślił,
widać koleżanko mało filmów obejrzałaś skoro ten jest najlepszym, który widziałaś. Średnia not nie kłamie 7.4 czyli coś pomiędzy dobry a bardzo dobry z czym się w zupełności zgadzam. Film ten nie ma szans na status kultowego jakimi są zapewne Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction czy Forrest Gump. Przyznawanie noty 10 jest mocno przesadzone (10-arcydzieło!) Myślę, że kinematografia wiele by nie straciła gdyby ten film w ogóle nie powstał.
Nie tyle o filmie, co o 'otoczce'. Mianowicie, plakat filmowy do 'Premonition' jest moim zdaniem idealny w swojej prostocie.
In minus (teraz o filmie) - za szybko się domyślałem czego się spodziewać następnego dnia.
6,5/10 - szkoda, że nie ma połówek, to zaokrąglamy w górę ; )