PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84116
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

Mam taką wątpliwość odnośnie zakończenia. Chwilę przed samą końcówką ona ma takie różne flashbacki z przeszłości, większość to rzeczy, które były pokazane w filmie. Ale jest tam też taki obrazek, że widać ich dom, jej mąż stoi przed domem i wskazuje na tabliczkę "for sale", że niby dom na sprzedaż i się cieszy. Jak to wytłumaczyć? No a na sam koniec dzieci mówią, że ciężarówka przyjechała, pewnie w celu przeprowadzki. Czy było coś wspomniane w trakcie, że oni wystawili dom na sprzedaż?

immaqueen

Ta scena kiedy stała z mężem przed domem to była z samego początku filmu, kiedy pokazał jej ich dom po raz pierwszy.
Przeprowadzka z końcówki filmu ma związek z rozmową jaką przeprowadziła bohaterka z jakimś siwym typem w jakiejś okolicy. ( przez jakiś czas nie oglądałem zbyt uważnie więc wybacz mi nieprecyzyjne wysławianie się ;)) Mówił jej on o tym, że okolica, w której się znajdują, w której on mieszka to dobre miejsce dla tych, którzy chcą zacząć swoje życie od początku, a on sam przeprowadził się tam po rozwodzie.

ocenił(a) film na 7
samotmarcin

Aha, dzięki. Racja :)