Przecież widać popakowane rzeczy, ciąża głównej bohaterki jest widoczna - ta scena dzieje się kilka miesięcy po głównych wydarzeniach filmu. Ludzie, myślcie trochę!
a dlaczego Ty zakładasz nowy temat tylko po to żeby to napisać? przecież to bez sensu - bo zakładam, że to Twoja odpowiedź na inny temat, który zresztą mieści dyskusje na wiele więcej tematów niż tylko ta końcówka. Nie mogłeś tam się dopisać??? Także wiesz - też myśl trochę.
Założyłem nowy temat po to, żeby ułatwić gamoniom życie. Czy też się tak burzysz, gdy n-ta osoba zakłada nowy wątek, żeby napisać "zajeb... filmik!" albo "film - masakra!"?
nie, sendspam nie o to chodziło. Zdziwiło mnie tylko odpowiadanie na jeden temat w innym temacie, a nie w odpowiedzi do tego tematu, na który się odpowiada.
To jednak małorozumne zachowanie wyglądające tak jak byś się dopiero uczył korzystać z forum i jeszcze nie wiedział jak się odpowiada, gdzie trzeba 'nacisnąć' itd. i dosyć śmiesznie, że jeszcze jednocześnie wyśmiewasz innych. No i nie widzę nic głupiego w tym, że ktoś o coś pyta, natomiast widzę głupotę w takim wyśmiewaniu ludzi. Natomiast jak ktoś pisze pod filmem, że mu się podobał, nie podobał lub zadaje jakieś pytanie dotyczące filmu, to wszystko to jest na temat tego filmu, czyli odpowiadając na Twoje pytanie - nie oburza mnie to, bo to po prostu normalna dyskusja na temat filmu prowadzona w miejscu do tego przeznaczonym. I taka jest istotna różnica między tymi przykładami innych tematów, a tym tutaj Twoim.
Tak Kochanie, masz rację Kochanie. Każdy kto ma zdanie odmienne od Twojego nie ma racji.
hehe masz racje ale ludziska to ciemnoty tyle o tym kminią, a filmik jest taki prosty. hehe bo to może jakaś ciąża ekspresowa jest.
ale z nasza ekspertką od tego filmu i tak nie wygrasz.
więc tak jak napisałeś, przyłączam się. LUDZIE MYśLCIE TROCHE!!