PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84115
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

DNO I NUDA

ocenił(a) film na 2

KOMPLETNIE NIC ALE TO NIC SIE NEI DZIEJE, KOBIETA BUDZI SIE PEWNEGO DNIA< MIALA WIZJE< ZE JEJ MĄZ ZGIONIE, NA DRUGI DZIEN TO SAMO TYLKO ZE MAŻ ZYJE NA NASTEPNY JUZ JEJ MAZ NIE ZYJE ITD. WIEJE NUDA A NA KOŃCYU OSTAATECZNIE ONA NIE ZDAZYLA URATOWAC MEZA KTÓRY GINIE TAK JAk MIAL W WIZJI!!!!!!!! Z DALEKA OD TEGO BADZIEWIA RADZE SIE WSZYSTKIM TRZYMAĆ!

damien_4

Taaaa. W tywoich ulubionych jest 13 dzielnica, Pila , American Pie i inne tego typu gowniane, amerykanskie komedyjki. Jak tacy jak ty pisza, ze film jest beznadziejny, to wypada sadzic ze jest calkiem dobry. Ludzie jak ty, naleza po prostu do prostszej czesci spoleczenstwa, ktora ni hu hu nie potrafi docenic niczego bardziej wartosciowego i wzniesc sie ponad gowna rodem z Hollywood. Prostaku...

Wojtalek

LEKKI SPOILER KONCOWKI!Panowie,bez wrzutów.:) Film nie był najgorszy,ale też nie najwyższych lotów.Na początku lekko przynudzał i później,pomimo już rozwiniętej akcji niektóre momenty były naprawdę takie,że można było usnąć.Lecz jako,że dawno (bodajże od Efektu motyla) nie było filmu o takiej tematyce,powinno się go zobaczyć.Ale bardziej by mi pasował jako dramat,a nie thriller,ponieważ w tej kwestii zawiódł moje oczekiwania.
Co do tego,że nie zdążyła go uratować-według mnie tak starała się nie dopuścić do jego śmierci,że sama do niej doprowadziła-to przecież ona zadzwoniła na komórke przy 220 mili i kazała mu zawracać-resztę już znacie lub obejrzycie w kinie.
Pozdro!

ocenił(a) film na 2
Wojtalek

Filmy znajdujące siew zakładce Ulubione mojego profilu to filmy które posiadam w swojej biblioteczce płytowej. Jak nie wiesz to nie bluzgaj i nei komentuj.

damien_4

jak chcesz zeby sie cos dzialo w filmie to obejrzyj film akcji jesli wiesz co to jest