PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84116
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

ja wierzę, nieraz wystarczy wyjść 2sekundy wcześniej albo później z domu aby np.niemieć wypadku a wypadki się zdażają. Nieraz ktoś ma wypadków dużo a wychodzi z tego a niekiedy ktoś mały i ginie :-| itd. Według mnie każdy ma coś zapisane w gwiazdach.

Fisher_7

No to widze, że nie jestem sama ;) Też myśle, że całe nasze życie jest z góry ustalone i choćby nie wiem co, zdarzy sie co ma sie zdarzyć.

ocenił(a) film na 7
aaaaa

Ja w przeczucie wierzę jak najbardziej. Nieraz już go doświadczyłem i to nie w jakiś mało ważny sposób. Ostatnio coraz częściej się to zdarza, a od pewnego czasu nawet notuję te wszystkie moje przeczucia.

Wierzę w przeczucie, ale w przeznaczenie nie do końca. Myślę, że jest według każdego z nas ustalony jakiś plan, jednak gdy sie bardzo postaramy możemy go zmienić.

Fisher_7

Żal to że coś zrobisz albo nie zrobisz to chyba rzecz oczywista, że uruchomisz reakcje łańcuchową, związki przyczynowo skutkowe. Co do tego ma wasze "PRZEZNACZENIE" ? Jeżeli mam wolną wolę, mogę ingerować we wszystko co się dzieje, nie wygląda mi to na "przeznaczenie". A film jest średni.

Wojt4s

popieram...Wojt4s ma racje, w wielu sprawach mamy możliwość wyboru i nie mieszałbym tu przeznaczenia, a co do filmu tez się zgadzam film dobry nic więcej