PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84115
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

Jeśli film jest równie dobry jak plakat to 10/10 ma jak w banku.

ocenił(a) film na 7
Pan_Dzikus

doskonały, pomysł idea, plan zarys, grafika! Plakat 10/10 w moim uznaniu!

Klaux

Zgadzam sie, to jeste jeden z najlepszych filmowych plakatów jaki widziłam :)Doskonały!

ocenił(a) film na 8
Ethlinn

hmm....plakat jest oryginalny, ale co w nim takiego fajnego???heh...ale i tak gratuluje tworcom pomyslu, pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
Dann

stworzenie twarzy z gałezi drzewa! to jest cos z niczego! Oryginalne!!!

Klaux

moje uznanie jest takie jak twoje :D plakat 10/10 !!!

Pan_Dzikus

ja za bardzo nie wiem jakie to ma odniesienie do filmu ... ;). Ale ogolnie jako plakat jest super ;).

pineska_3

hehe ja dopiero jak blisko podszedlem to zobaczylem, ze tam zadnej twarzy nie ma :) super plakat

Sturm

Plakat jest świetny,ale niestety nie ma żadnego odniesienia do filmu,który był bardzo średni.

abramakabra

Jak to nie ma?

<spoiler>

Drzewa nie przewijały się w filmie tak często, ale były w jej ogrodzie na tyłach domu. W jednej z pierwszych scen podrywają się z nich do lotu ptaki - na plakacie tworzą zarys nosa. Jeden z nich usmażył się w czasie burzy - ten, na którego potem wpadła...

Ma związek z filmem...

Pan_Dzikus

Plakat jest rzeczywiście nieżły!
I swietnie obrazuje hasło reklamujące film
Bo włąsnie czy to nasza wyobraźnia, imaginacja?? czy rzeczywiscie z tych gałęzie powstaje twarz, niesamowite jak dla mnie

ocenił(a) film na 8
Pan_Dzikus

Ten plakat też przyciągnął moją uwagę. :-) Pomysłowy i oryginalny.

ocenił(a) film na 9
Pan_Dzikus

mnie też przekonał bardziej plakat niż opis filmu, ale jak się okazało obie te rzeczy było wyśmienite^^

Pan_Dzikus

rzeczywiście plakat jest super od razu chce obejrzeć się film

lilou90

A ja jestem chyba jakiś tępy bo dopiero dzisiaj zauważyłem, że na tym plakacie widać twarz mimo, że widziałem go już kilkanaście razy xDD.

ocenił(a) film na 10
Goku

Ja miałam tak samo, dopiero po jakimś czasie ją zauważyłam :D ale już później zawsze widziałam.

Miyu67

Z tą oryginalnością to można by polemizować. Sprawdźcie plakat do polskiego filmu "Między ustami a brzegiem pucharu" :)