Coś w stylu ,,Oszukać przeznaczenie" momentami mozna bylo sie pogubic.Jednak film trzyma poziom od początku do konca.
hmmm... W stylu oszukać przeznaczenie ?? Oszukac przeznaczenie jest o niebo lepsze. Co do tego,że można się pogubić to zgadzam się w 120% ;) Film ogólnie dobry.
Rzeczywiście można było się trochę pogubić, ale może to dlatego, że film był psychologiczny i trzeba się na nim trochę nagłowić i oglądać go do końca z wielkim skupieniem.
Największy problem sprawiały dni w jakich działy się poszczególne etapy akcji, jednak w momencie gdy Linda zaczęła analizować ten "tydzień ze swojego snu" wszystko stało się jasne.
Moim zdaniem, film jest jak najbardziej warty obejrzenia, jeśli ktoś lubi filmy trzymające w napięciu i niezbyt oczywiste.
Polecam :)
Dokładnie takie filmy lubię ;) Spodobała mi się tutaj gra Sandry Bullock, nieco skomplikowana fabuła, ale faktycznie oglądałam ze skupieniem i nie pogubiłam się ;) Zakończenie ciekawe, bo w czasie oglądania filmu zastanawiałam się czy będzie tragicznie czy może szczęśliwie. I ta niepewność trzymała mnie do końca, dopóki ciężarówka nie wpadła w poślizg ;P
Film na dobrym poziomie w swojej kategorii, polecam ;)