PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84116
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

Jeśli Linda była świadkiem śmierci swojego męża, to dlaczego policjant ją o tym powiadomił ??
I czy to co widziała , pogrzeb itd, to były prorocze sny , czy poprzestawiane dni , które miały pomóc jej pogodzić się z mężem ?

Anheles

Według mnie, to własnie Linda "doprowadziła" do śmierci męża. Odpowiedź na to znajduje się na końcu filmu, dla mnie jest to coś w stylu "Memento" stymże, tam chodziło o amnezję tu Linda projektuje śmierć męża, wypadek córki. Na samym początku odsłuchuje wiadomość na sekretarce od męża o słowach, które jej powiedział w noc przed wypadkiem. Koniec filmu układa się w całość i dąży do początku filmu. Linda poprzez "wizje" śmierci i dalsze zdarzenia, które próbuje wyjasniać, kończy na drodze gdzie ma odbyć się wypadek, gdyby nie jej interwencja (prośba by zawrócił) być może losy męża potoczyły się inaczej. To taka moja wizja filmu ;)

Shui

Jaki porażający błąd, muszę poprawić *Z tym że ;-))

ocenił(a) film na 10
Shui

No tak, ale też nie rozumiem z tym policjantem.

ocenił(a) film na 10
Miyu67

Tutaj są domysły na temat wydarzeń z filmu ^^ http://www.filmweb.pl/topic/642379/OBJA%C5%9ANIENIE+ZDARZE%C5%83+W+FILMIE+---+uw aga+dla+os%C3%B3b%2C+kt%C3%B3re+jeszcze+nie+ogl%C4%85da%C5%82y+filmu+-+ten+temat +zawiera+opis+tre%C5%9Bci.html

Miyu67

Faktycznie i to solidne objaśnienia ;-)
Nie wiem jak je przeoczyłam...