PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84115
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

niesamowite

ocenił(a) film na 9

film był jednym z lepszych jakie dotąd obejrzałam! w dodatku Julian McMahon i Sandra Bullock to jedni z moich ulubionych aktorów, więc to dodatkowy plus :) świetna fabuła, przez cały czas trzyma w napięciu, jest jednym z lepszych tego gatunku! jeżeli ktoś lubi takie filmy, nie będzie rozczarowany, a mile zaskoczony

ocenił(a) film na 7
andziaja1

jedna rzecz mnie ciekawi jakim cudem na pogrzebie głowa Jima wypadła z trumny skoro ciało splunęło?

ocenił(a) film na 9
Arvak

nie było powiedziane, że spłonęło. Pomoc mogła przyjść na tyle szybko, że uratowali ciało.

ocenił(a) film na 7
andziaja1

powiedziane nie ale byla scena wybuchu samochod od razu stana w plomieniach z nawet gdyby ratownicy juz tam byli nie byli by w stanie uratowac ciala

użytkownik usunięty
Arvak

Ale to nie musiało być tak samo jak w tedy co Linda (Sandra Bullock) do niego zadzwoniła, przecież on się dlatego tak zatrzymał bo ona do niego dzwoniła, a ja za pierwszym razem do niego nie dzwoniła to en tir mógł jakoś inaczej w niego walnąć (?). Ale i tak super film!

andziaja1

Lubię takie filmy z pomieszaniem czasu, trochę klimatu z Efektu motyla, kojarzy się z Oszukać przeznaczenie; do pierwszego trochę jednak brakuję, biję jednak ten drugi, który razi absurdalnością..

użytkownik usunięty
andziaja1

Ja też uwielbiam Sandra Bullock, a Julian McMahon znam jedynie z roli Cola z "Czarodziejek". Ale jak by oni tu nie wystąpili to chyba na dal bym nie obejrzał tego... ja na początku tylko ze względu tego że Julian McMahon tu grała:) Ten film jest na prawdę super!