PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84115
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

Świetny...

ocenił(a) film na 10

najlepszy jaki widziałam. Trzyma w napięciu. Brak mi słów. 10/10

ocenił(a) film na 8
ewelin_94

Aż tak świetny to nie był :D
Ale na miano Bardzo dobry zasługuje 8/10 ;))

ocenił(a) film na 7
ewelin_94

Jak dla mnie kompletnie bez rewelacji . Troche nudny , troche blee :)
Po 80 % filmu myślałem o ocenie 6/10 , ale trzeba przyznać że końcówka była bardzo dobra dlatego wystawiam 7/10 .

ocenił(a) film na 3
ewelin_94

Dla mnie za to totalnie bez rewelacji. Gdzie było napięcie w tym filmie? Stosunkowo dobra "końcówka" nie uratuje całości.

beatrysia

by ratowała, gdyby zachęciła do oglądnięcia filmu jeszcze raz, ale film jest mało złożony i średnio psychologiczny. Końcówka dobra, ale generalnie film bez rewelacji.

ocenił(a) film na 6
ThePrestige

dałam 9/10 bardzo ciekawy ale końca spodziewałam się bardziej powalającego:) myślałam że bardzo mnie zaskoczy:) i nie wiem czemu ale je mąż mnie bardzo irytował miał brwii takie jak by je sobie markerem nakreślił,

ocenił(a) film na 7
ewelin_94

widać koleżanko mało filmów obejrzałaś skoro ten jest najlepszym, który widziałaś. Średnia not nie kłamie 7.4 czyli coś pomiędzy dobry a bardzo dobry z czym się w zupełności zgadzam. Film ten nie ma szans na status kultowego jakimi są zapewne Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction czy Forrest Gump. Przyznawanie noty 10 jest mocno przesadzone (10-arcydzieło!) Myślę, że kinematografia wiele by nie straciła gdyby ten film w ogóle nie powstał.

użytkownik usunięty
ewelin_94

Ja się z tobą zgadzam świetny film 10/10!!

ewelin_94

Nie tyle o filmie, co o 'otoczce'. Mianowicie, plakat filmowy do 'Premonition' jest moim zdaniem idealny w swojej prostocie.
In minus (teraz o filmie) - za szybko się domyślałem czego się spodziewać następnego dnia.
6,5/10 - szkoda, że nie ma połówek, to zaokrąglamy w górę ; )

ocenił(a) film na 10
ewelin_94

kocham go, za każdym razem mnie wzrusza. koniec zaskakujący, przesadna miłość też nie jest wskazana. do tego Cole z "Czarodziejek" przyciągnął moją uwagę ^^
oceniłam na 10 bo mało jest filmów, do których wracam.