A co powiecie na takie zakończenie:
Linda dzwoni do męża który właśnie jedzie do kochanki. Bohaterka oczywiście wie o romansie.
Kiedy mąż przez telefon wyznaje, że nie kocha Lindy, ta mówi mężowi, by spotkali się na 220
mili. Spotyka się tam z mężem i zabija go z zazdrości.
Pamiętajmy, że gdy policjant informował ją o "wypadku", nie wiedziała jeszcze o tym, że ona
sama jest sprawcą. Dzięki tej niewiedzy przed policjantem nawet nie musiała grać niewinnej
żony. Ciekawe byłoby przejście od zrozpaczonej żony z początku filmu do zabójczyni z samego
końca.
A tak poza tematem, dziewczynka wbiegająca w szklaną szybę we własnym domu to wyjątkowy
idiotyzm ze strony autorów.
jak się bierze za oglądanie filmu to się o nim nie czyta na forach bo prędzej czy później trafi się na coś, czego wolałoby się nie wiedzieć przed obejrzeniem.
Co Ty....? no tak, MUSIAŁAM przewidzieć, wiesz, takie PRZECZUCIE, że na forum filmu X przeczytam spojler filmu Y. Także nie powinnam wchodzić na forum ŻADNEGO juz obejrzanego przeze mnie filmu, bo może być tam spojler innego? logiczne ?
Sekretne Okno sam planuję obejrzeć po raz II, mimo że znam już zakończenie. Ponadto, jest wiele innych wartościowych filmów, więc nie ma się o co kłócić.
zgadza się, święta racja, lecz Użytkownik sugeruje mi,że nie powinnam czytać forum żadnego filmu - tak wynika z odpowiedzi, bo przecież "Sekretnego okna" forum nie odwiedzałam.. Ja w ogóle nie mam zamiaru się kłócić.
jeeejjj, więc czego miał dotyczyć tekst "dzięki za spojler". Mam się obwiniać że w wątku nie dotyczącym filmu Sekretne okno napisałam coś co zdradza fabułe tego filmu bo ktoś kto jeszcze go nie oglądał może to przeczytać??Bezsensu.