film był jednym z lepszych jakie dotąd obejrzałam! w dodatku Julian McMahon i Sandra Bullock to jedni z moich ulubionych aktorów, więc to dodatkowy plus :) świetna fabuła, przez cały czas trzyma w napięciu, jest jednym z lepszych tego gatunku! jeżeli ktoś lubi takie filmy, nie będzie rozczarowany, a mile zaskoczony
jedna rzecz mnie ciekawi jakim cudem na pogrzebie głowa Jima wypadła z trumny skoro ciało splunęło?
nie było powiedziane, że spłonęło. Pomoc mogła przyjść na tyle szybko, że uratowali ciało.
powiedziane nie ale byla scena wybuchu samochod od razu stana w plomieniach z nawet gdyby ratownicy juz tam byli nie byli by w stanie uratowac ciala
Ale to nie musiało być tak samo jak w tedy co Linda (Sandra Bullock) do niego zadzwoniła, przecież on się dlatego tak zatrzymał bo ona do niego dzwoniła, a ja za pierwszym razem do niego nie dzwoniła to en tir mógł jakoś inaczej w niego walnąć (?). Ale i tak super film!
Lubię takie filmy z pomieszaniem czasu, trochę klimatu z Efektu motyla, kojarzy się z Oszukać przeznaczenie; do pierwszego trochę jednak brakuję, biję jednak ten drugi, który razi absurdalnością..