Nie oglądałam i zastanawiam się czy ściągnąć... ?? Niech ktoś poradzi:P albo poda tytuły filmów o podobnym charakterze:))
Film jest całkiem przyjemny, na początku trudno się zorientować o co chodzi w poszczególnych scenach, film lekko psychologiczny, daje do myślenia:] Jak lubisz filmy tego typu to uwazam ze warto.
Byłam na nim w kinie i przyznam, że film bardzo mi się spodobał. Co prawda na początku można się troszkę pogubić, lecz w miarę upływu filmu wszystko układa się w spójną całość. A koniec jest nawet niezły...
A mnie strasznie znudził, mimo, że to tylko 1.5h...
Ale jeśli lubisz ostro myśleć przy oglądaniu filmu to czemu nie
Treściowo to w zasadzie podobna jest "Przepowiednia", a nastrojem to niekiedy inne filmy - nawet był taki temat/zabawa pod "Przeczuciem" (czyli tutaj) o tym jakie inne filmy tak nastrojem podobne kto zna. Możesz tam sobie zobaczyć jakie kto powymieniał. Mi się film podobał, no ale sa też osoby, które wynudził, więc to zależy od Twoich upodobań. A nie masz pododawanych ulubionych filmów więc nie mogę nawet na tej podstawie spojrzeć co lubisz. Ale myślę, że mimo wszystko warto;)