PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84115
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

A co powiecie na takie zakończenie:
Linda dzwoni do męża który właśnie jedzie do kochanki. Bohaterka oczywiście wie o romansie.
Kiedy mąż przez telefon wyznaje, że nie kocha Lindy, ta mówi mężowi, by spotkali się na 220
mili. Spotyka się tam z mężem i zabija go z zazdrości.

Pamiętajmy, że gdy policjant informował ją o "wypadku", nie wiedziała jeszcze o tym, że ona
sama jest sprawcą. Dzięki tej niewiedzy przed policjantem nawet nie musiała grać niewinnej
żony. Ciekawe byłoby przejście od zrozpaczonej żony z początku filmu do zabójczyni z samego
końca.

A tak poza tematem, dziewczynka wbiegająca w szklaną szybę we własnym domu to wyjątkowy
idiotyzm ze strony autorów.

ocenił(a) film na 7
okmanek

Ciekawe;-) Chyba nawet byłoby lepsze od tego rzeczywistego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
waragpi_groagpi

dzięki za spojler, bo brałam się za "Sekretne okno"

ocenił(a) film na 9
Wyskrobana

jak się bierze za oglądanie filmu to się o nim nie czyta na forach bo prędzej czy później trafi się na coś, czego wolałoby się nie wiedzieć przed obejrzeniem.

ocenił(a) film na 5
waragpi_groagpi

Co Ty....? no tak, MUSIAŁAM przewidzieć, wiesz, takie PRZECZUCIE, że na forum filmu X przeczytam spojler filmu Y. Także nie powinnam wchodzić na forum ŻADNEGO juz obejrzanego przeze mnie filmu, bo może być tam spojler innego? logiczne ?

ocenił(a) film na 5
Wyskrobana

Sekretne Okno sam planuję obejrzeć po raz II, mimo że znam już zakończenie. Ponadto, jest wiele innych wartościowych filmów, więc nie ma się o co kłócić.

ocenił(a) film na 5
okmanek

zgadza się, święta racja, lecz Użytkownik sugeruje mi,że nie powinnam czytać forum żadnego filmu - tak wynika z odpowiedzi, bo przecież "Sekretnego okna" forum nie odwiedzałam.. Ja w ogóle nie mam zamiaru się kłócić.

ocenił(a) film na 9
Wyskrobana

jeeejjj, więc czego miał dotyczyć tekst "dzięki za spojler". Mam się obwiniać że w wątku nie dotyczącym filmu Sekretne okno napisałam coś co zdradza fabułe tego filmu bo ktoś kto jeszcze go nie oglądał może to przeczytać??Bezsensu.

ocenił(a) film na 5
waragpi_groagpi

nie, nie masz się obwiniać, ale Twoja powyższa uwaga nie miała logicznego sensu. Ale ok, zakończmy to, bo złapię manię prześladowczą dotyczącą spojlerów:P pozdro.