...delikatnie mówiąc wypchajcie sie skoro nie rozumiecie filmu. JAK DLA MNIE! 10/10 ;-)
film jest ogólnie ok, tylko jak dla mnie punkty ujemne za niespójną fabułę. Niby jak mogła się dowiedzieć od policjanta o śmierci męża skoro była jej świadkiem? co z jej pobytem w psychiatryku? Od początku było wiadomo że mąż umiera i nic nie zostało zrobione by temu zapobiec. Dodatkowo zakończenie jest na prawdę... złe! Ciąża nic nie wnosi do filmu! co z tego że jest w ciąży skoro mąż zmarł. 5/10 max
@paveu. Film jest spójny. Chodzi o to że jej świadomość przenosiła się w czasie w różne dni tygodnia i przeżywała wydarzenia zgodnie z tymi skokami. Kiedy policjant oznajmił jej że mąż nie żyje nie miała świadomości tego że jej osoba uczestniczyła w tych wydarzeniach.
Co do tego że nic nie zostało zrobione to można wywnioskować, że wydarzenia został tak nakręcone żeby doszło do tego wypadku. Może nie chodziło o to żeby uratować męża tylko właśnie o to żeby zginął.
a ty sie wypchaj skoro wystawiasz mu 10 i nawet nie uzasadniłaś, ja wystawiłem 7 i jakoś zrozumiałem ten film, ale w sumie dla takiej pustej lalki jak ty wszystko będzie sie podobać, co 'wzrusza'....
ps: nigdy więcej filmów z Sarą Bulldog
Uuu.. jaki bulwers. Kurcze, film jest naprawde bardzo, bardzo fajny. Skoro ktoś pisze, ze jest beznadziejny to niech se bez końca ogląda komedie romantyczne i daje im 10, nie zwracając uwagi na inne rzeczy tylko na to jak sie akcja rozwija i kiedy sie pocaują! Nie powiem co sądze o tego typu ludziach. Do takich filmów chyba trzeba poprostu dorosnąć. Wtedy sie je zrozumie i doceni.
Sandra jest moją ulubioną aktorką, z tym, ze oprócz "Przeczucia" i "28 dni" trafiała na filmy z fabułą, które mnie nie dokońca wciągają, nie mój typ. Ma talent, gra meganaturalnie. Licze na jakąś fajną produkcję z jej udziałem :)
ocenianie kogoś przez to jaką ocenę wystawił filmowi świadczy o twoim niskim poziomie jak i braku oleju w głowie, pozatym wystawiając 7 też mógłbyś uzasadnić. pozatym skąd wiesz kto jest pustą lalą, nie przez to ocenia się ludzi!!
Pisze się Bullock a nie buldog taki tępy jesteś że nawet nazwiska aktorki nie znasz? przykre