PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84116
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

4/10

ocenił(a) film na 4

Beznadziejny 4/10. Dobre jest tylko 10 pierwszych minut tego filmu a potem... Nie polecam.

madziak2004

oooo w dziesięć minut naprawdę dużo się dowiedziałaś przez ten film:-/
tobie może i się nie podobał ale innym podobał ,każdy ma swoją opinie ale wiedz że 10 min filmu to za mało na stwierdzenie że jest film beznadziejny powiedz mi tylko co w tym filmie takiego beznadziejnego było?? że aż twoja ocena to 4??

ocenił(a) film na 4
star33

Po pierwsze - obejrzałam cały film i tak też wynika z mojej wypowiedzi.
Chodziło mi po prostu o to, że przez pierwsze 10 minut film zapowiadał coś w miare ciekawego [intrygujące było to, że jednego dnia kobieta dowiaduje sie o śmierci męza a drugiego jest on cały i zdrowy.]. Potem jednak zamiast tego "ciekawego" rozwiązania mamy zupełny metlik z wileloma niescisłościami w fabule (np. blizny córki - nie ma ich w czwartek mimo, ze pokaleczyła się we wtorek). Poza tym zupełnie nie przekonała mnie Sandra Bullock w jako głowna bohaterka. A samo zakończenie woła o pomstę do nieba! Dla mnie film jest beznadziejny i nudny. Powtarzam dla mnie a jak komuś się podoba... Cóż o gustach się nie dyskutuje.

madziak2004

Filmy psychologiczne zawsze sa tak zagmatwane, wiec jesli Twoj umysl nie jest w stanie pojac takiego filmu to przezuc sie na bajki. Z pewnoscia sobie poradzisz w odgadnieciu fabuly..

ocenił(a) film na 4
Risae

W takim razie Ty musisz przeżucic sie na Mode na sukses- mało sensu i dużo zagmatwania. Twoja bystrość umysłu powoliłaby Ci na odgadnięcie co stało się w 1969 odcinku, mimo że nie obejrzałes poprzednich 1968.

Poza tym nie rozumiem ataków tego typu, każdemy ma inny gust i nie dyskutuje się o nich. Takimi atakami, tylko potwierdzasz, że nie umiesz uszanować czyjegoś zdania. I nie zamierzam odpowiadać na ataki oraz próby przekonywania mnie, że ten film jest psychologicznie skonstruowanym "arcydziełem".

madziak2004

Madziak, nie warto wdawać się w dyskusję. Mnie film również nie zachwycił.

ocenił(a) film na 8
Risae

Uszanuj to, że ma inne zdanie... czy to takie trudne? Czy zawsze jak komuś się nie spodoba film i się tym podzieli z innymi to jest od razu "atakowany"?

ocenił(a) film na 5
madziak2004

Mi też film nie przypadł do gustu. Przynudzał no i beznadziejne zakończenie jak dla mnie 4/10